Transactiemail

Vrijwel ieder bedrijf heeft te maken met vertrouwelijke (klant)gegevens die verzonden moeten worden. Denk aan facturen of polissen, maar ook aan loonstroken, jaaropgaves en pensioenoverzichten. Wij nemen je de verwerking, print en verzending van deze transactiemail uit handen. Zodat jij al je klanten kunt bereiken via hun voorkeurskanaal, maar wel tegen zo laag mogelijke kosten.

voordelencontact

Pondres_Transactionele communicatie_Transactiemail
2rem

Wat is transactiemail?

Transactiemail is de verzending van financiële of administratieve documentatie, zoals facturen, polissen of bankafschriften, maar ook aan loonstroken, jaaropgaves en pensioenoverzichten. Vertrouwelijke, vaak privacygevoelige informatie, die veilig verwerkt en verzonden moet worden. Het is je zorgplicht om al je klanten te bereiken, maar hoe doe je dat, met al die nieuwe kanalen tegen zo laag mogelijke kosten? We helpen je graag met het printen en verzenden van jouw transactiemail. Maar we helpen je ook bij de digitalisering van je transactiecommunicatie als je klant daarom vraagt. We vertellen je graag wat wij jou te bieden hebben!

 

De voordelen voor jou

 

Onze aanpak

Pondres heeft een jarenlange trackrecord op het gebied van datagedreven klantcommunicatie en kan grote hoeveelheden data verwerken tot gepersonaliseerde uitingen. Dit doen wij o.a. voor klanten als Allianz, Fedex/TNT, Van Lanschot, ABN AMRO en Achmea. Vanuit deze ervaring helpen wij je graag bij de verwerking, print en en verzending van jouw transactiemail. Jij stuurt jouw data, wij zorgen ervoor dat deze veilig en vertrouwd verwerkt worden en bij de juiste klant afgeleverd worden. 

 

Transactiemail bij Pondres 

  • Korte time-to-market dankzij onze grote print- en couverteercapaciteit
  • Closed-loopcouverteersyteem, dus altijd de juiste gegevens in de juiste envelop
  • Flexibele, voordelige porticontracten, zowel nationaal als internationaal 
  • Professionele, betrokken begeleiding en advies van onze collega's
  • Ook digitale transactionele communicatiewensen? Wij helpen je met je transformatie

 

Veiligheid en compliancy

Transactionele communicatie is vaak (privacy)gevoelig en het uitbesteden hiervan brengt risico's met zich mee. Bij Pondres weet je zeker dat alle communicatie veilig en betrouwbaar bij je eindklant aankomt. Wij voldoen namelijk aan de hoogste compliancy-eisen van de AVG/GDPR en zijn gecertificeerd voor onder andere ISO 27001, ISO 9001 en ISAE 3402 Type II, normeringen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit.

Davy_pf-1

Meer weten?

Wil jij meer informatie over hoe wij jouw transactiemail veilig, snel en goedkoop naar jouw klant verzenden? Of wil je meer weten over onze digitale alternatieven? Lees verder over onze transactiecommunicatie of neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta - Accountmanager

+31 61 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met

2rem
2rem
Klantcase_Syntrus Achmea

Digitalisering pensioencommunicatie
voor Syntrus Achmea

“Pondres weet optimaal in te spelen op vraagstukken van de pensioenmarkt. Ook de snelheid waarmee wetgeving een rol speelt in pensioencommunicatie kunnen ze duiden. Aan de andere kant geeft Pondres inzicht in de (on)mogelijkheden van technische oplossingen. Dit maakt dat er geen sprake is van een klant-leveranciersverhouding maar van een ketenpartnership.”

Marcel Sanders
Manager Productinnovatie, SYNTRUS ACHMEA

Lees verder

logo-elipslife-1-min_s

Documentoutputmanagement voor elipsLife

 Aan de ene kant is Pondres een betrouwbare printpartner met een jarenlange ervaring in de transactionele printsector, met aan de andere kant een duidelijke focus en visie met betrekking tot de digitale transformatie. En om die reden hebben we dan ook gekozen voor Pondres: omdat we op zoek waren naar een partner en niet alleen een uitvoerder.

Roger Portmann
Head Client Solutions, elipsLife

Lees verder

Klantcase_Allianz-2

Digitale transformatie Allianz

“Allianz wil zich steeds meer digitaal laten zien in de financiële sector. Pondres helpt ons bij deze digitale transformatie door de documenten op te maken en in onze pensioenkluis te plaatsen. Zo zijn deze altijd voor onze klanten beschikbaar in een beveiligde omgeving. Doordat Pondres altijd met ons meedenkt in oplossingen, kunnen wij een goede digitale verzekeraar zijn voor onze klanten.”

 

Karel Lagemaat
Directeur Operations Life, ALLIANZ
2rem