Pakket Versturen

Pakketten versturen in Nederland of naar het buitenland en tegelijkertijd flink besparen op je verzendkosten? Dat kan met de verzendmogelijkheden van Pondres.

Wij adviseren je over de mogelijkheden van en voeren deze graag voor je uit. Van print, productie en sortering tot tijdige aflevering aan de ontvanger. Zo bespaar jij maximaal op je verzendkosten met behoud van efficiëntie.

Internationaalfulfilment

Pakket versturen

 

Kosten pakket versturen

Het versturen van pakketten kan hoge kosten met zich meebrengen. Door de intensieve samenwerking met nationale en internationale verzendpartijen en ons Premium Partnership met PostNL kan Pondres lage verzendkosten aanbieden bij elke pakketverzending.

 

In vier stappen leggen wij uit hoe jij met Pondres de kosten van pakket verzending vermindert:

 

1. Ontvangst en analyse

We bepalen samen met jou welke doelen centraal staan in je pakketverzending. Vervolgens analyseren we jouw verzendprofiel en berekenen we jouw mogelijke besparingen, zonder dat dit ten koste gaat van de behoeften van jouw klanten. 

 

2. Besparingsvoorstel

Op basis van de analyse en jouw situatie wordt er een concreet en praktisch besparingsvoorstel ontwikkeld. Hoeveel er voor jou bespaard wordt hangt af van verschillende factoren, zoals:

 

 

  • Het volume dat je wil verzenden
  • Planbaar volume
  • Gewicht pakketten
  • Pakketformaat

 

Naast besparen helpen we je dit snel en efficiënt in te zetten voor een onderscheidende bezorging. Zo ben je niet enkel goedkoper uit, maar ook nog eens onderscheidend naar je klanten toe.

 

3. Implementatie en uitvoering

Wanneer het besparingsvoorstel door jou is goedgekeurd, beginnen we met de implementatie en uitvoering van het proces. Aan de hand van een vooraf opgesteld stappenplan wordt het proces van inkoop, productie en pakket verzending doorlopen, waarbij er met regelmaat wordt geëvalueerd over de voortgang en resultaten. 

 

4. Innovatie en optimalisatie

Periodiek worden de ontwikkelingen in de postmarkt besproken. Zo kunnen we tijdig optimaliseren en innoveren, waardoor je altijd blijft profiteren van maximale efficiëntie.

 

 

Voordelen van versturen met Pondres

Wanneer jij ontzorgd wil worden door het versturen van je pakketten uit te besteden, maak je direct gebruik van vele voordelen. We hebben de grootste voordelen van versturen met Pondres voor jou op een rij gezet:

 

✔  Bespaar op verzendkosten – door onze nauwe relatie met verzendpartijen kan jij genieten van kortingen bij elke verzending

✔ Opvallend door personalisatie – Als specialist in personalisatie biedt Pondres de mogelijkheid om elke verzending te personaliseren voor de ontvanger.

✔ Optimale klantcommunicatie – Pondres beschikt over haar eigen machines en technologieën. Hierdoor kan je jouw zending combineren met andere vormen van (digitale) communicatie.

 

Zakelijk pakketten versturen

Pondres heeft jarenlange ervaring in het zakelijk versturen van pakketten. Als Premium Partner van PostNL en via onze gecertificeerde partners zorgen wij ervoor dat ieder pakket binnen de levertijd aankomt. Door elk pakket te voorzien van een track & trace-code, is er bovendien nooit twijfel over waar het pakket zich bevindt. Zo weet je altijd waar jij en je eindklant aan toe zijn, en weet je zeker dat elk pakket tijdig en juist op de plaats van bestemming komt.

 

Davy_pf-1

Meer weten?

Wil jij direct ontzorgd worden in jouw pakketverzendingen en verstuur jij veel pakketten per jaar? Vraag dan een offerte aan of neem contact met mij op. 

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met

Ontvang Post/Pakketten tarieven op maat

Vul onderstaande velden zo compleet mogelijk in en we sturen je binnen twee werkdagen jouw tarieven, inclusief onze scherpe portikosten.