Secure eMail

Beveiligd en aangetekend mailen met secure e-mail

Wil je vertrouwelijke of privacygevoelige informatie versturen? Met secure e-mail verzend je berichten en bestanden veilig en aangetekend, ook als rechtsgeldige vervanging van je aangetekende fysieke post. Zo weet je zeker dat je digitale communicatie efficiënt, effectief en bovenal veilig verloopt, zonder risico op een datalek.

voordelencontact

Secure e-mail

 

Wat is beveiligd e-mailen met Pondres Secure eMail?

Niet alle e-mails hoeven encrypted, en aangetekend verzonden te worden. Privacygevoelige data wel. Denk aan informatie over etniciteit, inloggegevens of je BSN, maar ook aan strafrechtelijke, medische of financiële gegevens. Bij dit soort informatie wil jij, maar ook je klant, zeker weten dat de gegevens veilig en versleuteld verzonden worden en niet in verkeerde handen vallen. Vaak gaat dit fout door:

 

 

  • Menselijke fouten, bijvoorbeeld doordat gevoelige informatie per ongeluk naar de verkeerde persoon wordt verzonden
  • Phishing en fraude; denk aan hackers die inbreken op (slecht beveiligde) e-mailinboxen
  • Onderschepte berichten door onveilige (netwerk)verbindingen

 

Met onze SaaS-oplossing Secure Mail voorkom je deze risico’s op datalekken en kun je al je privacygevoelige berichten en bestanden beveiligd en aangetekend conform de privacywetgeving mailen, versleutelen, ontvangen en opslaan. Goedkoop, snel, digitaal, meetbaar en groen, zonder het risico op datalekken en eventuele financiële of imagoschade.

 

 

De voordelen van Secure eMail voor jou

Secure e-Mail van Pondres is de beste beveiligde en aangetekende e-mailservice in de markt wat betreft implementatie, functionaliteiten, compliancy en tarieven. Daardoor weet je zeker dat de digitale route die jouw data aflegt efficiënt, veilig, vertrouwelijk, betrouwbaar én kostenbesparend verloopt. We vertellen je graag welke voordelen dit voor jou meebrengt. 


Wil je wat meer informatie over onze voordelen voor jou?  We gaan er graag dieper op in!

meer over de voordelenOnze aanpak

Pondres biedt omnichannel transactionele communicatie en helpt organisaties bij hun digitale transformatie vanuit het generieke en modulaire Omniaplatform. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen we modules samen, op maat geconfigureerd in design en content. Zo kun je efficiënt, relevant en onderscheidend communiceren, zonder maatwerk.

 

Een van deze modules is Secure eMail. Deze module kun je dus stand-alone inzetten en eenvoudig integreren in bestaande systemen, maar ook in combinatie met andere communicatieoplossingen die naadloos interacteren met je eigen back-end en workflow. Bijvoorbeeld een digitale kluis, waar je klant al zijn documenten kan terugvinden, een digitale handtekening of juist fysieke alternatieven als een ontvanger zijn digitale post niet opent. We kijken graag samen met jou wat het beste werkt voor jouw organisatie.

2rem
Wouter de regt

Meer informatie over Secure e-Mail

Wil je graag meer informatie over Secure eMail, onze omnichannel communicatieoplossingen of ons Omniaplatform? Lees verder of neem gerust even contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jouw bedrijf en behoeften, en hoe wij je kunnen helpen met je digitale transformatie!

Wouter de Regt - Business Development Manager

+31 88 949 41 73
wouter.de.regt@pondres.nl

Neem contact op met

2rem

Vraag een adviesgesprek aan
Wil je advies of meer informatie? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en Wouter de Regt neemt binnen één werkdag contact met je op.


2rem
Klantcase_Syntrus Achmea

Digitalisering pensioencommunicatie
voor Syntrus Achmea

“Pondres weet optimaal in te spelen op vraagstukken van de pensioenmarkt. Ook de snelheid waarmee wetgeving een rol speelt in pensioencommunicatie kunnen ze duiden. Aan de andere kant geeft Pondres inzicht in de (on)mogelijkheden van technische oplossingen. Dit maakt dat er geen sprake is van een klant-leveranciersverhouding maar van een ketenpartnership.”

Marcel Sanders
Manager Productinnovatie, SYNTRUS ACHMEA

Lees verder

logo-elipslife-1-min_s

Documentoutputmanagement voor elipsLife

 Aan de ene kant is Pondres een betrouwbare printpartner met een jarenlange ervaring in de transactionele printsector, met aan de andere kant een duidelijke focus en visie met betrekking tot de digitale transformatie. En om die reden hebben we dan ook gekozen voor Pondres: omdat we op zoek waren naar een partner en niet alleen een uitvoerder.

Roger Portmann
Head Client Solutions, elipsLife

Lees verder

Klantcase_Allianz-2

Digitale transformatie Allianz

“Allianz wil zich steeds meer digitaal laten zien in de financiële sector. Pondres helpt ons bij deze digitale transformatie door de documenten op te maken en in onze pensioenkluis te plaatsen. Zo zijn deze altijd voor onze klanten beschikbaar in een beveiligde omgeving. Doordat Pondres altijd met ons meedenkt in oplossingen, kunnen wij een goede digitale verzekeraar zijn voor onze klanten.”

 

Karel Lagemaat
Directeur Operations Life, ALLIANZ
2rem

Alles over de voordelen van beveiligd, aangetekend mailen voor jou 

Voordeel 1: Efficiënt

secure mail

Het versturen én ontvangen van een beveiligde, aangetekende e-mail is heel eenvoudig met Pondres Secure eMail. De applicatie is laagdrempelig te integreren in bestaande systemen en interacteert met alle formaten inkomende data. Ideaal voor automatische verwerking als bulk of on demand. Bovendien gebruik je beveiligde eMail gemakkelijk via individuele 1-op-1-mails. Gewoon vanaf je persoonlijke account in het webportaal of via de Outlook-plugin, waardoor jouw medewerkers gemakkelijk overstappen.

 

Voordeel 2: Veilig

beveiligd mailenAlle (privacygevoelige) data wordt veilig verwerkt dankzij onze gepatenteerde encryptietechnologie en verschillende authenticatie- en beveiligingsniveaus. Daarnaast voldoen al onze diensten aan de hoogste compliancy-eisen van de AVG/GDPR (Patriot Act is niet van toepassing) en eIDAS- standaard, en is Pondres gecertificeerd voor onder meer ISO 27001 en ISAE 3402 Type II, normeringen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit. We vertellen je graag meer over onze security-maatregelen.
 

Voordeel 3: Vertrouwelijk

secure mailenEr is geen toegang tot content voor ongeautoriseerde derden maar verplichte autorisatie via authenticatie of identificatie naar keuze, conform het gewenste eIDAS- of Stork-niveau. Bijvoorbeeld 2FA, DigiD, iDIN, BeID, Idensys, e-herkenning, Uzi-pas, Kennisnet Federatie, Open ID via social media en bedrijfstoepassingen. Ook Single Sign-On middels SAML2 is mogelijk. 

 

 

Voordeel 4: Betrouwbaar

aangetekend mailen

Dankzij de aanwezige Track&Trace-technologie heb je onweerlegbaar bewijs dat het document:

  • … wel/niet gewijzigd is (integriteit)
  • … afkomstig is van de verzender (authenticiteit)
  • … verzonden én ontvangen is door de gerechtige persoon (non-repudiation).

 

Voordeel 5: Kostenbesparend

versleuteld mailenMet Pondres Secure eMailing mail je veilig, aangetekend en rechtsgeldig vertrouwelijke en privacygevoelige gegevens. Je hebt de zekerheid dat alle documenten veilig bij de juiste ontvanger aankomen, net als bij aangetekende post – maar dan met de efficiëntie en bijbehorende kostenbesparingen van een digitaal proces. Bovendien hoef je bij Pondres niet verplicht bundels af te nemen. Zo kun je op basis van pay-per-use gebruikmaken van alle voordelen van beveiligd en effectief mailen, zonder grote initiële investeringen.