A5 kaarten drukken

Wil je jouw doelgroep bereiken met een actie, persoonlijke boodschap of uitnodigen voor een (online) event? Doe het met een A5 kaart – ookwel direct mail. Door kaarten te versturen vergroot je jouw naamsbekendheid, activeer je huidige en/of nieuwe klanten en behaal je jouw conversiedoelen. Wil je A5 kaarten drukken? We gaan graag voor je aan de slag.

Direct mailOfferte

A5 kaarten drukken

 

 

Kleine en grote oplages

A5 kaarten drukken kan van kleine tot grote oplages. Hierdoor kun je voor elk soort campagne bij ons terecht. Met eigen machines die beschikken over een exclusieve witte toner, maken we de meest indrukwekkende kaarten. Elke kaart kan gepersonaliseerd worden voor de ontvanger, zodat je zeker weet dat je merk of actie impactvol binnenkomt. Zo ontvangt de geadresseerde een kaart van hoge kwaliteit die perfect aansluit bij de behoefte van hem of haar.

 

 

 

Papiersoorten 

Voor het beste resultaat gebruiken we twee soorten papier, elk met twee varianten. Hoe zwaarder het materiaal, hoe steviger de kaart is.

 

 

 

Ook kun je kiezen uit verschillende formaten:

 

 

  • A6 (148 x 105 mm)
  • A5 (210 x 148,5 mm)
  • A4 (297 x 210 mm)
  • 20x20 cm (vierkant)
  • 15x15 cm (vierkant)
  • Overig

 

 

 

 Tevreden klanten gingen je voor

 

A5 kaarten bedrukken Hallmark Tijdschriften Hearst A5 kaarten printen suitable

 

 


A5 kaarten drukken?

Laat het ons weten en we gaan direct voor je aan de slag

 

 

Ontvang een direct mail offerte


Sulfaatkarton – enkelzijdig

Enkelzijdig sulfaatkarton is een klassieke papiersoort voor kaarten. De voorkant is glad, de achterkant is ruw (ongecoat). Dit maakt het gemakkelijk om op de achterkant te schrijven en te stempelen. Sulfaatplaat is FSC-gecertificeerd.

 

Sulfaatkarton – dubbelzijdig

Dubbelzijdig sulfaatkarton is het meest gebruikte type kaartpapier. De dubbele coating geeft het papier extra stevigheid. Het tweezijdig gestreken sulfaatkarton is makkelijk te beschrijven of stempelen.

 

HV Silk MC

HV Silk MC papier is matglazend, glad papier. "MC" staat voor "Machine Coated" en houdt in dat er een extra laag op het papier wordt aangebracht waardoor het papier mooi en glad blijft.

 

HV Silk MC wordt vaak gebruikt voor:

 

 

  • Flyers
  • Folders
  • Brochures
  • Visitekaartjes

 

terug naar boven

 

 

Davy_pf-1

Meer weten?
Wil jij meer informatie of advies over hoe wij jouw A5 kaarten drukken? Neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 61 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met