+ 31 13 - 595 35 00 info@pondres.nl

Werken bij PondresWie zijn wij?
Pondres is een van de grootste bedrijven van Nederland op het gebied van documentmanagement, direct marketing en fulfilment, en ondersteunt vele professionele ondernemingen bij de realisatie van effectieve communicatiestrategieën. Het bedrijf is niet meer weg te denken uit de wereld van datagedreven klantcommunicatie en zorgt ervoor dat organisaties tot een unieke, gepersonaliseerde interactie met hun klanten komen.

Pondres bestaat 60 jaar en er werken 160 vaste medewerkers en 40 flexkrachten. Wij staan bekend als klantgericht, innovatief en maatschappelijk betrokken. Pondres biedt interessante uitdagingen binnen een enthousiast team en een dynamische markt. Tegenover de geleverde inzet en prestaties staan een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bedrijf is gehuisvest in een modern pand, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

SolliciterenWe want you (studentenwerk) 3
Regelmatig zijn er vacatures op verschillende vakgebieden; de openstaande vacatures vind je hieronder. Maar ook een open sollicitatie is altijd welkom!

Een screening met onder andere een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Vacatures

 • Accountmanager
  Pondres zoekt een enthousiaste, proactieve accountmanager die de creativiteit en ambitie bezit om nieuwe salestrajecten te ontwikkelen.
 • Change & Project Coördinator
  Pondres zoekt een sterke Coördinator. Iemand die het als een uitdaging ziet om klantgerelateerde incidenten en changes goed te begeleiden.
 • Lead Developer
  Pondres zoekt een ervaren senior softwareontwikkelaar, die jonge collega’s wil coachen en aansturen in zowel technische vaardigheden als interpersoonlijke ontwikkeling.
 • Manager Productie
  Pondres zoekt een resultaat- en oplossingsgerichte manager met een coachende en stimulerende manier van leidinggeven, die beschikt over een sterk analytisch vermogen, procesgericht is en ervaring heeft binnen een productieomgeving.
 • Medewerker Backoffice e-Commerce
  Pondres zoekt een ervaren medewerker voor de afdeling Backoffice e-Commerce. Een administratieve kracht die gewend is om efficiënt te werken.
 • Medewerker Operations
  Pondres zoekt ervaren productiemedewerkers voor de afdeling fulfilment. Medewerkers die op een efficiënte manier werken en daardoor hoge en kwalitatieve output leveren.
 • Projectmanager
  Pondres zoekt een ervaren projectmanager. Een professional met een gedrevenheid om ieder project binnen de gestelde kaders tot een succes te maken.
 • Solution Architect
  Pondres zoekt een ervaren solution architect. Iemand met met allround kennis van ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkelmethoden, databases, security en operating systems.
 • Studenten
  Pondres zoekt studenten die op zoek zijn naar een leuke bijbaan en in het bezit zijn van rijbewijs B.
 • Testspecialist
  Pondres zoekt een ervaren Testspecialist. Iemand met oog voor detail en die in staat is opbouwende feedback aan de ontwikkelaars te geven.

Meer informatie?
Bel Amy Laros of Lizette Brands via 013 – 595 35 00, of mail naar pz@pondres.nl.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

aanmelden

Meer

Om www.pondres.nl goed te kunnen laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Als u onze site gebruikt, gaat u automatisch akkoord met het plaatsen daarvan. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.

Ik begrijp het