Digitale kluis

Snel en eenvoudig alle documenten beveiligd op één plek met eSafe

Privacygevoelige documenten wil je veilig met je klanten kunnen uitwisselen en bewaren. Met een digitale kluis bewaar je al deze documenten na verzending veilig op één plek. Jouw klanten kunnen hier altijd en overal bij in hun persoonlijke my-omgeving (kluis), en weten zeker dat hun gegevens in goede handen zijn. En dat zonder hoge kosten en lange doorlooptijden voor jouw organisatie.

voordelencontact

header_digitale kluis

  

Wat is de digitale kluis Pondres eSafe?

Met een digitale kluis kun je op een eenvoudige en snelle manier documentatie opslaan, openen en doorzoeken. Vaak is zo’n kluisoplossing echter duur, zeker in verhouding met het aantal klanten dat er (initieel) gebruik van gaat maken. Pondres eSafe is een Software as a Service (SaaS-oplossing) zonder hoge kosten en lange doorlooptijden, maar met alle voordelen van een persoonlijke, veilige digitale opslag. 

 

De voordelen voor jou

eSafe biedt veel gebruiksgemak, zónder de hoge investering- en onderhoudskosten en lange doorlooptijd van een portaal op maat. We vertellen je graag wat de voordelen zijn van de digitale kluis voor jouw organisatie.  

digitale kluis

 

Wil je wat meer informatie over onze voordelen voor jou?  We gaan er graag wat dieper op in!

meer over de voordelen


 

Onze aanpak

Pondres biedt omnichannel transactionele communicatie en helpt organisaties bij hun digitale transformatie vanuit het generieke maar modulaire Omniaplatform. Op basis van jouw behoeften en wensen stellen wij modules samen, op maat geconfigureerd in design en content. Zo kun je efficiënt, relevant en onderscheidend communiceren, zonder maatwerk. 

 

Een van deze modules is de eSafe. Deze module kun je dus stand-alone inzetten en eenvoudig integreren in bestaande systemen, maar ook in combinatie met andere communicatieoplossingen die naadloos interacteren met je eigen backend en workflow. Bijvoorbeeld een beveiligde e-mail, de digitale handtekening eSign of juist fysieke alternatieven als een ontvanger zijn digitale post niet opent. We kijken graag samen met jou wat het beste werkt voor jouw organisatie.

 

Procesflow eSafe

1. Documenten en eventuele e-mailtekst zijn gereed voor eSafe
2. De documenten worden aangetekend en versleuteld naar eSafe gestuurd en opgeslagen
3. Authenticatie vindt plaats, afhankelijk van de privacygevoeligheid
4. De ontvanger krijgt toegang tot de digitale kluis en kan de documenten inzien, openen, downloaden en opzoeken
5. De verzender kan een kopie van de informatie opvragen voor klantvragen
6. Real-time rapportages kunnen opgevraagd worden.

2rem
2rem
Wouter-1

Meer informatie over de digitale kluis

Wil je graag meer informatie over eSafe, onze omnichannel communicatieoplossingen of ons Omniaplatform? Lees verder of neem gerust even contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jouw bedrijf en behoeften, en hoe wij je kunnen helpen met je digitale transformatie!

Wouter de Regt - Business Development Manager
+31 88 949 41 73
wouter.de.regt@pondres.nl

Neem contact op met

Vraag een adviesgesprek aan
Wil je advies of meer informatie? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en Wouter de Regt neemt binnen twee werkdagen contact met je op.


2rem
2rem
Klantcase_Syntrus Achmea

Digitalisering pensioencommunicatie
voor Syntrus Achmea

“Pondres weet optimaal in te spelen op vraagstukken van de pensioenmarkt. Ook de snelheid waarmee wetgeving een rol speelt in pensioencommunicatie kunnen ze duiden. Aan de andere kant geeft Pondres inzicht in de (on)mogelijkheden van technische oplossingen. Dit maakt dat er geen sprake is van een klant-leveranciersverhouding maar van een ketenpartnership.”

Marcel Sanders
Manager Productinnovatie, SYNTRUS ACHMEA

Lees verder

Testimonial_ZPRESS

Gepersonaliseerd magazine
voor ZPRESS Sport

"Wij hebben enorm veel raakvlakken met Pondres, aangezien wij de printmedia-uitgaven voor clubs en verenigingen van A tot Z verzorgen. Pondres biedt hierin toegevoegde waarde door de communicatie-uitingen te personaliseren. Ook kunnen zij leuke ‘gimmicks’ toevoegen bij een mailing voor net dat beetje extra beleving. Een mooie en rake toevoeging voor supporters en sponsoren!"

Jeroen Blom
Commercieel manager, ZPRESS SPORT

Lees verder

logo-elipslife-1-min_s

Documentoutputmanagement voor elipsLife

 Aan de ene kant is Pondres een betrouwbare printpartner met een jarenlange ervaring in de transactionele printsector, met aan de andere kant een duidelijke focus en visie met betrekking tot de digitale transformatie. En om die reden hebben we dan ook gekozen voor Pondres: omdat we op zoek waren naar een partner en niet alleen een uitvoerder.

Roger Portmann
Head Client Solutions, elipsLife

Lees verder

Klantcase_Suitable5

Persoonlijke mailings
voor Suitable

"We zijn met Pondres in contact gekomen omdat zij ervan overtuigd waren dat ze betere én goedkopere direct mailings voor ons konden verzorgen dan we tot dan toe hadden. En Pondres doet wat ze beloven: minder kosten voor meer mogelijkheden, bijvoorbeeld qua personalisatie. Zo kunnen wij meer mailings versturen voor hetzelfde marketingbudget."

Pieter-Jan Schutte
Mede-eigenaar, SUITABLE

Lees verder

Klantcase_Michelin

Online loyalty en cash refund voor Michelin

"Pondres denkt mee met ons als opdrachtgever en slaagt erin alles vanuit het standpunt van onze eindklanten te bekijken. Zo komen we tot een optimale klantervaring. Verder heeft Pondres een vast team van operatoren en IT’ers die flexibel meedenken. Deze zaken waren voor Michelin bepalend in onze keuze om met Pondres samen te werken."

Peter Govaert
Operationeel Marketing Manager Truck Benelux, MICHELIN

Lees verder

Klantcase_DAF-Paccar

DM-campagnes voor DAF PACCAR

“Pondres is een uitstekende partner voor ons. Portikosten zijn een groot deel van het budget van onze internationale direct-mailcampagnes. Met diverse creatieve oplossingen van Pondres zijn de verzendkosten voor onze mailings fors gedaald. Ik was onder de indruk van hun kennis op gebied van internationale postverzending. Pondres is een efficiënt en plezierig bedrijf om mee te werken.”

Peter van Beurden
Market Support Manager, PACCAR Parts Europe

Lees verder

Klantcase_ZLM-2

Gepersonaliseerde DM voor ZLM

“ZLM verzekeringen was voor een garantiemailing op zoek naar een partner die ervaring heeft met complexe mailings. Die graag meedenkt, flexibel is en korte lijnen hanteert. Die partner hebben we zeker gevonden in Pondres. We zijn heel positief over de samenwerking. Niets is te veel gevraagd, er wordt altijd met ons meegedacht en zelfs vooruitgedacht. Daar waren we naar op zoek! Evenals bij ZLM is bij Pondres het persoonlijk contact heel belangrijk. Waarschijnlijk matchen we daarom zo goed.”

Emerence van Wingen
Teamleider Marketing & Communicatie, ZLM

Lees verder

Klantcase_Allianz-2

Digitale transformatie Allianz

“Allianz wil zich steeds meer digitaal laten zien in de financiële sector. Pondres helpt ons bij deze digitale transformatie door de documenten op te maken en in onze pensioenkluis te plaatsen. Zo zijn deze altijd voor onze klanten beschikbaar in een beveiligde omgeving. Doordat Pondres altijd met ons meedenkt in oplossingen, kunnen wij een goede digitale verzekeraar zijn voor onze klanten.”

 

Karel Lagemaat
Directeur Operations Life, ALLIANZ
Jack_testimonial-2

Elke dag is een uitdaging

“Het werken bij Pondres is leuk; elke dag is een uitdaging. Mijn werk, mijn uitdaging, bestaat uit het zorgen dat het snij-, vouw- en brocheerwerk heel mooi én goed in orde komt.”

 

Jack Usleeber
Productiemedewerker
Margot_testimonial

Ik geef Pondres als het ware een gezicht

“Vanuit mijn rol binnen marketingcommunicatie geef ik Pondres als het ware een gezicht. Ik zorg voor alle communicatie van Pondres, zowel naar buiten als naar onze medewerkers. Het is heel leuk om dit samen met collega’s te kunnen vormgeven en te zien hoe zij betrokken zijn en steeds enthousiaster worden. Om dat enthousiasme dan weer naar buiten te mogen communiceren, dat maakt mij wel echt trots om bij Pondres te werken.”

Margot Baselier
Marketing & Communicatie
Bart_testimonial

De communicatie die ik maak, zien honderdduizenden mensen

“Het werken bij Pondres wordt vooral leuk gemaakt door de software die we maken voor onze klanten. Ik als programmeur ben dagelijks bezig met het maken van applicaties voor de communicatiebehoeften van onze klanten. Het leukste daarvan is dat de communicatie die ik maak, op de deurmat valt, of op de schermen verschijnt, van honderdduizenden mensen over heel de wereld. Ik denk dat dat het werk wat ik doe bij Pondres zo leuk en uitdagend maakt.”

Bart van Oosterbosch
Developer
Manon_testimonial

Pondres heeft een diversiteit aan diensten en klanten

“Ik vind het leuk om bij Pondres te werken vanwege de diversiteit aan diensten die Pondres heeft, maar ook zeker vanwege de vele mooie klanten voor wie we werken en natuurlijk het fijne team aan collega’s om mee samen te werken.”

 

Manon Willms
Client Service Manager
Ludo_testimonial

Samen met klanten kom ik tot een mooi resultaat

“Ik ben trots op Pondres, en trots om hier te werken. We hebben een prachtig bedrijf en we mooie oplossingen voor klanten. In mijn functie als business consultant ben ik in de gelegenheid om klanten te ondersteunen en de actie die zij willen uitzetten goed bij hun klanten over de bühne te brengen. Samen kom je dan tot een mooi resultaat. Daarnaast hebben we een geweldige ploeg aan collega’s, elke dag veel lol. Het is belangrijk plezier in je werk te hebben en dat heb ik hier iedere dag.”

Ludo Verhiel
Business Consultant
2rem

Alles over de voordelen van de digitale kluis voor jou 

Voordeel 1: Kostenbesparend

esafe

eSafe is een Software-as-a-Service (SaaS-oplossing) voor de veilige opslag van documenten, zonder hoge investerings- en onderhoudskosten. Je betaalt alleen voor de kluisjes die je gebruikt en zit dan ook niet vast aan hoge initiatie- of abonnementskosten. 

 

 

Voordeel 2: Gebruiksvriendelijk

esafe

De digitale kluis van Pondres is handig in gebruik, voor zender én ontvanger. Bovendien maakt eSafe gebruik van token-based authenticatie. Dat betekent dat gebruikers maar één keer hoeven in te loggen (single sign-on).

 

 
 

Voordeel 3: Korte time-to-market

digitale kluis

Met een laagdrempelige koppeling sluiten we eSafe aan op jouw systemen, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Geen extra belasting voor je interne IT-afdeling dus, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun eigen werkzaamheden en je geen kostbare tijd verliest. 

 

 

 

Voordeel 4: Customizable

digitale kluis

eSafe is aan te passen aan jouw look & feel. Ook het portaal zelf (front-end) is aan te passen en uit te breiden met extra functionaliteiten. Zo zorg je voor herkenbaarheid naar je klanten toe en kun je alles aanpassen naar je eigen wensen en behoeften.

 

 

 

Voordeel 5: Veilig

esafe

Onze oplossingen zijn voorzien van een patent op encryptie. Bovendien zijn al onze oplossingen compliant met AVG/GDPR en eIDAS, en ISO 27001 en ISAE Type II gecertificeerd, normeringen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit.