Wat is DM?

Direct Mail

wat is dm
2rem

Waar staat DM voor?

DM is de afkorting van direct mail. Een DM is een tastbaar poststuk, zoals een folder, wat eenvoudig gepersonaliseerd kan worden, met als doel de ontvanger te activeren. Voor een winkelbezoek of aankoop, of bijvoorbeeld voor een donatie. DM biedt bedrijven de kans om op een effectieve en persoonlijke wijze in contact te komen met hun doelgroep. Of het nu gaat om retail, leisure, automotive, providers of goede doelen.

Wat is een DM


Voordelen DM

DM’s of direct mailings brengen vele voordelen met zich mee vergeleken met online communicatieuitingen en advertenties.

  • Wat DM’s van meerwaarde maakt, is dat het tastbaar is voor de ontvanger. Tegenwoordig worden consumenten dagelijks overspoeld door niet-tastbare uitingen, zoals advertenties op sociale media, YouTube en Google. De online concurrentie is tegenwoordig zo groot, dat het lastig is om als adverteerder op te vallen tussen alle aanbieders.
  • Doordat DM bij iemand thuis of bij het bedrijf op de deurmat valt, is er al direct interactie. Gewild of ongewild leest de ontvanger wat er op de voorkant staat. Oftewel, de belangrijkste boodschap is al binnen. Als dit een gepersonaliseerde boodschap is, is de kans groter dat de persoon wordt overtuigd om verder te lezen en te handelen.
  • Wat DM mede uniek maakt, is dat er op het moment van ontvangen geen andere aanbieders zijn. Jouw DM is de enige boodschap, zonder afleiding van externe factoren of alternatieven. 

Davy DM

Liever persoonlijk contact?
Bij Pondres bieden we graag de beste klantbeleving, zowel voor jouw klanten als voor jou. Hierom willen we je de mogelijkheid bieden om online een offerte in te dienen, of in direct contact te komen met mij. Ik help je graag verder met al je vragen over dm. Laat het me weten als ik iets voor je kan betekenen.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met