+ 31 13 - 595 35 00 info@pondres.nl

Werken bij Pondres 

Wie zijn wij?
Pondres is een van de grootste bedrijven van Nederland op het gebied van documentmanagement, direct marketing en fulfilment, en ondersteunt vele professionele ondernemingen bij de realisatie van effectieve communicatiestrategieën. Het bedrijf is niet meer weg te denken uit de wereld van datagedreven klantcommunicatie en zorgt ervoor dat organisaties tot een unieke, gepersonaliseerde interactie met hun klanten komen.

Pondres bestaat 60 jaar en er werken 160 vaste medewerkers en 40 flexkrachten. Wij staan bekend als klantgericht, innovatief en maatschappelijk betrokken. Pondres biedt interessante uitdagingen binnen een enthousiast team en een dynamische markt. Tegenover de geleverde inzet en prestaties staan een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bedrijf is gehuisvest in een modern pand, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

SolliciterenWe want you (studentenwerk) 3
Regelmatig zijn er vacatures op verschillende vakgebieden; de openstaande vacatures vind je hieronder. Maar ook een open sollicitatie is altijd welkom!

Vacatures

 • Accountmanager
  Pondres zoekt een enthousiaste, proactieve accountmanager die de creativiteit en ambitie bezit om nieuwe salestrajecten te ontwikkelen.
 • Applicatiebeheerder
  Pondres zoekt een ervaren, ambitieuze applicatiebeheerder. Een medewerker die gewend is om complexe processen te monitoren en het overzicht weet te behouden.
 • Client Service Manager 
  Pondres zoekt een ervaren Cliënt Service manager. Iemand die gedreven is in het onderhouden en uitbouwen van de commerciële relatie met de grootste klanten van Pondres.
 • Financieel administratief medewerker
  Voor de Finance-afdeling zoekt Pondres een financieel administratief medewerker die ons kan helpen met de financiële administratie en managementrapportages.
 • Hoofd Productie
  Pondres zoekt een Hoofd Productie. Als Hoofd Productie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling en draag je zorg voor een tijdige en juiste afwerking van de mailorders.
 • Lead Developer
  Pondres zoekt een ervaren Lead Developer, senior softwareontwikkelaar (rots in de branding) die jonge collega’s wil coachen en aansturen in zowel technische vaardigheden als interpersoonlijke ontwikkeling.
 • Medewerker Operations
  Pondres zoekt een medewerker Operations voor één specifiek klanttraject op de afdeling Fulfilment. Iemand die graag het voortouw neemt en ervaring heeft in een productieomgeving.
 • Meewerkend voorman
  Pondres zoekt een meewerkend voorman voor één specifiek klanttraject op de afdeling Fulfilment. Een voorman die gewend is om te sturen op efficiënt werken en zelf een hoge, kwalitatieve output kan leveren.
 • Testspecialist
  Pondres  zoekt een ervaren Testspecialist. Iemand met oog voor detail en die in staat is opbouwende feedback aan de ontwikkelaars te geven.

Meer informatie?
Bel Amy Laros of Lizette Brands via 013 – 595 35 00, of mail naar pz@pondres.nl.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

aanmelden

Meer

Om www.pondres.nl goed te kunnen laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Als u onze site gebruikt, gaat u automatisch akkoord met het plaatsen daarvan. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Ik begrijp het