Digitale transformatie

De markt verandert snel en zit volop in een digitale transformatie. Veel bedrijven worstelen met de manier waarop ze het moeten aanpakken. Ze willen hun interne stakeholders betrokken houden, maar niet te veel belasten. Ook legacy van oude systemen speelt een rol. Wij vertellen je graag hoe we je hierbij kunnen helpen. 

voordelen contact

Pondres_Transactioneel_header
2rem

Digitale diensten

Pondres_Secure eMail_tn

Beveiligde e-mail

Met beveiligde e-mails kun je privacygevoelige informatie vertrouwelijk en compliant verzenden.

Beveiligde e-mail
tn_digitale kluis

Digitale kluis

Een online kluis is de perfecte plek om privacygevoelige documenten beveiligd op te slaan voor je klanten.

Digitale kluis
tn_digitale facturatie

Digitale facturatie

Door facturen online te verzenden kun je je klanten eenvoudiger en sneller laten betalen.

Digitale facturatie
Pondres_eSign_tn

Digitale handtekening

Een digitale handtekening is een snel, papierloos en rechtsgeldig alternatief. Bovendien weet je zeker dat je te maken hebt met de juiste persoon door verschillende identificatiemogelijkheden. Veilig online zakendoen, daar teken je toch voor? 

Digitale handtekening

De wereld vraagt om een digitale transformatie van bedrijven en processen. Maar hoe transformeer je naar een klantvriendelijke, efficiënte en veilige manier van digitaal werken en communiceren? Waar begin je met commerciële digitale transitie? Waar moet je in investeren en waarin juist niet? Hoe zorg je dat je eigen IT-afdeling betrokken blijft, maar ook de dagelijkse werkzaamheden geborgd worden? En hoe houd je interne en externe kosten zo laag mogelijk, zonder in te boeten op efficiëntie? We helpen je hier graag bij. Hoe? Dat lees je hieronder.

 

Wat komt aan bod?

 

 

Wat is de digitale transformatie?

Digitale transformatie omvat de fundamentele verandering van bedrijfsprocessen én mensen in een organisatie. Het in goede banen leiden van de digitale transformatie van een bedrijf is echter complex en gaat door alle lagen van de organisatie. Dit brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Denk aan je total cost of ownership (TCO) door alle interne en externe kosten, de snelle innovaties en marktontwikkelingen, en de hoge digitale eisen die de klant aan jouw communicatie stelt. 

 

Pondres is expert op het gebied van gepersonaliseerde, omnichannel transactionele communicatie en helpt je dan ook graag met de uitdagingen van jouw eigen organisatie. We vertellen je graag hoe we dit met je aanpakken. Onze digitale transformatie aanpak

Pondres helpt organisaties bij het digitaliseren van hun fysieke communicatie en processen, waardoor de efficiency van communicatie toeneemt terwijl kosten (TCO) afnemen. Denk aan het veilig en aangetekend verzenden van (privacygevoelige) informatie met Secure eMail, een digitale kluis of een digitale handtekening.

 

Vanuit ons platform communiceer je via het kanaal waarop je klant zich bevindt. Wij zorgen voor een geautomatiseerd proces en een naadloze ervaring over álle kanalen, zodat jouw communicatie snel, herkenbaar en correct verloopt. Met één API-koppeling maak je gebruik van al onze digitale communicatiekanalen. Geen tientallen aansluitingen en IT-maatwerk dus. Jij bepaalt welke oplossing je wilt gebruiken.

 

Wil je naast een of meerdere communicatieoplossingen ook documentcompositie uitbesteden? Of ben je op zoek naar de invulling van je totale communicatieproces met business ruling en logica? Wij helpen je graag en stroomlijnen je communicatie in een geautomatiseerde flow. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat jouw factuur via een beveiligde mail naar de klant gestuurd wordt, waarop hij deze direct digitaal kan ondertekenen en betalen.

 

Meer weten over ons Omniaplatform? We vertellen je er graag alles over!

 

omniaplatform

 

Met onze oplossingen bieden we de volgende unieke voordelen.


 

De voordelen voor jou

Pondres is expert op het gebied van omnichannel transactionele communicatie. Wij helpen klanten met hun transitie naar digitale communicatie. Hierbij ondersteunen we hen met bovenstaande uitdagingen en bieden we de volgende unieke voordelen:

 

 

Onze toegevoegde waarde voor jou?

Wij helpen je in je transformatie naar een klantvriendelijke, efficiënte en veilige manier van digitaal werken en communiceren. Voor een optimale conversie tegen minimale kosten.

 

Wil je wat meer informatie over onze voordelen voor jou? We gaan er graag wat dieper op in!

 

meer over de voordelen

 

 

Veiligheid en compliancy

Bij Pondres weet je zeker dat alle communicatie veilig en betrouwbaar bij je eindklant aankomt. Wij voldoen namelijk aan de hoogste compliancy-eisen van de AVG/GDPR en zijn gecertificeerd voor onder andere ISO 27001, ISO 9001 en ISAE 3402 Type II, normeringen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit.

2rem
wouter

Klaar voor een digitale transformatie?
Is je bedrijf toe aan een digitale transformatie? Wacht dan niet langer en neem direct contact met mij op. Ik help je graag bij al je vragen.

Wouter de Regt - Business Development Manager
+31 88 949 41 73

Neem contact op met

Vraag een adviesgesprek aan
Wil je advies of meer informatie? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en Wouter de Regt neemt binnen één werkdag contact met je op.


2rem
Klantcase_Syntrus Achmea

Digitalisering pensioencommunicatie
voor Syntrus Achmea

“Pondres weet optimaal in te spelen op vraagstukken van de pensioenmarkt. Ook de snelheid waarmee wetgeving een rol speelt in pensioencommunicatie kunnen ze duiden. Aan de andere kant geeft Pondres inzicht in de (on)mogelijkheden van technische oplossingen. Dit maakt dat er geen sprake is van een klant-leveranciersverhouding maar van een ketenpartnership.”

Marcel Sanders
Manager Productinnovatie, SYNTRUS ACHMEA

Lees verder

Testimonial_ZPRESS

Gepersonaliseerd magazine
voor ZPRESS Sport

"Wij hebben enorm veel raakvlakken met Pondres, aangezien wij de printmedia-uitgaven voor clubs en verenigingen van A tot Z verzorgen. Pondres biedt hierin toegevoegde waarde door de communicatie-uitingen te personaliseren. Ook kunnen zij leuke ‘gimmicks’ toevoegen bij een mailing voor net dat beetje extra beleving. Een mooie en rake toevoeging voor supporters en sponsoren!"

Jeroen Blom
Commercieel manager, ZPRESS SPORT

Lees verder

logo-elipslife-1-min_s

Documentoutputmanagement voor elipsLife

 Aan de ene kant is Pondres een betrouwbare printpartner met een jarenlange ervaring in de transactionele printsector, met aan de andere kant een duidelijke focus en visie met betrekking tot de digitale transformatie. En om die reden hebben we dan ook gekozen voor Pondres: omdat we op zoek waren naar een partner en niet alleen een uitvoerder.

Roger Portmann
Head Client Solutions, elipsLife

Lees verder

tn_Testimonial YourHanger

Uniek en persoonlijk fulfilment
voor YourHanger

"Met YourHanger willen we de kledinghanger, op dit moment een low interest product, een higher interest product maken. Vanuit YourHanger werken we ruim een jaar samen met Pondres. In dit jaar heeft Pondres zich duidelijk onderscheiden door de persoonlijke benadering, de zeer gewaarde flexibiliteit, de heldere adviezen en het begrip. Elementen die onmisbaar zijn, zeker voor start-ups."

Geert Jurgen Esmeijer
Marketing Director, YOURHANGER

Lees verder

Klantcase_Suitable5

Persoonlijke mailings
voor Suitable

"We zijn met Pondres in contact gekomen omdat zij ervan overtuigd waren dat ze betere én goedkopere direct mailings voor ons konden verzorgen dan we tot dan toe hadden. En Pondres doet wat ze beloven: minder kosten voor meer mogelijkheden, bijvoorbeeld qua personalisatie. Zo kunnen wij meer mailings versturen voor hetzelfde marketingbudget."

Pieter-Jan Schutte
Mede-eigenaar, SUITABLE

Lees verder

Klantcase_Michelin

Online loyalty en cash refund voor Michelin

"Pondres denkt mee met ons als opdrachtgever en slaagt erin alles vanuit het standpunt van onze eindklanten te bekijken. Zo komen we tot een optimale klantervaring. Verder heeft Pondres een vast team van operatoren en IT’ers die flexibel meedenken. Deze zaken waren voor Michelin bepalend in onze keuze om met Pondres samen te werken."

Peter Govaert
Operationeel Marketing Manager Truck Benelux, MICHELIN

Lees verder

Klantcase_DAF-Paccar

DM-campagnes voor DAF PACCAR

“Pondres is een uitstekende partner voor ons. Portikosten zijn een groot deel van het budget van onze internationale direct-mailcampagnes. Met diverse creatieve oplossingen van Pondres zijn de verzendkosten voor onze mailings fors gedaald. Ik was onder de indruk van hun kennis op gebied van internationale postverzending. Pondres is een efficiënt en plezierig bedrijf om mee te werken.”

Peter van Beurden
Market Support Manager, PACCAR Parts Europe

Lees verder

Klantcase_ZLM-2

Gepersonaliseerde DM voor ZLM

“ZLM verzekeringen was voor een garantiemailing op zoek naar een partner die ervaring heeft met complexe mailings. Die graag meedenkt, flexibel is en korte lijnen hanteert. Die partner hebben we zeker gevonden in Pondres. We zijn heel positief over de samenwerking. Niets is te veel gevraagd, er wordt altijd met ons meegedacht en zelfs vooruitgedacht. Daar waren we naar op zoek! Evenals bij ZLM is bij Pondres het persoonlijk contact heel belangrijk. Waarschijnlijk matchen we daarom zo goed.”

Emerence van Wingen
Teamleider Marketing & Communicatie, ZLM

Lees verder

Klantcase_Allianz-2

Digitale transformatie Allianz

“Allianz wil zich steeds meer digitaal laten zien in de financiële sector. Pondres helpt ons bij deze digitale transformatie door de documenten op te maken en in onze pensioenkluis te plaatsen. Zo zijn deze altijd voor onze klanten beschikbaar in een beveiligde omgeving. Doordat Pondres altijd met ons meedenkt in oplossingen, kunnen wij een goede digitale verzekeraar zijn voor onze klanten.”

 

Karel Lagemaat
Directeur Operations Life, ALLIANZ
Jack_testimonial-2

Elke dag is een uitdaging

“Het werken bij Pondres is leuk; elke dag is een uitdaging. Mijn werk, mijn uitdaging, bestaat uit het zorgen dat het snij-, vouw- en brocheerwerk heel mooi én goed in orde komt.”

 

Jack Usleeber
Productiemedewerker
Margot_testimonial

Ik geef Pondres als het ware een gezicht

“Vanuit mijn rol binnen marketingcommunicatie geef ik Pondres als het ware een gezicht. Ik zorg voor alle communicatie van Pondres, zowel naar buiten als naar onze medewerkers. Het is heel leuk om dit samen met collega’s te kunnen vormgeven en te zien hoe zij betrokken zijn en steeds enthousiaster worden. Om dat enthousiasme dan weer naar buiten te mogen communiceren, dat maakt mij wel echt trots om bij Pondres te werken.”

Margot Baselier
Marketing & Communicatie
Bart_testimonial

De communicatie die ik maak, zien honderdduizenden mensen

“Het werken bij Pondres wordt vooral leuk gemaakt door de software die we maken voor onze klanten. Ik als programmeur ben dagelijks bezig met het maken van applicaties voor de communicatiebehoeften van onze klanten. Het leukste daarvan is dat de communicatie die ik maak, op de deurmat valt, of op de schermen verschijnt, van honderdduizenden mensen over heel de wereld. Ik denk dat dat het werk wat ik doe bij Pondres zo leuk en uitdagend maakt.”

Bart van Oosterbosch
Developer
Manon_testimonial

Pondres heeft een diversiteit aan diensten en klanten

“Ik vind het leuk om bij Pondres te werken vanwege de diversiteit aan diensten die Pondres heeft, maar ook zeker vanwege de vele mooie klanten voor wie we werken en natuurlijk het fijne team aan collega’s om mee samen te werken.”

 

Manon Willms
Client Service Manager
Ludo_testimonial

Samen met klanten kom ik tot een mooi resultaat

“Ik ben trots op Pondres, en trots om hier te werken. We hebben een prachtig bedrijf en we mooie oplossingen voor klanten. In mijn functie als business consultant ben ik in de gelegenheid om klanten te ondersteunen en de actie die zij willen uitzetten goed bij hun klanten over de bühne te brengen. Samen kom je dan tot een mooi resultaat. Daarnaast hebben we een geweldige ploeg aan collega’s, elke dag veel lol. Het is belangrijk plezier in je werk te hebben en dat heb ik hier iedere dag.”

Ludo Verhiel
Business Consultant
2rem
2rem

Alles over de uitdagingen op het gebied van digitale transformatie 

Uitdaging 1: Total cost of ownership

Documentcommunicatie is niet langer enkel het opmaken, personaliseren, printen en verzenden van papieren documentatie. Het gaat om een optimale integratie van deze fysieke documenten en het groeiende aanbod aan digitale communicatiemiddelen. Maar het naadloos integreren van al deze communicatievormen in één overzichtelijk proces per individu is vaak lastig en duur. Alle aan elkaar geknoopte systemen zorgen voor veel maatwerk, hoge interne en externe kosten, en een lange time-to-market. Met een laag rendement tot gevolg.

 

Uitdaging 2: Innovaties en marktontwikkelingen

De markt verandert snel en zit volop in een digitale transformatie. Een noodzakelijke transformatie, maar vaak is dit niet de core business van transactionele partijen. Wat gebeurt er in de wereld en waar moet je naartoe bewegen? Waar moet je in investeren en waarin juist niet? Alles zelf blijven doen blijkt lastig; bedrijven worstelen met de manier waarop ze hun interne stakeholders betrokken houden, maar niet te veel belasten. Ook legacy van oude systemen speelt vaak een rol. Uitbesteden en ontzorgen is een logische stap, maar hoe zorg je dat alles goed verloopt?

 

Uitdaging 3: Digitale klantverwachting

Consumenten stellen hoge eisen aan hun communicatie met bedrijven, zeker als het om hun persoonlijke informatie gaat. Ze willen zelf bepalen via welk kanaal ze communiceren en op welk moment. Dit vraagt om een naadloze, gebruiksvriendelijke klantervaring over alle kanalen heen. Bedrijven moeten nieuwe (digitale) kanalen ontwikkelen, maar ook zorgen dat ze fysieke communicatie kunnen blijven aanbieden waar nodig. Een complexe en vaak dure 'legacy' gezien de dalende volumes.

 


 

Alles over de voordelen voor jou 

Voordeel 1: Snelle integratie met omnichannel ontsluiting

Ons omnichannel communicatieplatform interacteert met alle formaten data aan de inkomende kant en alle denkbare verzendkanalen aan de uitgaande kant. Wij integreren jouw systemen laagdrempelig op dit modulaire platform, bijvoorbeeld via een API-koppeling. Zo heb je direct toegang tot al je data en kun je kiezen voor één of meer outputkanalen (fysiek én digitaal).  

 

Voordeel 2: Lagere kosten, meer efficiency en rendement

Bij veel partijen betaal je hoge opstartkosten en zit je vast aan verplichte pakketten. Bij Pondres niet: je betaalt alleen voor wat je gebruikt (pay-per-use), zonder hoge initiële software- of hardwarekosten. Zo bespaar je meteen op beheer, licenties, software en interne (ontwikkel)kosten. Volledig ontzorgd en met minimale impact op je interne organisatie. Met meer efficiency en meer rendement tot gevolg.

 

Voordeel 3: Korte time-to-market

Bedrijven in de documentlogistiek werken vaak met verschillende systemen en tools voor hun transactionele communicatie. Complex, tijdrovend en duur. Wij bieden een snelle onboarding op het Omniaplatform dankzij de generieke modulaire omgeving. Volledig ontzorgd en met minimale impact op je interne organisatie.  Dit zorgt bovendien voor een korte time-to-market richting jouw eindklant. 

 

Voordeel 4: Real-time in controle

In veel bedrijven gaat communicatie via meerdere afdelingen voordat het naar de klant verstuurd wordt. Een intensief en foutgevoelig proces. Wij nemen je dit volledig uit handen. Dankzij een real-time dashboard en reporting heb je continu inzicht in alle stappen van het communicatieproces. En heb je geen omkijken meer naar de uitvoering van communicatie en kunt gemakkelijk focus houden op je eigen core business.

 

Voordeel 5: Geen klantrelatie maar een partnership

Jij weet wat er speelt in jouw vakgebied, wij nemen je graag mee in het onze. We vertellen je wat er mogelijk is op het gebied van digitale transformatie en adviseren je over wat het beste is voor jouw bedrijf. Wat wil jij bereiken bij je klanten, wat zijn jouw doelstellingen? Zo ben je altijd up-to-date met de laatste marktontwikkelingen en de beste communicatiemiddelen. Onze oplossingen zijn modulair en generiek, ons advies is maatwerk.