+ 31 13 - 595 35 00 info@pondres.nl

Werken bij PondresWie zijn wij?
Pondres is een van de grootste bedrijven van Nederland op het gebied van documentmanagement, direct marketing en fulfilment, en ondersteunt vele professionele ondernemingen bij de realisatie van effectieve communicatiestrategieën. Het bedrijf is niet meer weg te denken uit de wereld van datagedreven klantcommunicatie en zorgt ervoor dat organisaties tot een unieke, gepersonaliseerde interactie met hun klanten komen.

Pondres bestaat 60 jaar en er werken 160 vaste medewerkers en 40 flexkrachten. Wij staan bekend als klantgericht, innovatief en maatschappelijk betrokken. Pondres biedt interessante uitdagingen binnen een enthousiast team en een dynamische markt. Tegenover de geleverde inzet en prestaties staan een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bedrijf is gehuisvest in een modern pand, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

SolliciterenWe want you (studentenwerk) 3
Regelmatig zijn er vacatures op verschillende vakgebieden; de openstaande vacatures vind je hieronder. Maar ook een open sollicitatie is altijd welkom!

Een screening met onder andere een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Vacatures

 • Accountmanager
  Pondres zoekt een enthousiaste, proactieve accountmanager die de creativiteit en ambitie bezit om nieuwe salestrajecten te ontwikkelen.
 • Change & Delivery Manager
  Pondres zoekt voor de afdeling CCM Commercie een enthousiaste Change & Delivery Manager. Iemand met een procesmatige en klantgerichte instelling die graag de verbindende schakel is tussen de klant en de organisatie.
 • KAM coördinator
  Pondres zoekt voor de KAM afdeling een kwaliteitsmanager, iemand die in staat is betrokkenheid te creëren en ervaring heeft met procedures en systemen rondom informatie, kwaliteit, arbo en milieu.
 • Lead Developer
  Pondres zoekt een ervaren senior softwareontwikkelaar, die jonge collega’s wil coachen en aansturen in zowel technische vaardigheden als interpersoonlijke ontwikkeling.
 • Machine Operator
  Pondres zoekt een operator met ervaring in de machinale productie, een operator die van aanpakken weet.
 • Manager Productie
  Pondres zoekt een resultaat- en oplossingsgerichte manager met een coachende en stimulerende manier van leidinggeven, die beschikt over een sterk analytisch vermogen, procesgericht is en ervaring heeft binnen een productieomgeving.
 • Solution Architect
  Pondres zoekt een ervaren solution architect. Iemand met met allround kennis van ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkelmethoden, databases, security en operating systems.

Meer informatie?
Bel Amy Laros of Lizette Brands via 013 – 595 35 00.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

aanmelden

Meer

Om www.pondres.nl goed te kunnen laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Als u onze site gebruikt, gaat u automatisch akkoord met het plaatsen daarvan. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Ik begrijp het