Razendsnel en overal digitaal ondertekenen met eSign

Gratis demo  factsheet  whitepaper 

digitale handtekening

 

Veel bedrijven zitten midden in hun digitale transformatie en zoeken naar (digitale) manieren om efficiënter en foutlozer te werken. Een goede oplossing is de digitale handtekening. Daarmee kan het gehele ondertekenproces online worden afgerond, van eenvoudige bestellingen tot formele documenten.

 

Zo realiseer je aanzienlijke besparingen in tijd, papier en kosten, bijvoorbeeld op het gebied van porti. Bovendien bied je je relaties een snelle, eenvoudige en veilige manier om een document digitaal rechtsgeldig te ondertekenen. 

 

Veilig online en op afstand zakendoen, daar tekenen wij voor!

 

 

0 minuut

nodig om te ondertekenen

0

handtekeningen gezet via eSign

% digitaal

dus locatie & tijd onafhankelijk

 

 

Voordelen eSign

 

 

Gebruiksvriendelijk

Geen papieren rompslomp en tijdsverlies, wel herkenbare eigen branding.

 

Kostenbesparend 

Bespaar tijd en geld door laagdrempelige integratie en geautomatiseerd proces.

 

Veilig en rechtsgeldig

Conform eIDAS en AVG, wereldwijd rechtsgeldig. 

 

Betrouwbaar ondertekenen

Versleuteling biedt authenticiteit en veiligheid.

 

Innovatief 

Altijd up-to-date met technologie en wetgeving.

 

Bekijk alle productkenmerken

 

 

 

Pondres is gecertificeerd, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken

 

De veiligheid van data en persoonsgegevens van onze klanten, relaties en medewerkers is van groot belang. Pondres maakt zich er dan ook sterk voor deze data veilig te verwerken en beheren, met oplossingen die volledig compliant zijn met de AVG/GPDR. Bovendien zijn we gecertificeerd voor onder andere ISO 27001, ISO 9001 en ISAE 3402 type II op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit. 

 


ISO 27001

 


ISO 9001

 ISAE 3402 Type II

rechtsgeldig ondertekenen


eIDAS Regulation

 

Klant aan het woord

 

“We zochten vooral een oplossing die past in de huidige digitale wereld. Een belangrijk criterium was dat het aan onze security eisen moest voldoen. Gebruikersgemak staat ook hoog op het lijstje, voor zowel de ontvanger van een digitaal ondertekenverzoek als voor onze collega’s.”

 

Laura Romp - Reinsurance Manager
Achmea

 

 

Bekijk de testimonial van Achmea Reinsurance

 

 

eSign in werking

Met eSign creëer en verstuur je binnen enkele minuten een te ondertekenen document, waarna de ontvanger hem controleert en tekent. Na ondertekening is het document direct beschikbaar voor download of archivering voor beide partijen. Zo zijn jouw documenten in slechts 5 stappen voorzien van een rechtsgeldige digitale handtekening:  

 

 

Hoe werkt esign

 

 

Download de gratis whitepaper

Wil je weten wat een digitale handtekening voor de processen in jouw organisatie kan betekenen? Download dan nu de gratis whitepaper, inclusief een handige checklist. Zo controleer je eenvoudig waaraan een degelijke oplossing voor een digitale handtekening moet voldoen.

 


* Pondres gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring. Met de download ga je ermee akkoord dat Pondres contact met je op kan nemen.

  

 

 

Onze aanpak

eSign is onderdeel van het Digitale Communicatieportfolio van Pondres. Dit portfolio biedt met één API-koppeling toegang tot een scala aan digitale communicatiekanalen. Je betaalt daarbij alleen voor het gebruik van de door jou ingezette modules op basis van een 'pay per use'-prijsmodel. Met onze Software as a Service oplossing werk je bovendien altijd met de nieuwste technische ontwikkelingen, zodat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

 

 

 

Plan een gratis demo in

Ervaar zelf hoe lange ondertekenprocessen en veel administratieve rompslomp verleden tijd worden met eSign. Vraag nu een gratis demo aan en Wouter de Regt neemt contact met je op om een tijd en datum in te plannen.