Projectmanager

Kom jij ons team versterken?

Home > Over ons > Projectmanager
Dienstverband: 39 uur

Pondres is op zoek naar een Projectmanager Klanttrajecten. Heb jij affiniteit met IT, zijn Prince II, Agile en Scrum bekende termen voor jou en ben jij op zoek naar een functie met veel afwisseling? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Jouw doelstelling

Bij Pondres hebben we een belangrijke missie: onze klanten verblijden met unieke, persoonlijke communicatie met hun eindklant. In rol van Projectmanager heb jij als doel nieuwe klanttrajecten, nieuwe diensten, interne automatiseringstrajecten en wijzigingen op bestaande processen succesvol te implementeren. Hiermee lever jij een belangrijke bijdrage aan onze missie!

 

Wat je daadwerkelijk doet

Als projectmanager ben je primair verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe klanttrajecten met vaak een groot ICT-component. Je realiseert projecten binnen de gestelde kaders van tijd, kwaliteit en geld. Ook andere activiteiten met een projectmatig karakter vallen binnen je domein. Denk hierbij aan de implementatie van nieuwe diensten, interne automatiseringstrajecten en wijzigingen op bestaande processen. Allemaal uit te voeren vanuit een projectmatige aanpak. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en binnen budget opleveren van het project conform de projectmanagement methodiek gebaseerd op Prince II / Agile. Daarnaast kun je ingezet worden bij (pre)sales trajecten. Je hebt hierbij een regiefunctie bij tenders, RFI, RFP.

Tijdens een project ben je verantwoordelijk voor een aantal concrete zaken:

  • De definitie van het project en het creëren van draagvlak;
  • Het beheer van de financiën van het project (projectcalculatie, facturering);
  • De communicatie met de opdrachtgever;
  • Het uitoefenen van de regiefunctie als verantwoordelijke van het project;
  • De informatie over de voortgang intern en extern;
  • Oplevering en nazorg.

Hoe ziet jouw afdeling eruit

De organisatie eenheid Projectmanagement en ICT bestaat uit een team van professionals (Functioneel- en Systeembeheerders, Projectmanagers, Softwareontwikkelaars en Technisch Specialisten) die zich bezighouden met het ontwikkelen van klant specifieke oplossingen vanuit een standaard omgeving. Daarnaast verzorgen wij maatwerkapplicaties voor klanten. Hierbij kun je o.a. denken aan gepersonaliseerde landingspagina’s, e-responsmanagementsystemen, maar ook aan webshops en social mediacampagnes.

Jouw profiel

Als persoon ben je een verbinder, organisatorisch sterk, overtuigend en resultaatgericht. Jij kiest graag de uitdaging in plaats van de natuurlijke weg. Je bent alert op het spanningsveld tussen diverse belangen en weet hier sensitief maar doortastend in te acteren. De balans tussen zelfstandig acteren en tijdig escaleren heb jij goed in de gaten. Je bent gefocust in je werk, waardoor je meerdere projecten tegelijkertijd kunt managen en in hoge mate productief en declarabel bent. Jouw oplossingsgerichtheid en communicatieve vaardigheden helpen je om succesvol te zijn. Bovendien heb jij:

HBO niveau

Bij voorkeur in een bedrijfskundige IT richting.

Ervaring

met Prince II en Agile methodiek, Scrum is je niet vreemd en je hebt minimaal 3 jaar ervaring.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Pondres is dynamisch; elke dag is weer anders. Bij Pondres wordt eigen initiatief gestimuleerd en krijg je alle ruimte om je ontwikkelen en het maximale uit je zelf te halen. Samen met je collega’s maak jij iedere dag onze missie waar, ‘Het maken van persoonlijke en relevante communicatie die onze klanten raakt’ .

We bieden een fulltime dienstverband van 39 uur en streven naar een zo snel als mogelijke startdatum.

Een mooi salaris

Namelijk tussen de € 40.900 en de € 64.800.

Pensioen

Riante pensioenregeling

Ontwikkeling

Van je kennis en vaardigheden.

Vakantie

28 vakantiedagen

Interesse

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de vacature kun je contact opnemen met HR via +31 88 949 41 00.

Een screening met onder andere een referentiecheck en een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Luuk Tops
Luuk Tops
HR-medewerker
Solliciteer nu
Persoonlijk betrokken
Top arrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram