Post Versturen

Jij wil post versturen, nationaal of internationaal, en tegelijkertijd flink besparen op je portikosten?

Wij adviseren je over de mogelijkheden van post verzending en nemen je graag het totale proces uit handen. Van print, productie en sortering tot tijdige aflevering aan de ontvanger. Zo bespaar je maximaal op portikosten met behoud van efficiëntie.

Internationaalpartijen

Post versturen

 

Pondres heeft jarenlange ervaring in het versturen van post. Wij garanderen dat jouw direct mailing, pakketje, of een brief (bankafschrift, UPO) of aangetekende brief bij de ontvanger aankomt. Wij nemen je graag het volledige proces uit handen.

 

Besparen op post versturen

Post versturen kan hoge kosten met zich meebrengen. Door de nauwe samenwerking met postbedrijven kan Pondres lage portokosten aanbieden bij elke verzending.

 

In vier stappen leggen wij uit hoe jij met Pondres bespaart met post verzenden:

 

1. Ontvangst en analyse

We bepalen samen met jou welke doelen centraal staan in je postverzending. Vervolgens scannen we jouw verzendprofiel en schetsen we jouw mogelijke besparingen, zonder de behoeften van jouw klanten uit het oog te verliezen.

 

2. Besparingsvoorstel

Op basis van de analyse ontwikkelen wij een concreet en praktisch besparingsvoorstel, aangepast aan jouw situatie. Hoeveel er voor jou bespaard wordt hangt af van verschillende factoren, zoals:

 

  • Het volume dat je wil verzenden
  • Planbaar volume 
  • Frequent volume 
  • Periodieken 

Naast besparen helpen we je dit snel en efficiënt in te zetten voor een onderscheidende bezorging. Zo ben je niet enkel goedkoper uit, maar ook nog eens onderscheidend naar je klanten toe.

 

3. Implementatie en uitvoering

Na jouw goedkeuring beginnen we met het implementeren en aanpassen van het proces. Met duidelijke stappen doorlopen we het proces van inkoop, productie en verzending, waarbij we regelmatig met jou evalueren over de voortgang en resultaten.

 

4. Innovatie en optimalisatie

Periodiek bespreken we de veranderingen in de postmarkt. Zo kunnen we tijdig optimaliseren en innoveren, waardoor je altijd blijft profiteren van maximale efficiëntie.

 

 

Voordelen van versturen met Pondres

Wanneer jij het versturen van je post wil uitbesteden bij Pondres, geniet je direct van vele voordelen. We hebben de grootste voordelen voor jou op een rij gezet:

 

✔ Bespaar bij elke verzending – door onze goede relatie met postbedrijven kom jij in aanmerking voor kortingen bij elke verzending

✔ Uniek door personalisatie – Als specialist in personalisatie bieden wij de mogelijkheid om elke verzending te personaliseren voor de ontvanger.

✔ Meer dan versturen – Pondres beschikt over haar eigen machines en technologieën. Hierdoor houden we de kosten laag en kan je jouw zending combineren met andere vormen van (digitale) communicatie.

 

 

Zakelijk post versturen

Grote aantallen zakelijke post verzenden (vanaf 5000 stuks per mailing)? Nationaal en/of internationaal? Pondres verstuurt met haar briefpost service alle poststukken graag voor jou. Als Premium Partner van PostNL en via onze gecertificeerde partners zorgen wij ervoor dat ieder poststuk binnen de levertijd aankomt.

 

Davy_pf-1

Meer weten?
Wil jij meer informatie over hoe wij jouw post versturen? Neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 61 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met

Offerteaanvraag Post/Pakketten versturen