Fulfilment

voor dat wauw-moment in elk pakket

Je wil jouw klanten de beste beleving bieden bij hun bestellingen. Maar voorraadbeheer, orderhandling, retourmanagement en klantcommunicatie vormen vaak een grote logistieke uitdaging.

Pondres is gespecialiseerd in fulfilment en neemt je het volledige proces uit handen. Bovendien zorgen wij voor het WOW-moment bij elke verzending. Met gepersonaliseerd printwerk, opvallende verpakkingen of omnichannel communicatie.

voordelen contact

Fulfilment

  

 

Méér dan fulfilment

De basis van fulfilment is het afhandelen van het gehele logistieke proces van een bestelling. Denk aan ordermanagement, voorraadbeheer en retourverwerking. Bij Pondres gaan we verder dan enkel de logistiek van een orderproces (opslag, handling en verzending). Alles draait om een relevante, persoonlijke benadering en de juiste klantbeleving - van jouw klant, maar ook van jouzelf. 

 

Pondres biedt méér dan fulfilment. Want naast een volledig fulfilmentproces zorgen we ervoor dat de klantbeleving en klantloyaliteit van jouw klanten verbetert. Zo weet je zeker dat je onderscheidend bent, en dat je klanten hun product of bestelling snel en goed ontvangen.

 


 

e-fulfilmentE-fulfilment

Je wil dat de bestelde producten uit je webshop snel, efficiënt en onderscheidend bij jouw klanten aankomen.

 

meer weten

Campagnefulfilment

Je wil je (potentiële) klanten een product of gift sturen, bijvoorbeeld met persoonlijke boodschap rond een marketingactie.

 

meer weten

 

Waarom fulfilment uitbesteden bij Pondres?

In communicatie en omnichannel fulfilment draait alles om het realiseren van de beste ervaring voor de eindklanten; als die tevreden zijn, komen ze immers bij je terug. Een doos inpakken en opsturen kan iedereen. Daarom gaat Pondres verder, daar waar andere logistieke aanbieders ophouden.

 

De voordelen voor jou

  • Complete ontzorging in logistiek en warehousing, o.a. met: 
    • Altijd inzicht in je voorraad door een real-time datawarehouse en klantenservice
    • Korte time-to-market, want al jouw producten worden voorzien van unieke barcodes
    • Advies en flexibiliteit in bezorging door samenwerking met gerenommeerde verzendpartijen
  • Uniek en relevant door hyperpersonalisatie: door klantdata te verrijken en om te zetten in waardevolle klantinformatie, is real-time personalisatie mogelijk. Zo bereik je individuele klanten op een unieke en relevante manier, wat zorgt voor een verbeterde klantervaring. Elk bezorgmoment wordt impactvol met hyperpersonalisatie van verpakking én inhoud. 
  • Meer loyaliteit, meer conversie: jouw pakket wordt uniek en relevant dankzij gepersonaliseerde verpakkingen, handmatige verwerking en het toevoegen van gifts. Dit zorgt voor meer loyaliteit bij jouw klanten, en zo voor meer conversie.

 

Hoe werken wij?

productsheet fulfilment

Davy_pf-1

Meer weten?
Of je nu op zoek bent naar hulp met je fulfilment of e-fulfilment, de mogelijkheden zijn eindeloos. We gaan graag met jou rond de tafel om te kijken wat je wensen precies zijn en hoe wij jouw klant een onvergetelijk bezorgmoment kunnen bieden. Neem bij interesse of vragen gerust even contact met mij op.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met