+ 31 13 - 595 35 00 info@pondres.nl

Over PondresIeder mens is uniek en verdient een bijzondere, persoonlijke benadering. Bij Pondres spelen wij hier sterk op in door klantbehoeften en -beleving centraal te stellen. Door uw klanten aan te spreken hoe, wanneer en via welk kanaal zij willen, zorgt u immers voor relevante interacties.

Vanuit ons Omnia-platform nemen wij u het volledige klantcommunicatieproces uit handen. Dit doet wij vanuit onze drie pijlers:

 

Pondres Print & Mail

Pondres_Print en Mail
Bezoek site

Pondres Fulfilment

Pondres Fulfilment
Bezoek site

Pondres digitaal

Vrouwtje_Digitaal
Bezoek site


Visie & Missie


Ieder mens is uniek en verdient een bijzondere en persoonlijke benadering.

how
Pondres ontzorgt u bij uw datagedreven communicatie en fulfilment door persoonlijke aandacht en intensieve samenwerking. Wij combineren kennis van zaken en innovatie tot unieke, gepersonaliseerde interactie. Zo realiseren we een homogene, relevante klantervaring. We rusten niet voor onze ‘how’ bij uw klanten leidt tot ’wow’.


We adviseren u over uw interactieve communicatie en fulfilment. We regisseren en voeren uit. Hierbij stellen we betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Al onze diensten voldoen dan ook aan de (Europese) privacywetgeving en de eIDAS-verordening. Het resultaat is een goed klantcontact met concreet effect.

Dit maakt Pondres de hartslag van uw communicatie.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

aanmelden

Meer

Om www.pondres.nl goed te kunnen laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Als u onze site gebruikt, gaat u automatisch akkoord met het plaatsen daarvan. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Ik begrijp het