+ 31 13 - 595 35 00 info@pondres.nl

Over PondresHallo, wij zijn Pondres!

Personeel PondresWij helpen u graag met uw volledige klantcommunicatieproces; van creatieve DM tot webshopfulfilment en van dataverrijking tot dynamische, digitale documenten. Dit doet wij vanuit onze drie pijlers:

Pondres Print & Mail

Pondres_Print en Mail
Bezoek site

Pondres Fulfilment

Pondres Fulfilment
Bezoek site

Pondres Digitaal

Vrouwtje_Digitaal
Bezoek site


Missie
Pondres is uw creatieve partner voor unieke, effectieve klantcommunicatie en -distributie.

Visie
Wij helpen u bij het realiseren van unieke, relevante klantcommunicatie op het juiste moment en via het juiste kanaal. Als ‘creatieve aannemer’ werken we samen met onze klanten aan de beste customer experience van hun klanten door middel van advies, regie, uitvoer, optimalisatie en innovatie.

Strategie
Wij bieden klanten en eindklanten de beste customer experience door de vormgeving van klant-gerichte communicatie via het meest geschikte kanaal of device, op het goede tijdstip, in de gewenste look & feel en met de juiste tone-of voice. Alles wordt volledig afgestemd op het individuele real-time profiel van de ontvanger. In het verlengde hiervan zorgen we ook voor persoonlijke en unieke fulfilment van de goederenstromen en (digitale) documentstromen.

Met ons complete en innovatieve portfolio bieden we onze klanten een ‘one-stop’ oplossing, zowel offline als online. We rusten niet voor onze ‘how’ bij onze klanten leidt tot ’wow’.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

aanmelden

Meer

Om www.pondres.nl goed te kunnen laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Als u onze site gebruikt, gaat u automatisch akkoord met het plaatsen daarvan. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Ik begrijp het