onze zes zekerheden

Header_smal

1. Persoonlijke aandacht

Elke klant heeft zijn eigen vaste team dat elke dag met liefde voor het vak de vereiste aandacht besteed aan de vraagstukken en wensen van onze klanten. Zo maken we passende oplossingen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij hebben hart voor ons werk en dit brengen we met passie over op elkaar en onze klanten. Commitment zit in ons DNA en komt tot uiting in alles wat we doen.

meer weten

2. Lagere kosten en meer resultaat

Wij zijn constant op zoek naar de meeste effectiviteit tegen de laagste kosten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en kennen alle ins en outs van het communicatievakgebied. Zij weten als geen ander wat het beste werkt, waar je klanten naar op zoek zijn en hoe jij hen dit kunt bieden. Voor voorbeelden van resultaten die we hebben weten te bereiken kun je onze klantcases bekijken.

meer weten

3. Flexibel en innovatief

In onze aanpak is een structureel geplande ‘pitstop’ met onze klanten essentieel. Tijdens deze pitstop rapporteren we over de behaalde resultaten en bespreken we de marktontwikkelingen en innovaties. Vervolgens kijken we gezamenlijk waar we kunnen optimaliseren om de communicatie of het proces te verbeteren.

We volgen actief de marktontwikkelingen en trends in onze branche en bij onze focus doelgroepen. Als wij een nieuwe toepassing zien, passend binnen onze visie en missie, spelen we hierop in door deze als een van de eersten aan onze klanten aan te bieden. We vinden daarbij niet zelf het wiel opnieuw uit, maar we maken gebruik van ‘bewezen’ bestaande oplossingen (make) of we werken samen met partners die ‘bewezen’ oplossingen beschikbaar hebben (buy).

meer weten

4. Gemak, geen zorgen

Pondres zorgt voor alle omnichannel communicatie. Zo kun je al je klantcommunicatie onder één dak laten uitvoeren, onafhankelijk of het om fysieke of digitale communicatie gaat. We maken onze afspraken waar en wij verzorgen de complete klantcommunicatie- en/of fulfilmentmanagement; van concept, inkoop, productie tot realisatie. Voor jou een gerust gevoel dat het in professionele handen is.

meer weten

5. Maatschappelijk betrokken

Pondres staat als dienstverlener in klantgedreven communicatie midden in de maatschappij. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheden die we hebben op het gebied van onder andere arbeidsomstandigheden, werkgelegenheid en milieu. Hier zetten wij ons dan ook volop voor in. Wil je hier wat meer over weten? Wij vertellen je graag over ons MVO-beleid.

meer weten

6. Veilig en compliant

Pondres garandeert een hoog beveiligingsniveau zodat onze klanten hun informatie met een gerust hart aan ons kunnen toevertrouwen. Hiervoor zijn we in het bezit van verschillende internationaal erkende (ISO) certificeringen. Lees meer over onze compliancymaatregelen.

meer weten


 

Laat je inspireren. Schrijf je in!

Vul je gegevens in 

Online een vraag stellen, afspraak maken of meer informatie? Dat kan! Vul ons formulier* zo compleet mogelijk in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op.

 

Ik blijf graag op de hoogte via de nieuwsbrief