+ 31 13 - 595 35 00 info@pondres.nl

MVOPondres staat als dienstverlener in datagedreven communicatie midden in de maatschappij. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheden die we hebben op het gebied van werkgelegenheid, arbeidsomstandigheden en milieu, en wij zetten ons hier dan ook volop voor in:

Mens
Mens & maatschappijBij Pondres hebben wij aandacht voor groei en ontwikkeling voor alle medewerkers, en in het bijzonder ook voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze initiatieven resulteren in een hoge, wederzijdse betrokkenheid.

Milieu
ISO 14001_DNVOnze leidraad omtrent milieu is ISO 14001. Pondres beschikt over dit certificaat en heeft een gedocumenteerd, geïmplementeerd milieuzorgsysteem conform de norm NEN-EN-ISO 14001:2015. Bovendien heeft al het papier dat wij inkopen het FSC-certificaat.

Kwaliteit
ISO 9001_DNVPondres streeft naar een steeds hoger serviceniveau voor haar relaties. Hiertoe is een managementsysteem opgezet conform ISO 9001:2015, dat eisen stelt aan het kwaliteitssysteem en daaruitvolgende -beleid van een organisatie.

Informatiebeveiliging
ISO 27001_DekraISO 27001 is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging middels een gedocumenteerd Information Security Management System. Eind 2014 heeft Pondres ook deze mijlpaal behaald: ISO 27001:2013.

Privacy WaarborgDaarnaast draagt Pondres het Privacy Waarborg beveiligingslabel goud: hét bewijs van een gedegen beleid voor privacygevoelige data dat door DDMA wordt uitgegeven.

FIRA
FIRA_transparantMaatschappelijke verantwoordelijkheid, een minimale impact op het milieu, goede arbeidsomstandigheden, kwaliteit van bedrijfsvoering: dat is waar wij voor staan. Daarom heeft Pondres van FIRA het MVO-rapport Brons ontvangen voor succesvolle duurzaamheidsprestaties.

meld u aan voor de nieuwsbrief

aanmelden

Meer

Om www.pondres.nl goed te kunnen laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Als u onze site gebruikt, gaat u automatisch akkoord met het plaatsen daarvan. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Ik begrijp het