Digitale transformatie

De afgelopen jaren evolueren zowel het klantgedrag als de bijhorende klantverwachtingen enorm. Alles kan en moet digitaal, op de meest veilige en intuïtieve manier. Bedrijven zoeken naar een oplossing om (transactionele) communicatie niet meer via papier, maar digitaal te laten verlopen. Maar hoe transformeer je naar een klantvriendelijke, efficiënte en veilige manier van digitaal werken en communiceren? Wij helpen en adviseren je graag met de transitie van papier naar digitaal.

PortfolioContact

Secure e-mail
2rem

Ben jij klaar voor een transformatie naar een klantvriendelijke, efficiënte en veilige manier van digitaal werken en communiceren?

 

 

Pondres Digitaal Communicatie Portfolio

Voor iedere transformatie is een oplossing, het Digitaal Communicatie Portfolio van Pondres biedt toegang tot een scala aan digitale communicatie oplossingen. Met één API-koppeling is het direct te koppelen aan bestaande bedrijfssystemen, apps en workflows die de organisatie dagelijks gebruikt. Zowel manuele inzet als geautomatiseerde (batch en on-demand) verwerking is mogelijk via de verschillende aangeboden online communicatiekanalen. Geen tientallen aansluitingen dus, waardoor change-trajecten bij de IT-afdeling kunnen worden vermeden en de focus op de eigen corebusiness kan blijven. Jij bepaalt welke communicatie-oplossingen je wenst in te zetten. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik.

 

Voordelen digitale transformatie

 

 

Automatisch en manueel

Naast manueel gebruik (1-1), koppeling van de verschillende modules via één API met bestaande back-end systemen voor een geautomatiseerd proces (batch en on-demand).

 

Bespaar kosten

Pay-per-use, je betaalt alleen voor hetgeen je daadwerkelijk gebruikt. Dus geen initiële software-, hardware en licentiekosten en een forse besparing op interne beheerkosten. 

 

Compliant

Onze oplossingen voldoen aan de AVG compliacy-eisen. We zijn gecertificeerd voor ISO 27001, ISO 9001 en ISAE 3402 type II op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit.

 

Innovatief 

Altijd up-to-date met de laatste marktontwikkelingen op het gebied van digitale communicatiemogelijkheden: inzichtelijk via onze gedeelde roadmap. 

 

In controle 

Dankzij het dashboard en rapportages houd je altijd de regie over alle stappen in het communicatieproces. Zo houd je makkelijk focus op de core business.

 

 

2rem
wouter

Advies nodig?
Ik help je graag met jouw digitale transformatie. Neem nu vrijblijvend contact met me op om samen te bespreken waar jouw kansen liggen en hoe we die gaan benutten.

Wouter de Regt - Manager Business Development 
+31 88 949 41 73

Neem contact op met

2rem