Pondres logo

Direct entry Good Vitamin Company

Home > Direct entry Good Vitamin Company
Gepubliceerd op: 31 mei 2018

De uitdaging

The Good Vitamin Company, voorheen bekend als Vitamins Direct, is een wereldwijde aanbieder van vitamines en supplementen. Pondres heeft The Good Vitamine Company geholpen met de verzending van bestellingen naar Groot-Brittannië. Eerder kwam het bedrijf al bij Pondres voor de rebranding naar The Good Vitamin Company en de implementatie van een nieuwe webshop.

Onze oplossing

De levering van producten in het buitenland is een uitdaging, bijvoorbeeld vanwege logistieke complexiteit of afwijkende wet- en regelgeving. Voor The Good Vitamin Company heeft Pondres daarom een maatwerkoplossing ontwikkeld door bestellingen middels direct entry rechtstreeks te versturen vanuit het land waar de bestelling naartoe moet. Zo verzenden wij voor Groot-Brittannië rechtstreeks met Royal Mail, en recent heeft Pondres een vergelijkbaar project waargemaakt voor levering in Frankrijk met Asendia.

Resultaten

Met direct entry is The Good Vitamin Company in staat haar bestellingen te versturen vanuit het land waar die bestelling naartoe moet. Dit zorgt voor:

  • Logistieke efficiëntie, dankzij de snelle lokale levering
  • Lagere verzendkosten ten opzichte van internationale verzending.


Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor internationale post- en pakketverzending? Neem dan even contact op met Ludo Verhiel via ludo.verhiel@pondres.nl of +31 88 949 41 42.

Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram