Henk Heijtlager

 

Henk is CCO en verantwoordelijk voor de sales- en marketingafdelingen binnen Pondres. Hij geeft invulling aan de bedrijfsstrategie en zorgt ervoor dat Pondres haar belofte waarmaakt richting klanten: klantbeleving in uitvoering.

"Pondres is een toonaangevend bedrijf dat een enorme transitie doormaakt als gevolg van de veranderingen in de communicatiemarkt omtrent de optimale klantbeleving. Afgelopen jaar heb ik met het managementteam de nieuwe strategie uitgewerkt en die wil ik nu voor klanten en potentiële klanten tot een succes maken, samen met iedereen binnen Pondres. Het fundament is gelegd en nu moeten we doorbouwen!"

blogs

Blog Henk_Strategie is kiespijn
Blog Henk_Strategie is kiespijn
22-07-2019

Strategie is kiespijn

Een aantal weken geleden hebben wij vanuit Pondres ons eerste Customer Advisory Board georganiseerd met een vijftal van onze topklanten. De Customer Advisory Board is voor Pondres een belangrijk adviesorgaan. In deze meetings vragen wij onze klanten kritisch te zijn naar Pondres. Wat vinden ze goed aan onze dienstverlening, waar moeten we nog verbeteren en wat zijn gewenste innovaties? Dankzij hun feedback kunnen we nog beter inspelen op de huidige en toekomstige behoeftes van onze klanten.

Auteur: Henk Heijtlager
Strategie is kiespijn
#ITEM-KLEUR-MOUSE-OVER#