+ 31 13 - 595 35 00 info@pondres.nl

Werken bij PondresWie zijn wij?

Pondres faciliteert klanten bij het realiseren van unieke, relevante klantcommunicatie op het juiste moment en via het juiste kanaal. Ook zorgen wij voor pakkend, persoonlijk fulfilment van goederen en (digitale) documenten. Als ‘creatieve aannemer’ werken we samen met onze klanten aan de beste customer experience van hun klanten.

Bij Pondres werken 160 vaste medewerkers en 40 flexkrachten. Onze kernwaarden passie, leren en samenwerken komen terug in alles wat wij doen voor onze klanten. Werken bij Pondres betekent mooie uitdagingen binnen een enthousiast team en in een dynamische omgeving, tegen een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bedrijf is gehuisvest in een modern pand, prima bereikbaar met het openbaar vervoer.

Solliciteren
Regelmatig zijn er vacatures op verschillende vakgebieden; de openstaande vacatures vind je hieronder. Maar ook een open sollicitatie is altijd welkom!

Een screening met onder andere een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.


Meer informatie?
Bel Amy Laros of Lizette Brands, afdeling P&O, via 013 – 595 35 00.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures stellen wij niet op prijs.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

aanmelden

Meer

Om www.pondres.nl goed te kunnen laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Als u onze site gebruikt, gaat u automatisch akkoord met het plaatsen daarvan. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Ik begrijp het