Unieke Selfmailers Ontwikkelen en Versturen

Een selfmailer is een vorm van direct mail waarmee eenvoudig maar effectief jouw boodschap overgebracht kan worden. Het is een gevouwen poststuk (gedeeltelijk gesloten) die vaak niet of doorzichtig verpakt wordt. Een pakkende boodschap op de voorkant zal de ontvanger interesseren voor de rest van de inhoud. Dit sluit volledig aan bij de boodschap en / of huisstijl. Pondres kan jouw unieke selfmailers ontwikkelen en versturen.

tarieven

Selfmailer
2rem

Verschillende selfmailers

Selfmailers komen in verschillende vormen en maten. Bij Pondres onderscheiden we twee soorten: met een enkele vouw en met een dubbele vouw. Met een enkele vouw beschik je over een viertal pagina’s die gebruikt kunnen worden. Met een dubbele vouw kunnen er 6 tot 8 pagina’s ingezet worden om de boodschap over te brengen.

 

Daarnaast zijn er nog verschillende papiersoorten die gekozen kunnen worden om niet alleen de look, maar ook de feel te laten landen. Een direct mail van betere kwaliteit wordt doorgaans positiever beoordeeld door de ontvanger.

 

Personalisatie maakt het verschil

De mogelijkheden zijn oneindig. Aangezien wij beschikken over ons eigen machinepark wordt de selfmailer geheel naar je wens geproduceerd. Naast generieke aanpassingen, personaliseren we je uiting op demografische- en gedragskenmerken, indien bekend uit het klantenbestand. Zo kan de geadresseerde bij naam genoemd worden of voegen wij interesses in als afbeeldingen. Een mailing per post was nog nooit zo onweerstaanbaar.

 

Selfmailer versturen met Pondres

Met ruim 60 jaar ervaring en vele tevreden klanten, groot en klein, maken wij iedere mailcampagne succesvol. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem onderaan de pagina contact met ons op en we gaan direct voor je aan de slag.

 Kies het verzenditem dat bij jouw campagne past

 

Met ons ruime aanbod in verzenditems vind je altijd de juiste vorm die bij jouw campagne past. Heb je advies nodig of staat jouw favoriete verzenditem er niet tussen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

 

 

Kaart

Selfmailer
enkele vouw

Selfmailer enkele vouw

Selfmailer
dubbele vouw 
3 panelen

Selfmailer dubbele vouw

Selfmailer 
gevouwen 4-luik


Selfmailer gebouwen 4-luik

Alleen adresseren, verpakken en verzenden

Ander verzenditem?
Bespreek de mogelijkheden

 

Formaten

 

Jouw verzenditem kunnen we in de volgende formaten produceren.

 

 

A6

148 x 105 mm

A6

A5

210 x 148 mm

A5

A4

297 x 210 mm

A4

Vierkant

150 x 150 mm

Vierkant 15 x 15

Vierkant

200 x 200 mm

Vierkant 20 x 20

Afwijkend formaat?
Bespreek de mogelijkheden

 

Kies een verpakking of afwerking

 

Welke verpakking of afwerking past het best bij jouw mailing?

 

 

 

Geen

Alleen bij kaart


A6

EnvelopEnvelop

TabstickerA5

Sealen in transparante folie

Met zwart/wit adresdrager

A4

Sealen in transparante folie

Met adresdrager in kleur

Sealen kleur

Andere wensen?
Bespreek de mogelijkheden


 

 

Ontvang selfmailer tarieven op maat


Davy_pf-1

Meer weten?

Wil jij meer informatie over hoe wij jouw selfmailers optimaal laten landen bij je doelgroep? Neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta - Accountmanager

+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met