Digitalisering

waarom en hoe doe je dat?

contact  Oplossingen

Digitalisering

 

Wat is digitalisering

Digitalisering is het proces waarbij fysieke data wordt omgezet in digitale data. Door digitalisatie worden werkprocessen en procedures aangepast met als resultaat dat bedrijven efficiënter, klantvriendelijker, kostenbesparender worden en dat data veiliger kunnen worden opgeslagen.

 

 

Waarom digitaliseren

Organisaties die willen digitaliseren, merken dat er ruimte is voor procesverbetering. Zo worden bijvoorbeeld contracten en documenten nog met de hand ondertekend en ingescand voor versturing. Dit kan sneller, efficiënter, veiliger en klantvriendelijker via een digitale handtekening. Dit is slechts één van de vele voorbeelden van hoe veelvoorkomende processen kunnen worden verbeterd voor zowel de organisatie als klanten.

 

We hebben de vier belangrijkste voordelen voor je op een rij gezet:

 

Digitalisering in automatisering

 

Efficiënt en snel

Zet digitalisering van veel voorkomende processen om in automatisering. Maak processen voor jou en de klant gebruiksvriendelijker, razendsnel en efficiënter.

 

veilig data opslaan

 

Veilig 

Geen los slingerende papieren meer met waardevolle persoonsinformatie, maar een overzichtelijke database die beveiligd is volgens de hoogste privacy-standaarden.

kostenbesparen

 

Kostenbesparend

Kosten worden aanzienlijk verlaagd door gedigitaliseerde en / of geautomatiseerde processen, besparing in verzend- en portikosten en minder personeelshandelingen.

Klantverwachting digitaliseren

 

Klantverwachting

Consumenten stellen hoge eisen aan hun communicatie met bedrijven. Ze verwachten een gebruiksvriendelijke manier om snel en veilig te communiceren.

 

Digitalisering en digitale transformatie

Er wordt gesproken over digitale transformatie wanneer digitalisatie op grote schaal plaatsvindt, waardoor de bedrijfsvoering en processen blijvend veranderen. Hiermee creëert het bedrijf een digitale en wendbare organisatie waarin de klant centraal staat tijdens de customer journey.

 

 

Hoe pak je het aan?

Hoewel veel bedrijven de voordelen van digitaliseren zien, weten ze vaak niet hoe ze het moeten aanpakken. Vaak zien ze door de bomen het bos niet meer. Dat is ook niet vreemd, aangezien er rekening gehouden moet worden met zowel wetgeving, als software en eventueel hardware.

 

Voorkom cruciale fouten en laat je digitalisering soepel verlopen door je te laten adviseren door een specialist. Deze stelt samen met jou een plan op, informeert je over de laatste wetgeving en adviseert je over de juiste hard- en software.

 

Natuurlijk kan je ook zelf je kennis uitbreiden. We hebben voor jou de kennis gebundeld in informatieve whitepapers. Deze kan je hieronder gratis downloaden.

 

Verrijk je kennis en download de whitepapers

Door op download te drukken word je naar een pagina geleid waar je de whitepaper kan downloaden.

 

Starten met digitaliseren

Onze specialisten staan klaar om je te ondersteunen tijdens jouw digitalisering. Met behulp van onze oplossingen, waaronder Secure eMail en eSign, digitaliseren we jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

 

Wil je meer informatie over hoe we jouw bedrijf efficiënter, veiliger en kostenbesparender maken? Lees verder over onze oplossingen, verrijk je kennis en download de whitepaper of neem contact met ons op.

2rem
2rem
Wouter de Regt

Advies nodig?
Ik help je graag met jouw digitale transformatie. Neem nu vrijblijvend contact met me op om samen te bespreken waar je kansen liggen en hoe we die gaan benutten.

Wouter de Regt - Manager Business Development 
+31 88 949 41 73

Neem contact op met