Pondres logo

Met het personeel in Oktoberfeststijl!

Home > Met het personeel in Oktoberfeststijl!
Gepubliceerd op: 10 oktober 2019

Op dierendag was het zo ver: het personeel van Pondres mocht het beest uithangen. En hoe kan dat beter dan met een Oktoberfest?

Het leek een regenachtige dag te worden. Maar toen om drie uur het werk werd neergelegd, begon de zon te schijnen. Om vier uur begonnen de activiteiten: een lopende A, Monsterbasketbal, Gladiatoren, Badkuiprace, Wc-pottenrace en Kleiduifschieten. Na een spannende puntentelling, was team geel de winnaar!

De vermoeiende activiteiten werden opgevolgd door een overheerlijke barbecue. Toen iedereen weer was aangesterkt, begon de feestavond. De pullen bier werden gevuld en het Oktoberfest was begonnen! Al met al was het een gezellige, enthousiaste en competitieve dag, waar we met z'n allen enorm van hebben genoten. Collega's, bedankt voor jullie passie. Jullie zijn een topteam! 🙂

 

Wil jij ook deelnemen aan het volgende personeelsfeest? Bekijk onze vacatures en maak binnenkort deel uit van het Pondres team!

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram