Zakelijke kerstgeschenken

Verstuur zakelijke kerstgeschenken naar je zakenrelaties en laat een onvergetelijke indruk achter.

Ja, Ik wil mijn zakenrelaties verrassen

gepersonaliseerd kerstcadeau

 

 

Kerst komt met de dag dichterbij. De prachtige maand die symbool staat voor gezelligheid, samenhorigheid en heerlijk eten, zorgt in het bedrijfsleven ook voor stress en drukte. Hoe ga je al jouw kerstgeschenken op tijd naar je relaties versturen? Word je gift wel gezien tussen de vele geschenken? En beschik je wel over een complete database zodat cadeaus foutloos naar de juiste contactpersoon kunnen worden gestuurd? Bij Pondres helpen we je graag om jou en je relaties een onvergetelijke kerst te bezorgen. Wij kunnen alles regelen voor je van productie tot en met verzending. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om je database op te schonen.

 

 

Kerstkaarten versturen

Elk jaar worden er duizenden kerstkaarten verstuurd. Alle dragen ze bij aan het overdragen van de warme kerstsferen. Ondanks dat kerstkaarten versturen al jaren een traditie is, lijkt men er nog niet op uitgekeken te zijn. Elke kerstkaart wordt hartelijk ontvangen en uitgestald bij de receptie. De kaarten vormen een sfeervol geheel bij de ingang van het bedrijf, en daarbij is iedere kerstkaart een mooi visitekaartje voor de afzender. De kaart is niet alleen zichtbaar voor het bedrijf, maar ook voor elke bezoeker. Zo kan een echt in het oog springende kerstkaart een enorm bereik hebben en naast klantloyaliteit ook leads genereren.

 

De kerstkaarten kunnen geheel naar wens worden geproduceerd, met de mogelijkheid tot personalisatie. Hierdoor kun je de kaart richten tot de ontvanger en de impact vergroten. Het is ook mogelijk om kaarten toe te voegen aan een kerstpakket

 

Zakelijke kerstgeschenken

 

Kerstgeschenken

Kerstpakketten versturen

Wil je het dit jaar groter aanpakken? Verstuur dan kerstpakketten naar je zakenrelaties. Een kerstpakket is duurder dan een kerstkaart, maar de waardering is hoger. Een kerstpakket gaat niet enkel om de inhoud, maar ook om de aankleding. De doos kan geheel in kerstsferen worden opgemaakt en gepersonaliseerd. Hierdoor is al geweldig om zo een pakket in ontvangst te mogen nemen. Kies daarbij nog voor een geweldige unboxing experience en de ontvanger zijn kerst kan al niet meer stuk. En dan heeft de relatie nog niet eens gezien wat voor geweldig geschenk je voor hem hebt geselecteerd.

 

Zijn je kerstpakketten al compleet? Dan is het ook mogelijk om alleen de verzending bij ons onder te brengen.

 

 

Gepersonaliseerd kerstcadeau

Wil je bij je kerstpakket of kerstkaart een gift stoppen? Wat dacht je dan van een gepersonaliseerd kerstcadeau. Bij Pondres hebben we een oneindigheid aan productiemogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een rendier uit hout snijden die prachtig staat op ieder bureau of gepersonaliseerde kerstballen produceren. Heb je al een idee met welk gepersonaliseerd kerstcadeau jij je zakenrelatie wil verrassen? Laat het ons weten en we bespreken graag samen met je naar de mogelijkheden.

 

 

 

Zakelijke kerstgeschenken uitbesteden?

Wil jij je zakelijke kerstgeschenken in het geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Dan nemen we dit graag voor je uit handen. Bij Pondres hebben we met onze enorme productiecapaciteit en fulfilmentexpertise alle ervaring in huis om jouw relaties een geweldige kerst te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan nu het contactformulier in en Davy neemt binnen één werkdag contact met je op.

 Fijne Feestdagen!

Vul je gegevens in 

Online een vraag stellen, afspraak maken of meer informatie? Dat kan! Vul ons formulier* zo compleet mogelijk in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op.

 

Ik blijf graag op de hoogte via de nieuwsbrief

Davy_pf-1

Meer weten?
Wil je meer weten over hoe zakelijke kerstgeschenken bijdragen aan een onvergetelijke kerst? Ik praat graag met je over de mogelijkheden.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met