Bedankt voor je bestelling kaartje

Als iemand een bestelling heeft gedaan bij jouw webshop, is het wel zo leuk om deze te bedanken. Dit doe je met een bedankt voor je bestelling kaartje. Het toevoegen van zo een kaartje zorgt voor een verhoogde betrokkenheid bij de ontvanger. Dit resulteert in een hogere bestelfrequentie. Een kaartje maakt het verschil.

Contact   Direct mail

Bedankt voor je bestelling kaartje

 

Bedankt voor uw bestelling

Jouw klant heeft een bestelling geplaatst, super! Je wil natuurlijk dat het niet bij deze ene bestelling blijft. Om hiervoor te zorgen, voeg je een kaartje toe aan het pakket met een boodschap naar keuze. De boodschap kan een bedankje zijn, maar ook een korting bij de eerstvolgende bestelling of vraag voor een review. Voor extra effect kan het kaartje handgeschreven of gepersonaliseerd worden. Een toegevoegd bedankt kaartje zorgt voor een toename in klantloyaliteit. Klanten die loyaal zijn spenderen meer bij dezelfde webshop en promoten het bedrijf bij vrienden, familie en kennissen.

Bedankt voor je bestelling kaartje

 

 

Bedankt voor uw bestelling kaartje

Bedankt voor je bestelling kaartjes

Wil je kaartjes toevoegen aan jouw bestelling? Wij nemen het graag voor je uit handen. Bij Pondres zijn we al jaren gespecialiseerd in fulfilment en klantbeleving. Met deze unieke combinatie kunnen we het logistieke proces van goederenontvangst tot en met retourmanagement uit handen nemen. Daarnaast kunnen we tijdens het inpakken extra opties toevoegen, zoals een gedrukt of handgeschreven (gepersonaliseerd) bedankt kaartje of gift.

 

 

Davy_pf-1

Voeg personalisatie toe aan iedere bestelling
Wil je meer informatie over onze fulfilment dienstverlening, onze printmogelijkheden of je bedankt kaartjes uitbesteden? Neem dan nu contact met me op. Ik help je graag verder.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met