Wat is printmarketing

Naar marketing

printmarketing

 

Tegenwoordig maakt print marketing steeds meer plaats voor online marketing. Maar is dit wel terecht? Want direct mailingen en flyers blijven toch zeer effectief. Laten we eens kijken wat offline marketing zo krachtig maakt.

 

 

Wat betekent printmarketing

 

printmarketing is een vorm van marketing die alle soorten marketingactiviteiten met gedrukte media omvat. Denk aan direct mail, tijdschriften, flyers en selfmailers. Printmarketing is een vorm van offline marketing.

Bedrijfsprintproducten zoals visitekaartjes en brochures en de distributie daarvan zijn ook een vorm van printmarketing.

 

 

Aan de slag met drukwerk marketing

 

Als print-specialist versturen we elke vorm van drukwerk snel, foutloos en tegen scherpe prijzen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij elke vorm van drukwerk heb je de mogelijkheid om de tekst en het ontwerp te personaliseren. Om je drukwerk te laten opvallen, maken we het op van zwart-wit tot levendige kleurencombinaties. Zo ontwerp je een direct mail-campagne of tijdschrift welke je klanten niet kunnen weerstaan. Laat ons weten wat je wilt versturen en we gaan direct aan de slag.

 

Davy_pf-1

Meer weten?
Wil jij meer informatie over hoe wij jouw drukwerk optimaal laten landen bij je doelgroep? Neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met