Orderfulfilment

Orderfulfilment is meer dan alleen het versturen van een order. Het is een belangrijk onderdeel van de ervaring die de klant met een merk heeft. In de wereld van omnichannel e-commerce is ‘goed genoeg’ gewoon niet goed genoeg meer. Daarom hebben wij een uitgebreid orderfulfilmentproces ingericht waarmee we klanten over de hele wereld een stabiele en veilige oplossing bieden voor hun (pakket)post.

contactmeer fulfilment

header_orderfulfilment


Pondres heeft een sterke reputatie op het gebied van picken en packen, accurate processen en klantenservice. Bovendien bieden wij een grote toegevoegde waarde aan fulfilment:

 • Printing on Demand: maximaal gepersonaliseerde documenten en pakketjes vergroten de impact en het effect van jouw zending. Professioneel geprint, in kleur of zwart-wit, allemaal perfect afgewerkt.
 • Koppeling aan jouw CRM- en ERP-systeem: wij hebben een uitgebreid scala aan functies en de nieuwste software om rechtstreeks een koppeling te maken met jouw systeem. Een kleine impact op je processen, een grote impact op je kwaliteit.
 • Voordelige porti-tarieven: Pondres biedt flexibiliteit door verzendmogelijkheden bij alle postbedrijven, en dat tegen voordelige tarieven voor zowel binnenlandse als buitenlandse verzending.


Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten (e-)fulfilment, waaronder:

 • Documentfulfilment
  Je klant of prospect kan vragen om je nieuwe brochure, posters, kaarten, of welk document dan ook. Wij zorgen voor directe verzending van al je documenten; uit voorraad of direct geprint op aanvraag.
 • Marketingfulfilment
  Pondres biedt een effectieve marketingdistributie van Point-of-Salesmateriaal. Dankzij onze flexibiliteit en vele fysieke verwerkings- en productievoorzieningen kan het aantal marketingitems en de locatie daarvan precies bepaald worden.
 • Samplingfulfilment
  Pondres zorgt voor effectieve distributie van samples in Nederland en ver daarbuiten. Dankzij jarenlange ervaring met het verwerken van mailings met additionele samples bent je verzekerd van een optimale dienstverlening.
 • Productfulfilment
  Wij werken voor diverse sectoren en managen het fulfilment van allerlei soorten producten zoals voedingssupplementen, smartphones, tablets en boeken. Zo weet je zeker dat je verwerking bij Pondres in goede handen is. 
Davy_pf-1

Meer weten?
Wil je meer informatie over hoe wij jouw fulfilment naar een hoger niveau kunnen tillen? Lees verder op onze fulfilmentpagina of neem gerust even contact op met mij.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met