gemak, geen zorgen

Bij Pondres kun je al je klantcommunicatie onder één dak laten uitvoeren: fysiek, digitaal of omnichannel. We maken onze afspraken waar en verzorgen de complete klantcommunicatie en/of fulfilment. Van concept, inkoop, productie tot realisatie. Voor jou een gerust gevoel dat alles in goede handen is.

onze zes zekerheden

site-iStock-821021442


Klantcommunicatie is enorm breed en vaak ook heel divers. Natuurlijk is het mogelijk om enkel een direct mailing te versturen en verder niets, maar meestal communiceer je via meerdere momenten en kanalen met je klanten. Bijvoorbeeld met een kaartje en een e-mailuitnodiging, of met een pakket en een landingspagina. 

Als je communiceert, is het natuurlijk belangrijk dat je communicatie herkenbaar is over de kanalen heen. En dat alles op elkaar afgestemd is. Zodat klanten niet dubbele informatie krijgen (via de post én de mail), of juist helemaal niet. Zodat de aanhef op de brief en in de e-mail hetzelfde is als in het pakketje, en op het labeltje áán het pakketje. 

Pondres kan je alle communicatie en fulfilment uit handen nemen en via één platform automatiseren en personaliseren. Zo heb je alle services onder één dak en behoudt je het overzicht. Van communicatie via de brievenbus tot fulfilment van je webshop, campagnes of documenten; Pondres regelt het voor je. Meer weten over de mogelijkheden? Neem eens een kijkje bij onze diensten of neem contact met ons op!

onze diensten

pondres-verzending-tile_s
pondres-verzending-tile_s

Communicatie

Communicatie
pondres-digitaal-tile-s
pondres-digitaal-tile-s

Digitale Transformatie

Digitale Transformatie
pondres-fulfilment-tile_s
pondres-fulfilment-tile_s

Fulfilment

Fulfilment