Fulfilment center Nederland

Welkom bij Pondres. Hét fulfilment center van Nederland

Naar fulfilment  Contact

Fulfilment center

 

Je hebt een succesvolle webshop en het aantal bestellingen neemt toe. Je merkt dat de orderafhandeling steeds meer tijd in beslag neemt. Deze tijd besteed je liever aan de verdere groei van je webwinkel. Daarnaast zie je de toegevoegde waarde in value added services, maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken. Een fulfilment center kan je helpen stap voor stap te werken aan een optimale ervaring voor jouw klanten.

 

 

Vind de ultieme fulfilmentpartner

 

Het vinden van een fulfilment center dat past bij al jouw wensen kan een hele klus zijn. Veel logistieke bedrijven hebben gestandaardiseerde processen, waardoor het bijvoorbeeld niet mogelijk is om value added services toe te voegen, zoals een handgeschreven kaartje om de klant te bedanken voor zijn bestelling. En jij weet als geen ander hoe belangrijk deze aanvullende diensten zijn om klanten voor je te winnen en te behouden. Gelukkig snappen wij je helemaal.

 

 

Pondres is hét fulfilment center van Nederland. Met een zeer efficiënt, modern en kostenbesparend fulfilmentproces ontzorgen we jou in de logistieke afhandeling. Maar we gaan graag nog een stap verder.

 

 

 

De voordelen van een fulfilment center

 

Personalisatie

 

Wij bieden jou tal van mogelijkheden om jouw orders te personaliseren naar de wensen en kenmerken van de klant, tegen geen of minimale kosten. Samen met jou maken we het hele proces, van bestellen tot en met bezorging, elke keer een feestje. Jij wordt volledig ontzorgd en jouw klanten krijgen, naast hun bestelde artikelen, keer op keer een geweldige klantervaring.

  

Platformen

 

Ook buiten je eigen webshop zie je voldoende kansen. Je weet dat jouw doelgroep zich oriënteert op platformen als Bol en Amazon. Daar wil je dan ook te vinden zijn. Wij koppelen moeiteloos jouw webshop aan de platformen naar wens, zodat je direct volledig geautomatiseerd overal jouw producten kan aanbieden.

 

Flexibel & betrouwbaar

 

We stellen ons flexibel op en passen ons aan naar de piek- en dalperioden van jouw webshop. Op- en afschalen is geen enkel probleem met ons moderne warehouse en WMS. Ongeacht hoeveel pakketten je uiteindelijk gaat versturen, we garanderen 99,8% order- en leverbetrouwbaarheid. Hierdoor weet je zeker dat jouw orders altijd binnen het afgesproken termijn aankomen.

 

Retourmanagement

 

Wanneer je veel verstuurt, komen er ook vaker artikelen retour. Retourmanagement is een complexe taak om zelf uit te voeren. De artikelen moeten terug op voorraad en de administratie moet opnieuw verwerkt worden. Maar gelukkig heb jij hier geen omkijken naar, want ook retourmanagement nemen we graag voor je uit handen.

 

Het resultaat

 

Al vanaf de eerste bestelling zal je verschil merken: klanten waarderen de persoonlijke benadering, goede service en snelle levering. Het gevolg? Goede recensies, aanbevelingen en natuurlijk nieuwe en wellicht ook grotere orders.

 

 

 

Pondres is hét fulfilment center van Nederland

 

Bij Pondres weten we als geen ander hoe klantbeveling het verschil maakt in e-commerce. We zetten graag onze expertise in om alles uit ieder klantcontact te halen. We ontzorgen jou niet enkel, maar adviseren je des gewenst graag om samen het optimale resultaat te behalen.

 

Wil je meer te weten komen over hoe de toegevoegde waarde van Pondres het verschil gaat maken voor jou en je klanten? Lees dan verder op de fulfilmentpagina of neem contact op met Davy. Davy kijkt graag samen met jou naar hoe ons fulfilmentproces jou ontzorgt en ondersteunt in het behalen van jouw doelstellingen.

 

 

fulfilment center nederland

 

 

Ontvang nu onze scherpe tarieven

 

Al vanaf €3,- per order, inclusief verzendkosten en track-and-trace, ben jij volledig ontzorgd. Ben je benieuwd naar de maandelijkse kosten van fulfilment voor jouw webshop? Vraag dan vrijblijvend de tarieven aan en Davy gaat ze direct voor je berekenen.

 

Ontvang e-fulfilment tarieven op maat

 


2rem
2rem
2rem