Flexibel en innovatief

We volgen actief de marktontwikkelingen en trends in onze branche en bij onze focus doelgroepen.

Home > Over ons > Onze zes zekerheden > Flexibel en innovatief

We volgen actief de marktontwikkelingen en trends in onze branche en bij onze focus doelgroepen. Als wij een nieuwe toepassing zien, passend binnen onze visie en missie, spelen we hierop in door deze als een van de eersten aan onze klanten aan te bieden. We vinden daarbij niet zelf het wiel opnieuw uit, maar we maken gebruik van ‘bewezen’ bestaande oplossingen (make) of we werken samen met partners die ‘bewezen’ oplossingen beschikbaar hebben (buy).

Emerce100

De Emerce100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hierin publiceren ze hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Voor het vierde jaar op rij staat Pondres in deze ranglijst. Zowel op het gebied van fulfilment warehousing als op het gebied van e-mailmarketing hebben wij 5 sterren behaald.


Print, post & pakketten

Als Premium Partner van PostNL kunnen wij onze klanten scherpe portitarieven bieden. Zowel voor de nationale als internationale verzending van post en pakketten. Kijk op de porti pagina voor al je antwoorden over porti. 

De Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) is een initiatief van grote verzenders van geadresseerde post op de Nederlandse postmarkt. De VGP zet zich in voor effectieve marktwerking, stimuleert transparantie in de postprocessen en streeft naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding bij grootverbruik. Pondres is één van de oprichters. Samen vertegenwoordigen de leden inmiddels ruim 25 procent van de totale bestedingen op de Nederlandse geadresseerde postmarkt.

Als associate partner van het International Printers Network (IPN) onderhouden wij sterke contacten met wereldwijde marktleiders op het gebied van print en mail, visuele communicatie en grafische afwerking. Met meer dan 200 locaties over de hele wereld investeren we gezamenlijk in het aanbieden van een betrouwbare en kwalitatieve communicatiedienstverlening.


Documentcommunicatie

De vereniging Xplor Nederland is dé community voor de klantcommunicatieprofessional. Xplor Nederland acteert op de grenzen van ECM, EIM, MarCom en ICT. Als lid van Xplor zoeken, ontwikkelen en delen wij hoogwaardige kennis over klantcommunicatie en informatieverwerking.

De Electronic Document Professional-certificering is een initiatief van Xplor International. Wij hebben deze certificering ontvangen vanwege onze professionaliteit en brede vakkennis op het gebied van (omnichannel) klantcommunicatie en documentlogistiek. Kandidaten worden onder andere beoordeeld op oplossingen die in de praktijk bewezen zijn en op de rol die zij daarin gespeeld hebben.


Quadient Inspire Competence Center

Pondres is een erkend Quadient Competence Center met gecertificeerde medewerkers en diensten. Als enige Quadient Competence Center in Nederland vervult Pondres een vooraanstaande rol in innovatie en optimalisatie van omnichannel, persoonlijke en relevante klantcommunicatie.

In 2014 is Pondres al bekroond als Innovation Award winnaar voor haar Dynamic Documents, waarmee we onder andere pensioencommunicatie zoals UPO's op een interactieve, gelaagde manier toegankelijk maken voor de ontvangers.

 

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram