Portikosten

Verzend je veel post en/of pakketten op jaarbasis? Dan kan je bij Pondres veel besparen op portikosten. Wij hebben de scherpste porti tarieven voor iedere zakelijke partner.

Bespaar direct

portikosten

Wat zijn portikosten

Portikosten worden ook wel porto, porti, posttarieven, postkosten, verzendkosten, verzendingskosten of vrachtgeld genoemd. het is de prijs die wordt betaald voor een verzending.

 

Besparen op portikosten

Voor elke verzending worden portokosten gerekend. Hierdoor kan een kleine besparing al een wereld van verschil maken. Dankzij onze intensieve samenwerking met verzendpartijen en ons premium partnership met PostNL kan Pondres jouw verzendkosten flink verminderen. Hierdoor heb jij meer marge, bespaar je in kosten of kun je dalen in prijs. De regel in besparen is: hoe hoger het verzendvolume, hoe groter de besparing op porti. De besparing wordt interessant vanaf 5000 stuks per mailing.

 

Hoe besparen we op posttarieven?

1. Ten eerste gaan we samen kijken naar de doelen die centraal staan in je postverzending. Vervolgens maken we een scan van jouw verzendprofiel, waarbij we de behoeften van jou én je klanten voorop stellen. Wanneer alle gegevens zijn verzameld en geanalyseerd gaan we het besparingspotentieel in kaart brengen.

 

2. Het besparingspotentieel leidt tot een concreet besparingsvoorstel, geheel afgestemd op jouw situatie. Naast besparen kijken we ook naar waar je kansen laat liggen. Hierdoor kunnen we jouw verzendproces optimaal inrichten.

 

3. Nadat het besparingsvoorstel akkoord is, gaan wij voor jou aan de slag met de inrichting en implementatie. Transparant doorlopen we alle stappen in het verzendproces, waarbij er regelmatig met jou een evaluatie plaatsvindt en de voortgang wordt besproken.

 

4. Als voorloper in de postmarkt houden we veranderingen in de markt nauwlettend in de gaten. Wij zijn in staat om elke verandering snel door te voeren, waardoor jij altijd gebruik kunt maken van de nieuwste innovaties en maximale effectiviteit tegen lage posttarieven.

 

 

 

Davy_pf-1

Direct besparen
Wil jij direct genieten van lage portikosten en verstuur jij meer dan 5000 stuks per mailing? Neem dan contact met mij op. Als specialist in verzending kan ik jou alles vertellen over waar je kansen liggen en waarop je gemakkelijk en snel kan besparen.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met

Ontvang Post/Pakketten tarieven op maat

Vul onderstaande velden zo compleet mogelijk in en we sturen je binnen twee werkdagen jouw tarieven, inclusief onze scherpe portikosten.