YourHanger gaat voor uniek en persoonlijk fulfilment

Header_smal

Na een jarenlange ervaring in het B-to-B-domein ging YourHanger, maker en leverancier van unieke, fraaie kledinghangers voor consumenten, zich oriënteren op de B-to-C-markt. Daarvoor zocht YourHanger een partner die het fulfilmentproces volledig uit handen kon nemen en die geen probleem had met de ambitie van duizenden bestellingen per jaar met 120 verschillende artikelen.

De uitdaging

De zoektocht ging van start, naar een partij die:

  • gespecialiseerd is in het betrouwbaar verpakken en verzenden van goederen
  • meerwaarde ziet in de persoonlijke benadering van bestellers
  • waarde kan toevoegen aan de te verzenden pakketten.

Inmiddels werken YourHanger en Pondres alweer ruim anderhalf jaar samen.

Onze oplossing

Ervaring in direct marketing, het veilig verwerken van vertrouwelijke informatie en een persoonlijke aanpak maken Pondres de juiste fulfilmentpartner voor YourHanger. Wij verzorgen het volledige traject, van voorraadbeheer en orderhandling tot retourmanagement. Daarbij geven we real-time inzicht in de goederenstromen door middel van een online portal, zodat YourHanger hier altijd en overal van op de hoogte is.

Resultaten

De implementatie is in nauwe samenwerking probleemloos verlopen. Bovendien wordt er nu voortdurend samen gekeken naar optimalisatie van processen. Ook het toevoegen van waarde aan elke bestelling, door een persoonlijk kaartje of een kleine gift, staan hoog op de agenda. Zo blijven we samen werken aan een unieke, relevante ervaring voor de klanten van YourHanger!

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van personalisatie voor een verbeterde merkervaring of conversie? Neem gerust even contact op met Davy Nanulaitta via davy.nanulaitta@pondres.nl.nl of +31 88 949 41 74.

Geert Jurgen Esmeijer, Marketing Director bij YourHanger, vertelt graag hoe hij onze samenwerking heeft ervaren aan de 6 vragen. Lees het in de testimonial!

testimonial