Webshop koppeling

Koppel je backoffice en voorraadbeheer, en ontvang real-time informatie over jouw bestellingen en voorraden! Een webshop koppeling biedt je meer efficiëntie, een hogere klanttevredenheid, en meer overzicht en controle. Op die manier heb je geen zorgen meer over voorraadbeheer, en bespaar je tijd en energie om je webshop te laten groeien.

e-fulfilment

Webshop koppeling
2rem

Standaard of maatwerk, wij koppelen jouw webshop

Welk platform jij ook hanteert, een webshop koppeling maken met ons WMS is geen probleem. Wij bieden maatwerk koppelingen en standaard koppelingen met de meest gebruikelijke e-commerceplatformen en marketplaces, zoals Bol.com, Amazon en Magento.

Dankzij deze koppeling komen al jouw consumentenbestellingen direct bij ons binnen, zonder dat jij hier steeds informatie voor hoeft door te zetten. Wij werken bovendien met verschillende cut-off tijden en bespreken graag welk time slot jou het beste past. Zo kunnen we jouw webshop geheel integreren in ons e-fulfilmentproces. Wat jou veel tijd en dus geld bespaart.

Magento logo

Magento koppeling

Wil je jouw Magento webshop automatiseren? Dat is eenvoudiger dan je waarschijnlijk denkt. Wij kunnen met een Magento koppeling jouw websitedata koppelen aan ons WMS. Bestellingen van jouw webshop worden dan via de Magento koppeling direct doorgezet naar ons WMS en verwerkt. 

Amazon koppeling

Wie kent de webgigant Amazon niet? Amazon heeft wereldwijd het grootste klantbereik. Met een Amazon koppeling kan jij het enorme bereik van Amazon in jouw voordeel laten werken. Al je orders worden automatisch doorgezet naar ons WMS, waarna wij de order verwerken en naar de klant sturen. Hierdoor kan jij je focussen op waar het echt om gaat en zorgen wij voor de functionele afhandeling.  

 

Amazon logo

Logo bol

Bol koppeling

De webshop van ons allemaal, dat is natuurlijk bol.com. De webshop van ons allemaal, is ook een stukje van jou. En jij wil natuurlijk het meeste halen uit jouw verkopen op bol.com. Met een Bol koppeling zorgen wij ervoor dat jouw bestellingen geautomatiseerd en foutloos verlopen. Je hoeft geen orders meer door te zetten, wij zorgen ervoor dat alle orders juist en volledig afgehandeld worden, en dat de bestelling aankomt bij de klant.

Standaard en maatwerk webshop koppeling

Magento, Amazon en Bol zijn de meest voorkomende webshop koppelingen. Dit betekent echter niet dat we geen oplossingen hebben voor andere e-commerce platformen en marktplaatsen. Bij Pondres kunnen we met vrijwel elk platform een koppeling maken. Enkele voorbeelden zie je hieronder.

Onze standaard webshop koppelingen

 

Webshop koppelingen

Heb je eisen die buiten een standaard webshop koppeling gaan? Dan kunnen we voor jou een webshop koppeling op maat bouwen. Door onze ervaring in e-commerce en webshop koppelingen zorgen wij voor een succesvolle integratie tussen jouw webshop en ons WMS. Zorgeloos een webshop beheren begint bij Pondres.

Meer informatie

Bij je fulfilment komt natuurlijk veel meer kijken dan enkel webshop koppelingen. Wil je meer weten over hoe Pondres je hierbij kan helpen? Lees vooral verder via onderstaande button.

Davy_pf-1

Direct je webshop koppelen?

Ben je klaar met handmatig bestellingen doorzetten en is het tijd om je webshop te automatiseren? Of twijfel je juist of een webshop koppeling is wat je nodig hebt? Ik geef je graag meer informatie en help je met een snelle integratie. Neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta - Accountmanager

+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met

2rem
2rem