Internationaal loyaliteitsprogramma Hills

Header_smal

De uitdaging

Hill’s Pet Nutrition is een gerenommeerd merk honden- en kattenvoeding. Hill’s heeft een Staff Feeding Program, waarmee medewerkers met korting speciale dierenvoeding-producten kunnen bestellen voor hun klanten. Dankzij het loyaliteitsprogramma worden medewerkers gemotiveerd om Hill’s onder de aandacht te brengen in de dierenklinieken. Voor de realisatie van het Staff Feeding Program heeft Hill’s de hulp ingeroepen van Pondres.

Onze oplossing

Pondres heeft een generieke webapplicatie opgeleverd waarin snel en eenvoudig bestellingen en refunds kunnen worden verwerkt. De webapplicatie heeft geleid tot meer conversie en werd, na de lancering in Nederland, uitgerold naarruim tien andere landen. 

Door de generieke opzet is het voor de individuele Hill’s landen mogelijk om de webapplicatie tegen relatief lage kosten weg te zetten. Landspecifieke eisen en functionaliteiten worden gebruikt om de applicatie verder op maat te maken voor het desbetreffende land; alles wordt zo afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Resultaten

  • Het Staff Feeding Program is inmiddels actief in meer dan tien landen
  • De webapplicatie is snel en goedkoop uit te rollen door de generieke opzet
  • Hill’s heeft real-time inzicht in de gebruiks- en verkoopstatistieken, op internationaal niveau
  • De applicatie levert een stijging op in conversie en rendement.
Manon-Willms_edit-3

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit loyalty-project? Of heb je vragen over hoe je zelf aan jouw loyalty kunt werken? Neem gerust even contact met mij op!

Manon Willms - Client Service Manager

+31 88 949 41 43
manon.willms@pondres.nl

Neem contact op met