Pondres logo

Werken bij

Krijg jij er ook energie van om klanten blij te maken? Kom dan bij Pondres werken.

Home > Over ons > Werken bij

Werken bij Pondres betekent werken in een gezellige, dynamische groep mensen. Met een team van zo’n 160 betrokken collega’s zetten wij ons elke dag in voor maar één doel: onze klanten verblijden met unieke, persoonlijke communicatie met hun eindklant. Wil jij ons hierbij helpen? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Vacatures

Hieronder vind je alle vacatures bij Pondres. Zit er eentje tussen die bij jou past? Kom dan Pondres versterken, solliciteer direct of bel voor meer informatie!  We vertellen je graag meer en kijken uit naar je komst!

Acquisitie? Nee, dank je. Wij kiezen er bewust voor om rechtstreeks persoonlijk in contact te komen met potentiële kandidaten. Daarom stellen we het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden. 

vacature

Risk en Compliance Officer

De medewerker R&C functioneert als intern beleidsadviseur en adviseert de organisatie in de breedte.
vacature

Operator Couverteren

Pondres is continue in beweging en op zoek naar een Machine Operator voor onze afdeling Productie. Heb je zin om mooie grafische producten te produceren en vind je het leuk om samen te werken? Lees snel verder!
Vacature

Machinesteller

Pondres is continue in beweging en op zoek naar een Machinesteller voor onze afdeling Productie. Heb je zin om mooie grafische producten te produceren en vind je het leuk om samen te werken? Lees snel verder!
vacature

Medewerker nabewerking

Pondres is continue in beweging en op zoek naar een Medewerker Nabewerking voor onze afdeling Productie. Heb je zin om mooie grafische producten te produceren en vind je het leuk om samen te werken? Lees snel verder!
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram