E-fulfilment

Je wil jouw klanten met je e-fulfilment de beste beleving bieden bij hun bestellingen. Wij helpen je in de optimalisatie van jouw webshop met een volledig en betrouwbaar e-fulfilmentproces. Onze focus? Het verhogen van de klantbeleving, voor jou én je klanten.

Meer weten over de mogelijkheden? 

productsheet tarieven

e-fulfilment
2rem

Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van logistiek en klantcommunicatie maken Pondres dé e-fulfilmentpartner voor elke webshop. Met 160 vaste medewerkers verwerken wij ruim 2 miljoen fulfilmentbestellingen per jaar en zorgen wij er elke dag voor dat consumenten hun bestelling tijdig en correct ontvangen. Bij Pondres werk je samen met één vast team dat altijd volledig op de hoogte is van jouw proces. Bovendien heb je real-time inzicht en controle in de status en voortgang van je orders, en kijken we continu naar optimalisatiemogelijkheden. We nemen je het volledige proces uit handen, zodat jij je bezig kunt houden met jouw eigen business. 

 

 

 

Onze e-fulfilment diensten

E-fulfilment is de logistieke afhandeling van een webshopbestelling. Denk aan ontvangst en controle, opslag, picking, packing, en de afhandeling van een bestelling. Maar ook aan klantenservice en retourmanagement. Daarnaast biedt Pondres real-time inzicht met een klantportaal en reporting, Bovendien bieden wij de mogelijkheid om multi-carrier te verzenden. En waar andere aanbieders stoppen, gaat Pondres verder met diverse value added services.Goederenontvangst

ontvangst & controle

Webshop opsloag

opslag

 

webshop koppeling

webshop koppeling

picking

orderpicking 

packing

packing

value added services

value added service 

reporting

klantportaal & reporting

verzenden

multi-carrier verzenden

retourmanagement

retourmanagement 

klantenservice

klantenservice

 

  

Waarom e-fulfilment bij Pondres?

Pondres_Fulfilment_header
2rem

Méér dan e-fulfilment: klantbeleving staat voorop

Webshops die hun e-fulfilment uitbesteden, zijn in de klantbeleving voor een groot deel afhankelijk van hun e-fulfilmentleverancier. Vaak gaat het snel, efficiënt en goedkoop verzenden van een bestelling samen met geautomatiseerde processen waarin afwijkingen of maatwerk niet passen. En juist dit maatwerk maakt persoonlijk, uniek e-fulfilment mogelijk. Je kunt een klant al een wauw-moment bezorgen nog voor hij zijn bestelling heeft uitgepakt. Bijvoorbeeld met een aantrekkelijke verpakking of met in-pack communicatie om een vervolgaankoop te triggeren.


Pondres biedt in al haar diensten juist wel deze combinatie aan, namelijk een focus op een optimale klantbeleving én een snel en efficiënt proces. En dit maakt ons uniek in de e-fulfilmentmarkt. Wij begrijpen namelijk dat het belangrijk is om aan de verwachtingen van de consument te voldoen en deze misschien wel te overtreffen.

Klantbeleving is namelijk de belangrijkste reden dat een klant voor een webshop of merk kiest. Denk aan een snelle, correcte levering, duidelijke bestel- en verzendcommunicatie en een passende, milieuvriendelijke verpakking. Maar ook onderscheidend vermogen, bijvoorbeeld door personalisatie, speelt een grote rol in klantbeleving en daarmee -loyaliteit. Daarom vormt klantbeleving de rode lijn in al onze (e-fulfilment)diensten.

 

 

 

Ervaar ontzorging en geef je klanten de beste beleving met onze fulfilment dienstverlening

 

Met fulfilment bij Pondres wordt je volledig ontzorgt in het logistieke proces van je webshop. Daarbij kunnen we aan iedere bestelling elementen toevoegen om de beste klantbeleving te bieden.

 

Zet je eerste stap naar zorgeloos fulfilment en vraag direct een offerte aan.

 

  

 

Ontvang e-fulfilment tarieven op maat

 


Davy_pf-1

Meer informatie

Wil jij meer informatie of advies over hoe jouw e-fulfilment geoptimaliseerd kan worden? Mail of bel me dan gerust. Heb je liever dat ik contact met jou opneem? Laat het me dan weten via onderstaande button of vraag een offerte aan. 

Davy Nanulaitta - Accountmanager

+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met