Versleuteld, aangetekend en rechtsgeldig mailen met Secure eMail

Gratis demo  Factsheet  Whitepaper

secure email

 

Met Secure eMail voorkom je datalekken en alle gevolgen van dien, zoals imagoschade én forse boetes. Daarnaast kun je privacygevoelige berichten en bestanden beveiligd en aangetekend conform de privacywetgeving mailen, versleutelen, ontvangen en opslaan.

 

 

0

Datalekken gemeld bij Autoriteit Persoonsgegevens in 2019

0

Aan boetes opgelegd door Autoriteit Persoonsgegevens vanaf 2018

0%

Van de bedrijven heeft geen afspraken over veilig versturen van persoonsgegevens

 

 

 

Voordelen Secure eMail

 

 

Automatisch en manueel

Laagdrempelige integratie met bestaande systemen voor geautomatiseerde verwerking. Login via het webportaal of via de Outlook plugin voor manueel gebruik. 

 

Veilig 

Niet te onderscheppen, voorzien van marktconforme encryptie standaard AES-256 waarbij ieder bestand uniek wordt versleuteld.

 

Vertrouwelijk

Verplichte autorisatie via authenticatie of identificatie naar keuze, conform het gewenste eIDAS niveau.

 

Betrouwbaar

Onweerlegbaar bewijs document niet gewijzigd is (integriteit), afkomstig verzender (authenticiteit) én ontvangen door gerechtigde persoon (non-repudiation).

 

Kostenbesparend

Aangetekende post kan worden vervangen door rechtsgeldig aangetekende e-mail. Er is geen verplichte bundel afname, je betaalt voor daadwerkelijk verbruik.

Bekijk alle productkenmerken

 

 

 

Onze oplossingen voldoen aan de AVG compliancy-eisen. We zijn gecertificeerd voor ISO 27001, ISO 9001 en ISAE 3402 type II op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit.

 

 

 

 

Secure eMail in 6 stappen


Stappen secure email

 

 

Onze aanpak

Onze Secure eMail Service is onderdeel van het Digitaal Communicatie Portfolio van Pondres. Dit portfolio biedt toegang tot een scala aan digitale verzendkanalen. Denk aan het veilig en aangetekend verzenden van (privacy- en bedrijfsgevoelige) informatie met Secure eMail, een klantportaal of een digitale handtekening. Met één API-koppeling maak je gebruik van onze digitale communicatiekanalen. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik over de door jou ingezette modules op basis van een ‘pay per use’ prijsmodel. Met onze Software as a Service oplossing werk je altijd met de nieuwste technische ontwikkelingen, zo is jouw organisatie klaar voor de toekomst.

 

Gratis demo

 

 

 

 

Download de gratis Whitepaper

Wil je alles te weten komen over de geheimen van Secure eMail? Download dan direct de gratis whitepaper. De whitepaper is voorzien van een handige checklist, waarmee je eenvoudig kunt checken waaraan een degelijke secure e-mail oplossing moet voldoen.

 


* Pondres gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring. Met de download ga je ermee akkoord dat Pondres contact met je op kan nemen. 

 

 

Plan gratis Secure eMail demo in

Ervaar zelf hoe eenvoudig en veilig je aangetekend kan emailen met Secure eMail. Vraag nu een gratis demo aan en Wouter de Regt neemt contact met je op om een datum en tijd in te plannen. 


2rem
2rem
2rem
2rem