Teamleider Fulfilment

Kom jij ons team versterken?

Home > Over ons > Teamleider Fulfilment
Dienstverband: 39 uur

De functie

De afdeling e-fulfilment bij Pondres is altijd in beweging! Op deze afdeling werken we dagelijks met 60 personen in teamverband aan het succes van onze klanten.. Het is een groeiende afdeling zowel in aantal klanten, aantal verschillende processen als in aantal mensen. We werken voor mooie en landelijk bekende klanten! Dagelijks worden bestellingen voor producten, cadeaus, informatiemateriaal, promotiemateriaal en drukwerk verpakt en verzonden. De variatie hierin is groot en naast snelheid is vooral de kwaliteit van het werk erg belangrijk. We zijn erop gericht om onze performance elke dag een beetje te verbeteren.

Samen met jouw 4 collega-Teamleiders ben je verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en efficiënte verwerking van de orders die bij ons binnenkomen. Je zorgt dat alle opdrachten die vaak tegelijkertijd binnenkomen tijdig worden verwerkt en je stuurt op de kwaliteit van het proces en het eindresultaat. Met jouw ervaring ondersteun, train, coach en stimuleer je je medewerkers, zodat jij een optimale prestatie kunnen leveren in een veilige en leuke werkomgeving.

 

Kerntaken

 • Het coördineren van de dagelijkse fulfilmentprocessen en het aansturen en begeleiden van de medewerkers die dit uitvoeren;
 • Het sturen op de gewenste kwaliteit en voortgang van productieorders ;
 • Het waarborgen van veilige werkprocessen
 • Het continu verbeteren van alle processen binnen de afdeling op het gebied van productiviteit, efficiency, kwaliteit, orde en netheid en veiligheid. Je wordt aangemoedigd om deze verbeteringen zoveel mogelijk zelf in gang zetten. Ondernemerschap wordt gewaardeerd!
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers bij vragen, problemen over voortgang productie;
 • Je zorgt voor een goede communicatie met je medewerkers door het houden van korte dagstarts en regelmatige werkoverleggen
 • Voeren van verzuim-, beoordelings- en ontwikkelgesprekken met medewerkers uit het team.
 • Medewerkers en collega’s aanspreken op het volgen van procedures, houding en gedrag. Als teamleider heb je een voorbeeldrol.

Het bedrijf - Pondres

Pondres is een van de beste bedrijven in Nederland op het gebied van de productie en distributie van effectieve klantcommunicatie. Zowel voor fysieke als ook digitale kanalen. We helpen onze klanten bij het realiseren van de beste klantbeleving voor hun klanten door een excellente uitvoering van de klantcontact strategie. We ondersteunen bij de vormgeving, de productie en distributie van de communicatieboodschap via het gewenste kanaal of device, op het gewenste tijdstip, in de juiste look & feel en met de juiste tone-of voice; allemaal volledig afgestemd op het individuele profiel van de ontvanger. In het verlengde hiervan zorgen we ook voor persoonlijke en unieke fulfilment van de goederen- en documentstromen. Zowel gepland als on demand.

Wat verwachten wij van jou?

Kennis

Je hebt MBO4 niveau in logistieke richting afgerond en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ervaring

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met administratieve werkzaamheden en goede kennis van het Microsoft Office pakket;
 • Ervaring met een ERP en WMS systeem is een pre.

Motivatie

 • Je bent super resultaatgericht;
 • Je gaat voor kwaliteit, werkt zelfstandig en bent altijd op zoek naar verbeteringen;
 • Je denkt in oplossingen, bent leergierig en nauwkeurig;
 • Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en hebt geen 9-5 mentaliteit. Geplande orders en afspraken met klanten worden altijd nagekomen, ook als het betekent dat er soms langer doorgewerkt moet worden;
 •  Je vindt het leuk om op onregelmatige tijden te werken, zoals in de avond en op zondagen;

Wat mag je van ons verwachten? 

Werken bij Pondres is dynamisch; elke dag is weer anders. Bij Pondres wordt eigen initiatief gestimuleerd en krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en het maximale uit je zelf te halen. Samen met je collega’s maak jij iedere dag onze missie waar, ‘Het maken van persoonlijke en relevante communicatie die onze klanten raakt’ .

Een mooi salaris

Passend bij jouw ervaring met ontwikkelperspectief

Pensioen

Riante pensioenregeling

Persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Vakantie

26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

Gezelligheid

Een enthousiast en gedreven team.

Uitdaging

Een uitdagende job in een ondernemend bedrijf .

Dienstverband

Een fulltime dienstverband

Interesse

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of de vacature kun je contact opnemen met HR via +31 88 949 41 00.

De eerste gespreksronde vindt plaats via MS teams. Een referentie-, VOG check en assessment zijn onderdeel van de procedure. 

Luuk Tops
Luuk Tops
HR-medewerker
Solliciteer nu
Persoonlijk betrokken
Top arrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram