Unieke Selfmailers Ontwikkelen en Versturen

Een selfmailer is een vorm van direct mail waarmee eenvoudig maar effectief jouw boodschap overgebracht kan worden. Het is een gevouwen poststuk (gedeeltelijk gesloten) die vaak niet of doorzichtig verpakt wordt. Een pakkende boodschap op de voorkant zal de ontvanger interesseren voor de rest van de inhoud. Dit sluit volledig aan bij de boodschap en / of huisstijl. Pondres kan jouw unieke selfmailers ontwikkelen en versturen.

Offerte aanvragen

Selfmailer
2rem

Verschillende selfmailers

Selfmailers komen in verschillende vormen en maten. Bij Pondres onderscheiden we twee soorten: met een enkele vouw en met een dubbele vouw. Met een enkele vouw beschik je over een viertal pagina’s die gebruikt kunnen worden. Met een dubbele vouw kunnen er 6 tot 8 pagina’s ingezet worden om de boodschap over te brengen.

 

Daarnaast zijn er nog verschillende papiersoorten die gekozen kunnen worden om niet alleen de look, maar ook de feel te laten landen. Een direct mail van betere kwaliteit wordt doorgaans positiever beoordeeld door de ontvanger.

 

Personalisatie maakt het verschil

De mogelijkheden zijn oneindig. Aangezien wij beschikken over ons eigen machinepark wordt de selfmailer geheel naar je wens geproduceerd. Naast generieke aanpassingen, personaliseren we je uiting op demografische- en gedragskenmerken, indien bekend uit het klantenbestand. Zo kan de geadresseerde bij naam genoemd worden of voegen wij interesses in als afbeeldingen. Een mailing per post was nog nooit zo onweerstaanbaar.

 

Selfmailer versturen met Pondres

Met ruim 60 jaar ervaring en vele tevreden klanten, groot en klein, maken wij iedere mailcampagne succesvol. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Ontvang een direct mail offerte


Davy_pf-1

Meer weten?

Wil jij meer informatie over hoe wij jouw selfmailers optimaal laten landen bij je doelgroep? Neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta - Accountmanager

+31 61 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met