Marketingcommunicatie

Een consument krijgt dagelijks te maken met wel 2900 marketinguitingen. Dus hoe zorg je ervoor dat juist jouw uiting onderscheidend is? Hoe verhoog je de effectiviteit en ROI van je campagnes? En hoe zorg je voor een betere klanttevredenheid? Door impactvolle, persoonlijke marketingcommunicatie, gericht op de individuele klant. En wij helpen je daar graag bij.

oplossingencontact

Pondres_Marketing_header
2rem

Marketingcommunicatie

 

Wat is marketingcommunicatie?

Marketingcommunicatie omvat alle middelen die een bedrijf of organisatie inzet om te communiceren met haar doelgroep en stakeholders, en om in te spelen op hun wensen en behoeften. Met als doel de doelgroep te bereiken en te informeren, overtuigen of activeren. Hoe beter jouw communicatiemiddelen daarbij aansluiten op de behoefte van de klant, hoe meer impact je maakt. En hoe meer impact, hoe meer effect en respons.

 

Val op met direct mail

De klant benaderen en raken, dat is wat elk bedrijf wil. Maar hoe krijg je dat voor elkaar in het steeds veranderende medialandschap? Hoe houd je je communicatie pakkend en persoonlijk? Alle innovaties trekken je al gauw het digitale pad op. Maar vergis je niet: direct mail is en blijft een van de krachtigste marketing commmunicatiemiddelen ooit. Wij vertellen je graag over de verrassende mogelijkheden. En bieden je ook een gratis whitepaper aan! 

 

alles over direct mail

 

Marketingcommunicatie middelen van Pondres

Pondres is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in persoonlijke communicatie en heeft verschillende oplossingen die jouw bereik en conversie verbeteren. Samen met jou brengen wij je klant en zijn klantreis in kaart. Zo weet je waar hij behoefte aan heeft en wanneer je hem met welke boodschap kunt benaderen. Gepersonaliseerd én omnichannel.

 

De voordelen voor jou

Onze communicatieoplossingen zorgen voor meer impact en effectiviteit in je campagnes. En zo:

  • Persoonlijke, relevante communicatie met mogelijkheden tot hyperpersonalisatie
  • Snelle productietijden: in maximaal 5 werkdagen van idee tot deurmat
  • Geen verspilling dankzij dataopschoning en -verrijking: meer rendement tegen minder kosten
  • Scherpe portitarieven en veel flexibiliteit door ons Premium Partnership met PostNL
  • MVO met o.a. compensatie voor CO2-uitstoot van alle postverzending  

Hoe kunnen wij je helpen?

Hieronder vind je meer informatie over onze marketing communicatieoplossingen. Kom je er niet helemaal uit of heb je na het lezen nog vragen? Neem gerust even contact met ons op, wij helpen je graag!

 

oplossingen

Pondres_datamanagement_tile

Datamanagement

Door klantdata te verrijken en om te zetten in waardevolle klantinformatie, is real-time personalisatie mogelijk.

Datamanagement
tn_communicatieproductie

Productie

De ontvanger bepaalt hoe en via welk kanaal communicatie plaatsvindt. Zo verbeter je de interactie met je klant. 

Productie
tn_fulfilment&loyalty

Fulfilment

De logistieke processen rondom je klantcommunicatie zijn complex. We nemen je deze graag uit handen.

Fulfilment
tn_omnichannel distributie

Verzending

De verzending van je communicatie moet natuurlijk snel en goed gebeuren, zowel fysiek als digitaal.  

Verzending
tn_responsverwerking copy

Responsverwerking

Naast onze fulfilmentservices bieden wij een aantal ondersteunende diensten als klantenservice en responsverwerking.

Responsverwerking
Testimonial_ZPRESS

Gepersonaliseerd magazine
voor ZPRESS Sport

"Wij hebben enorm veel raakvlakken met Pondres, aangezien wij de printmedia-uitgaven voor clubs en verenigingen van A tot Z verzorgen. Pondres biedt hierin toegevoegde waarde door de communicatie-uitingen te personaliseren. Ook kunnen zij leuke ‘gimmicks’ toevoegen bij een mailing voor net dat beetje extra beleving. Een mooie en rake toevoeging voor supporters en sponsoren!"

Jeroen Blom
Commercieel manager, ZPRESS SPORT

Lees verder

Klantcase_Suitable5

Persoonlijke mailings
voor Suitable

"We zijn met Pondres in contact gekomen omdat zij ervan overtuigd waren dat ze betere én goedkopere direct mailings voor ons konden verzorgen dan we tot dan toe hadden. En Pondres doet wat ze beloven: minder kosten voor meer mogelijkheden, bijvoorbeeld qua personalisatie. Zo kunnen wij meer mailings versturen voor hetzelfde marketingbudget."

Pieter-Jan Schutte
Mede-eigenaar, SUITABLE

Lees verder

Klantcase_Michelin

Online loyalty en cash refund voor Michelin

"Pondres denkt mee met ons als opdrachtgever en slaagt erin alles vanuit het standpunt van onze eindklanten te bekijken. Zo komen we tot een optimale klantervaring. Verder heeft Pondres een vast team van operatoren en IT’ers die flexibel meedenken. Deze zaken waren voor Michelin bepalend in onze keuze om met Pondres samen te werken."

Peter Govaert
Operationeel Marketing Manager Truck Benelux, MICHELIN

Lees verder

Klantcase_DAF-Paccar

DM-campagnes voor DAF PACCAR

“Pondres is een uitstekende partner voor ons. Portikosten zijn een groot deel van het budget van onze internationale direct-mailcampagnes. Met diverse creatieve oplossingen van Pondres zijn de verzendkosten voor onze mailings fors gedaald. Ik was onder de indruk van hun kennis op gebied van internationale postverzending. Pondres is een efficiënt en plezierig bedrijf om mee te werken.”

Peter van Beurden
Market Support Manager, PACCAR Parts Europe

Lees verder

Klantcase_ZLM-2

Gepersonaliseerde DM voor ZLM

“ZLM verzekeringen was voor een garantiemailing op zoek naar een partner die ervaring heeft met complexe mailings. Die graag meedenkt, flexibel is en korte lijnen hanteert. Die partner hebben we zeker gevonden in Pondres. We zijn heel positief over de samenwerking. Niets is te veel gevraagd, er wordt altijd met ons meegedacht en zelfs vooruitgedacht. Daar waren we naar op zoek! Evenals bij ZLM is bij Pondres het persoonlijk contact heel belangrijk. Waarschijnlijk matchen we daarom zo goed.”

Emerence van Wingen
Teamleider Marketing & Communicatie, ZLM

Lees verder