Digitale handtekening software

Weg met de natte handtekening en verwelkom de elektronische variant.

eSign   Contact

digitale handtekening software

 

 

Het tijdperk van: document ontvangen, uitprinten, inscannen en terugsturen is verleden tijd met de slimme digitale handtekening software. Via de volledig geautomatiseerde batchverwerking wordt efficiëntie vergroot en is je organisatie in staat om handtekeningen op grote schaal te verkrijgen. Daarbij zijn jouw klanten in staat vliegensvlug documenten digitaal te ondertekenen. De elektronische handtekening is een toekomstbestendige win-win oplossing voor zowel jouw organisatie als klanten. 

 

 

 

 

 

Voordelen digitale handtekening

 

 

 

Automatisch en manueel

Verwerk handtekeningen automatisch in grote aantallen met geautomatiseerde batchverwerking. Houd controle via workflows en handel manueel wanneer wenselijk.

 

Betrouwbaar 

Onweerlegbaar bewijs document niet gewijzigd is (integriteit), afkomstig verzender (authenticiteit) én ontvangen door gerechtigde persoon (non-repudiation).

 

Vertrouwelijk

Verplichte autorisatie via authenticatie of identificatie naar keuze, conform het gewenste eIDAS niveau.

 

Klantvriendelijk

Bied jouw klanten de optimale beleving. Laat hen documenten digitaal ondertekenen vanaf ieder apparaat, met de methode naar keuze (e-mail, sms, itsme of beID).

 

Kostenbesparend

Neem afscheid van de inefficiënte papieren handtekeningenstroom en bespaar met de digitale handtekening.

 

 

 

 

 

 

Voldoe aan de AVG compliancy-eisen

 

 

Pondres is gecertificeerd, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

 

 


ISO 27001

 


ISO 9001

 ISAE 3402 Type II


eIDAS Regulation

 

 

 

 

 

 

 

 

 


digitaal ondertekenen aanpak

Welke documenten zijn te ondertekenen

Eigenlijk kan je beter de vraag stellen: welke niet? Onze eSign software is te gebruiken met de bekendste digitale documentsoorten. Daarnaast kan je met een eenvoudige API integratie ongelimiteerd documentsoorten aansluiten. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de vorm van jouw documenten. Wel zo makkelijk.


Laat jouw klanten de volgende documentsoorten ondertekenen:


• PDF
• Word
• XML
• ZIP
• TXT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Communiceer in je eigen huisstijl

Betrouwbaarheid zit in de veiligheid van de software, maar voor jouw klanten is niets zo betrouwbaar als het herkennen van jouw huisstijl. Zeker op het moment van ondertekenen is het voor de klant belangrijk om er zeker van te zijn dat deze zaken met jou doet. Om te zorgen dat er geen twijfel ontstaat over wie de afzender is, is het mogelijk om de software geheel naar eigen huisstijl in te richten. Hierdoor sluit de elektronische handtekening naadloos aan bij de huisstijl van jouw organisatie.


Huisstijl

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Teken jij voor de digitale handtekening software van Pondres?

Ben je geïnteresseerd in de elektronische handtekeningen software van Pondres? Vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan. We helpen je graag met jouw digitale transformatie.


2rem
2rem
2rem
2rem
2rem
Wouter de Regt

Meer informatie nodig?
Ben je nog niet zeker of eSign dé oplossing voor jou is? Ik bespreek het graag met je. Laat je gegevens achter en ik neem spoedig contact met je op.

Wouter de Regt - Manager Business Development 
+31 88 949 41 73

Neem contact op met

2rem
2rem
2rem
2rem
2rem