Direct mail voorbeelden

Wil je van start met direct mail maar weet je niet waar je moet beginnen? Met deze direct mail voorbeelden wordt elke mailing een succes. Wij weten als geen ander wat werkt voor welke doelgroep en wat niet. We gaan dan ook graag met jou rond de tafel om te bespreken wat je bij jou klanten wilt bereiken en wat hiervoor het meest effectief is. Zo weet je meteen hoe je impactvol kunt binnenkomen - en blijven.

Direct mail

Direct mail voorbeeld

Voorbeeld 1: Crown

Direct mail voorbeeldenCrown is een uitzendbureau dat haar toekomstige klanten op een creatieve manier wilde benaderen. Om dit te laten slagen moet de mailing persoonlijk, uniek en relevant zijn. Wij zijn deze uitdaging aangegaan.

 

Het resultaat? Een mailing opgezet in twee stappen. Eerst ontvangt de potentiële klant een gepersonaliseerde brief. Daarna volgt naar de geïnteresseerden een LP in hoes bedrukt met recensies van klanten en uitzendkrachten van Crown. Een van de prachtige voorbeelden van hoe direct mail potentiële klanten kan activeren.

 

 

Voorbeeld 2: DAF

DAF direct mail

DAF PACCAR is een leverancier van truckonderdelen voor 1000 onafhankelijke DAF-dealers in 15 landen. Zij stonden voor het vraagstuk: Hoe kan DAF meer grip krijgen op de keten en het marktaandeel in onderdelen verhogen?

 

De oplossing? Maandelijks gepersonaliseerde brochures en direct mailingen verzonden vanuit de naam van DAF naar de dealers. Alle brochures beschikken over content die specifiek gericht is op de behoefte van de dealers. Elke brochure bevat haar eigen producten en tarieven. De DAF-case is een van de direct mail voorbeelden van hoe personalisatie het verschil maakt.

 

 

 

Voorbeeld 3: Valentijnsdag bij PondresValentijnsdag direct mail

Iedereen wil op Valentijnsdag wel iemand verrassen. Maar hoe val je nou echt op tussen al die geheime aanbidders? Het antwoord: een gepersonaliseerde direct mail, met uiteraard … chocolade!

 

Liefde op het eerste gezicht? Jazeker, dit direct mail voorbeeld heeft erg leuke reacties opgeleverd! Men heeft genoten van de chocola en een groot gedeelte heeft vervolgens de QR-code gescand. Hierdoor is goed meetbaar wie er geïnteresseerd is. De geïnteresseerde zijn vervolgens opgevolgd. Niet direct met harde sales, maar een leuk praatje over de direct mail doet al wonderen. 

2rem
Davy_pf-1

Direct mail voorbeelden van Pondres

Wil jij na het zien van deze voorbeelden direct mail gaan versturen, maar weet je niet waar te beginnen? Pondres adviseert jou graag in je mailingen. Als je op zoek bent naar advies of een sparringspartner kan je vrijblijvend opnemen met Davy Nanulaitta. Hij kan jou ongetwijfeld verder helpen.

Davy Nanulaitta  - Accountmanager

+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met