Direct mail versturen

Je wil een direct mail campagne versturen en bent op zoek naar de juiste partner om dit te doen. We helpen je graag om samen de meest effectieve campagne neer te zetten. Al ruim 60 jaar is Pondres gespecialiseerd in het versturen van direct mail. We zetten graag al deze ervaring in om jouw doelgroep te activeren. 

Offerte aanvragen

Direct mail versturen

Eindeloze mogelijkheden met direct mail

Anders dan de meeste mediums heeft direct mail eindeloos veel mogelijkheden. Pondres heeft alle techniek in huis om je mailpack te printen, grafisch aftewerken en volledige geautomatiseerd te verpakken in papier of seal. Ook voor de productie van selfmailers en kaarten hebben we alles in huis. Hierdoor kunnen wij jouw mailcampagne zo produceren dat het je klanten doet verrassen, opvrolijken of stijl doet achteroverslaan. Voor het hoogste resultaat personaliseren wij ieder mailpack, waardoor deze onweerstaanbaar wordt voor de ontvanger.

Contact
Davy Nanulaitta - Accountmanager

+31 61 12 47 17 60

Vraag offerte aan

 

Direct mail volume

Grote oplages tegen scherpe tarieven

Wij werken met onze eigen machines, wat voor jou veel voordelen heeft. Aangezien wij geen gebruik hoeven te maken van tussenpersonen en alle expertise in huis hebben, kunnen wij scherpe tarieven en hoge kwaliteit garanderen. Met een strakke planning en ons omvangrijke machinepark kunnen we al je direct mail campagnes in recordtijd verwerken. Ervaar zelf de voordelen en vraag direct een offerte aan.

 

2rem
2rem

Succesvolle campagnes gingen je voor

Klantcase_Suitable

Persoonlijke mailings voor Suitable

Persoonlijke mailings voor Suitable
DAF-Paccarlogo-2

DAF verhoogt marktaandeel

DAF verhoogt marktaandeel
ZLM-Verzekeringen logo-2


DM maakt het verschil voor ZLM


DM maakt het verschil voor ZLM

Direct mail versturen met Pondres

Met ruim 60 jaar ervaring in het vakgebied en vele tevreden klanten zijn wij dé partner om jouw mailshot te versturen. Door gebruik te maken van onze expertise en prijsvoordelen behaal jij optimaal rendement met je campagne. Ervaar het gemak en de effectiviteit zelf, en vraag nu vrijblijvend een offerte aan. 

Vraag een offerte aan


Davy_pf-1

Meer weten?

Wil jij meer informatie over hoe wij jouw direct mailing optimaal laten landen bij je doelgroep? Neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta - Accountmanager

+31 61 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met