Bulk mail

Ontloop de Spam Box en Bereik jouw Doelgroep

Een grote groep ontvangers bereiken met slechts één mailing? Dat kan eenvoudig met het verzenden van Bulk Mail. Het komt echter vaak voor dat de mailing in de spam box komt. Hoe ga je hiermee om?

Offerte aanvragen

Bulk mail

Wat is bulk mail

Een generiek e-mailbericht dat naar een groot aantal ontvangers wordt gestuurd, vaak een nieuwsbrief of advertentie. Volgens de wet is het enkel toegestaan mail te versturen naar eerlijk verkregen e-mailadressen. Vaak is het doel om zo snel mogelijk een zo groot mogelijk publiek te bereiken en aan te trekken. Bulk mail is ook een methode die vaak door spammers wordt gebruikt.

 

Bulk mail in spam box

Het verzenden van grote e-mailaantallen wordt door email software vaak gezien als spam. De grens ligt ongeveer bij de honderd adressen per mailing. Wordt dit overschreden, dan belandt het mailadres op een blacklist en komen de mailingen voortaan in spam aan. Dit probleem kan overwonnen worden door de mailingen verspreid over de dag te sturen in kleinere aantallen. Echter is dit geen doen wanneer het gaat over een mailbestand van wel meer dan 500 adressen. Dus hoe ga je ervoor zorgen dat jouw informatie of actie onder de aandacht komt bij jouw doelgroep?

 

Effectieve massa communicatie campagne opzetten

Direct mail is hét medium om jouw doelgroep te activeren of informeren. In tegenstelling tot bulk mail kan je een direct mail geheel personaliseren voor de ontvanger. Dit leidt ertoe dat direct mail een enorme response kent. Tegen scherpe tarieven kan je jouw direct mail campagne versturen met Pondres naast je bulk mail en zorg ervoor dat je klant niets mist. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Davy_pf-1

Meer weten?
Wil jij meer informatie over hoe wij jouw direct mailing optimaal laten landen bij je doelgroep? Neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 61 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met

Vraag een offerte aan


Lees verder