Digitale handtekening

Razendsnel en rechtsgeldig digitaal ondertekenen met eSign

Het ondertekenen van een document kost vaak veel tijd, geld en moeite. Een digitale handtekening is een snel, papierloos en rechtsgeldig alternatief. Bovendien weet je zeker dat je te maken hebt met de juiste persoon door verschillende identificatiemogelijkheden. Veilig online zakendoen, daar teken je toch voor? 

voordelencontact

Pondres_eSign

  

Wat is digitaal ondertekenen met Pondres eSign?

Een digitale handtekening biedt je klanten een snelle, eenvoudige en veilige manier om een document te ondertekenen. Waar en wanneer het hen uitkomt, zonder alle rompslomp van het printen, scannen en terugsturen. 

 

eSign is meer dan de online vervanger van een ‘natte’ handtekening. Je klant doorgaat een digitale identificatie, zodat je zeker weet dat de handtekening van de juiste persoon afkomstig is. Het resultaat? Een veilige én rechtsgeldige digitale handtekening, met besparingen in tijd, papier en kosten voor jou en je klant.

 

De voordelen voor jou

eSign van Pondres is een laagdrempelige tool voor het digitaal ondertekenen van contracten en andere documenten. Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, veilig en rechtsgeldig. Met de zekerheid van de nieuwste innovaties en we geven graag een passend advies bij de vraagstukken van jouw organisatie. 


Gebruiksvriendelijk

 

Innovatief

 

Betrouwbaar

 

Veilig & rechtsgeldig

 

Kostenbesparend

 

 

eSign werkt intuïtief en gemakkelijk. Je kunt het eenvoudig met je eigen backend systeem koppelen via de API. Met eigen huisstijl, zodat je klanten je herkennen.

 

Door frequente releases blijft je eSign module up-to-date. 

 

Je weet zeker dat je met de juiste persoon zaken doet dankzij diverse betrouwbare identificatiemogelijkheden. Er zijn verschillende methodes om een document te ondertekenen. Van avanced tot qualified.

 

Onze eSign-oplossing voldoet aan alle wet- en regelgeving zoals eIDAS en avg/GDPR. De digitale handtekening is wereldwijd rechtsgeldig.

 

Effectief én efficiënt. Bespaar tijd en geld door een optimaal proces. Maar ook overbodige kosten voor papier en postverzending. 

meer over de voordelen

 


Onze aanpak

Pondres helpt organisaties bij hun digitale transformatie en biedt omnichannel transactionele communicatie vanuit het generieke maar modulaire Omniaplatform. Op basis van jouw behoeften en wensen stellen we modules samen, op maat geconfigureerd in design en content. Zo kun je efficiënt, relevant en onderscheidend communiceren, zonder maatwerk. 

 

Een van deze modules is eSign. Deze module kun je dus stand-alone inzetten en eenvoudig integreren in bestaande systemen, maar ook in combinatie met andere communicatieoplossingen die naadloos interacteren met je eigen backend en workflow. Bijvoorbeeld een beveiligde e-mail of een digitale kluis, waar je klant al zijn documenten kan terugvinden, of juist fysieke alternatieven als een ontvanger zijn digitale post niet opent. We kijken graag samen met jou wat het beste werkt voor jouw organisatie.

 

Neem nu contact op voor meer informatie!

 

Verschillende soorten elektronische handtekeningen

 

 

 • Basis elektronische handtekening
  Deze handtekening kan als bewijs worden ingebracht in een rechtzaak, maar de rechter zal de juridische waarde bepalen. 
 • Geavanceerde elektronische handtekening
  Ook wel digitale handtekening genoemd, het is op een unieke wijze aan de ondertekenaar verbonden. De inhoud wordt beveiligd tegen wijzigingen. 
  Het heeft een sterke juridische waarde voor de inhoud. Betere waarde voor de identiteit van de ondertekenaar, maar de rechter bepaalt. 
 • Gekwalificeerde digitale handtekening
  Garandeert authentificatie, integriteit, vertrouwelijkheid en biedt 'non-repudiation'. 
  De rechter zal geen beslissing nemen over de juridische waarde, deze is vastgelegd in de wet en kan niet worden betwist. 

Wij helpen je graag om de juiste handtekening te kiezen. 

2rem
Wouter-1

Meer informatie over de digitale handtekening

Wil je graag meer informatie over eSign, onze omnichannel communicatieoplossingen of ons Omniaplatform? Lees verder of neem gerust even contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jouw bedrijf en behoeften, en hoe wij je kunnen helpen met je digitale transformatie!

Wouter de Regt - Business Development Manager
+31 88 949 41 73
wouter.de.regt@pondres.nl

Neem contact op met

Vraag een adviesgesprek aan
Wil je advies of meer informatie? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en Wouter de Regt neemt binnen twee werkdagen contact met je op.


2rem
2rem
Klantcase_Syntrus Achmea

Digitalisering pensioencommunicatie
voor Syntrus Achmea

“Pondres weet optimaal in te spelen op vraagstukken van de pensioenmarkt. Ook de snelheid waarmee wetgeving een rol speelt in pensioencommunicatie kunnen ze duiden. Aan de andere kant geeft Pondres inzicht in de (on)mogelijkheden van technische oplossingen. Dit maakt dat er geen sprake is van een klant-leveranciersverhouding maar van een ketenpartnership.”

Marcel Sanders
Manager Productinnovatie, SYNTRUS ACHMEA

Lees verder

Testimonial_ZPRESS

Gepersonaliseerd magazine
voor ZPRESS Sport

"Wij hebben enorm veel raakvlakken met Pondres, aangezien wij de printmedia-uitgaven voor clubs en verenigingen van A tot Z verzorgen. Pondres biedt hierin toegevoegde waarde door de communicatie-uitingen te personaliseren. Ook kunnen zij leuke ‘gimmicks’ toevoegen bij een mailing voor net dat beetje extra beleving. Een mooie en rake toevoeging voor supporters en sponsoren!"

Jeroen Blom
Commercieel manager, ZPRESS SPORT

Lees verder

logo-elipslife-1-min_s

Documentoutputmanagement voor elipsLife

 Aan de ene kant is Pondres een betrouwbare printpartner met een jarenlange ervaring in de transactionele printsector, met aan de andere kant een duidelijke focus en visie met betrekking tot de digitale transformatie. En om die reden hebben we dan ook gekozen voor Pondres: omdat we op zoek waren naar een partner en niet alleen een uitvoerder.

Roger Portmann
Head Client Solutions, elipsLife

Lees verder

tn_Testimonial YourHanger

Uniek en persoonlijk fulfilment
voor YourHanger

"Met YourHanger willen we de kledinghanger, op dit moment een low interest product, een higher interest product maken. Vanuit YourHanger werken we ruim een jaar samen met Pondres. In dit jaar heeft Pondres zich duidelijk onderscheiden door de persoonlijke benadering, de zeer gewaarde flexibiliteit, de heldere adviezen en het begrip. Elementen die onmisbaar zijn, zeker voor start-ups."

Geert Jurgen Esmeijer
Marketing Director, YOURHANGER

Lees verder

Klantcase_Suitable5

Persoonlijke mailings
voor Suitable

"We zijn met Pondres in contact gekomen omdat zij ervan overtuigd waren dat ze betere én goedkopere direct mailings voor ons konden verzorgen dan we tot dan toe hadden. En Pondres doet wat ze beloven: minder kosten voor meer mogelijkheden, bijvoorbeeld qua personalisatie. Zo kunnen wij meer mailings versturen voor hetzelfde marketingbudget."

Pieter-Jan Schutte
Mede-eigenaar, SUITABLE

Lees verder

Klantcase_Michelin

Online loyalty en cash refund voor Michelin

"Pondres denkt mee met ons als opdrachtgever en slaagt erin alles vanuit het standpunt van onze eindklanten te bekijken. Zo komen we tot een optimale klantervaring. Verder heeft Pondres een vast team van operatoren en IT’ers die flexibel meedenken. Deze zaken waren voor Michelin bepalend in onze keuze om met Pondres samen te werken."

Peter Govaert
Operationeel Marketing Manager Truck Benelux, MICHELIN

Lees verder

Klantcase_DAF-Paccar

DM-campagnes voor DAF PACCAR

“Pondres is een uitstekende partner voor ons. Portikosten zijn een groot deel van het budget van onze internationale direct-mailcampagnes. Met diverse creatieve oplossingen van Pondres zijn de verzendkosten voor onze mailings fors gedaald. Ik was onder de indruk van hun kennis op gebied van internationale postverzending. Pondres is een efficiënt en plezierig bedrijf om mee te werken.”

Peter van Beurden
Market Support Manager, PACCAR Parts Europe

Lees verder

Klantcase_ZLM-2

Gepersonaliseerde DM voor ZLM

“ZLM verzekeringen was voor een garantiemailing op zoek naar een partner die ervaring heeft met complexe mailings. Die graag meedenkt, flexibel is en korte lijnen hanteert. Die partner hebben we zeker gevonden in Pondres. We zijn heel positief over de samenwerking. Niets is te veel gevraagd, er wordt altijd met ons meegedacht en zelfs vooruitgedacht. Daar waren we naar op zoek! Evenals bij ZLM is bij Pondres het persoonlijk contact heel belangrijk. Waarschijnlijk matchen we daarom zo goed.”

Emerence van Wingen
Teamleider Marketing & Communicatie, ZLM

Lees verder

Klantcase_Allianz-2

Digitale transformatie Allianz

“Allianz wil zich steeds meer digitaal laten zien in de financiële sector. Pondres helpt ons bij deze digitale transformatie door de documenten op te maken en in onze pensioenkluis te plaatsen. Zo zijn deze altijd voor onze klanten beschikbaar in een beveiligde omgeving. Doordat Pondres altijd met ons meedenkt in oplossingen, kunnen wij een goede digitale verzekeraar zijn voor onze klanten.”

 

Karel Lagemaat
Directeur Operations Life, ALLIANZ
Jack_testimonial-2

Elke dag is een uitdaging

“Het werken bij Pondres is leuk; elke dag is een uitdaging. Mijn werk, mijn uitdaging, bestaat uit het zorgen dat het snij-, vouw- en brocheerwerk heel mooi én goed in orde komt.”

 

Jack Usleeber
Productiemedewerker
Margot_testimonial

Ik geef Pondres als het ware een gezicht

“Vanuit mijn rol binnen marketingcommunicatie geef ik Pondres als het ware een gezicht. Ik zorg voor alle communicatie van Pondres, zowel naar buiten als naar onze medewerkers. Het is heel leuk om dit samen met collega’s te kunnen vormgeven en te zien hoe zij betrokken zijn en steeds enthousiaster worden. Om dat enthousiasme dan weer naar buiten te mogen communiceren, dat maakt mij wel echt trots om bij Pondres te werken.”

Margot Baselier
Marketing & Communicatie
Bart_testimonial

De communicatie die ik maak, zien honderdduizenden mensen

“Het werken bij Pondres wordt vooral leuk gemaakt door de software die we maken voor onze klanten. Ik als programmeur ben dagelijks bezig met het maken van applicaties voor de communicatiebehoeften van onze klanten. Het leukste daarvan is dat de communicatie die ik maak, op de deurmat valt, of op de schermen verschijnt, van honderdduizenden mensen over heel de wereld. Ik denk dat dat het werk wat ik doe bij Pondres zo leuk en uitdagend maakt.”

Bart van Oosterbosch
Developer
Manon_testimonial

Pondres heeft een diversiteit aan diensten en klanten

“Ik vind het leuk om bij Pondres te werken vanwege de diversiteit aan diensten die Pondres heeft, maar ook zeker vanwege de vele mooie klanten voor wie we werken en natuurlijk het fijne team aan collega’s om mee samen te werken.”

 

Manon Willms
Client Service Manager
Ludo_testimonial

Samen met klanten kom ik tot een mooi resultaat

“Ik ben trots op Pondres, en trots om hier te werken. We hebben een prachtig bedrijf en we mooie oplossingen voor klanten. In mijn functie als business consultant ben ik in de gelegenheid om klanten te ondersteunen en de actie die zij willen uitzetten goed bij hun klanten over de bühne te brengen. Samen kom je dan tot een mooi resultaat. Daarnaast hebben we een geweldige ploeg aan collega’s, elke dag veel lol. Het is belangrijk plezier in je werk te hebben en dat heb ik hier iedere dag.”

Ludo Verhiel
Business Consultant
2rem

Alles over de voordelen van beveiligd, aangetekend mailen voor jou 

 

Voordeel 1: Gebruiksvriendelijkesign

 • Intuïtief en gebruiksvriendelijk werken.
 • Geautomatiseerd on demand via API koppeling of manueel via webportaal.
 • Documenten handmatig en geautomatiseerd te uploaden ter ondertekening.
 • Mogelijkheid tot eigen look & feel en multi-tenant (gemeenschappelijke toegang, zoals bij meerdere bedrijfslabels).
 • Mogelijkheid voor dedicated (OTA) P omgeving mogelijk.

 

Voordeel 2: Innovatiefesign 

 • Altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen door frequente releases 
 • Support, kennis en advies over (gekwalificeerde) ondertekeningen
 • Track record in branches finance, verzekeringen, overheid en nutsbedrijven.

 

 

Voordeel 3: Betrouwbaarsecure mailen

 • Herleidbaar tot de personen
 • Mogelijkheid tot identificatie van de ondertekenaar.

 

 

 

Voordeel 4: Veilig & rechtsgeldigaangetekend mailen

 • De oplossing voldoet aan de Europese verordening rond digitale vertrouwensdiensten en elektronisch ondertekeningen (eIDAS, GDPR)
 • Met eSign verzamel je de juiste juridische bewijskracht, waardoor de digitale handtekening wereldwijd rechtsgeldig is
 • Timestamp beschikbaar.

 

Voordeel 5: Kostenbesparendversleuteld mailen

 • Geen overbodige kosten voor papier en postverzending
 • Aanzienlijke besparingen door efficiency digitaal proces.