Pondres logo

Machinesteller

Kom jij ons team versterken?
Home > Over ons > Werken bij > Machinesteller
Dienstverband: fulltime - 39 uur

Pondres is continue in beweging en op zoek naar een Machinesteller voor onze afdeling Productie. Heb je zin om mooie grafische producten te produceren en vind je het leuk om samen te werken? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Pondres werkt voor hele mooie klanten zoals Hallmark, Shoeby, Nutricia, Nationale Postcode Loterij en DAF. Als Machinesteller zorg je voor een juiste en tijdige afhandeling van verschillende productiewerkzaamheden. Je gaat aan de slag met de grafische nabewerkingsmachines en levert met je team een kwalitatief hoogwaardige productie.

Jouw afdeling

Op de afdeling Productie verwerken medewerkers dagelijks vele mailings voor onze klanten. Deze verwerking gebeurt door middel van een dertigtal machines waarbij de volgende processen plaatsvinden: inkjetten, sealen, couverteren, snijden, vouwen/rillen, lamineren en hechten. Naast kwaliteit zijn juistheid en tijdigheid van het werk erg belangrijk. Als gevolg van de afspraken met klanten en de levering aan consumenten en bedrijven is het proces kritisch; de afdeling is de laatste schakel in het totale proces.

Wie ben jij?

Technisch

We zijn op zoek naar een collega die zich gemakkelijk kan aanpassen aan variƫrende opdrachten. Je beschikt over MBO-niveau en hebt een technische opleiding afgerond of ervaring opgedaan op dit gebied en dus gevoel voor techniek .

Kennis & ervaring

Heb je kennis van grafische machines? Dat is handig! Maar ook als je die ervaring of kennis nog niet hebt dan zijn er zeker mogelijkheden, bij Pondres kun je veel leren! Na een inwerkperiode ben je zelf in staat om de machines in te stellen en storingen te verhelpen.

Je beheerst de Nederlandse taal omdat onze werkprocessen in het Nederlands zijn beschreven.

Teamverband

Je hebt een passie voor kwaliteit en je vindt het belangrijk om met je collega's samen te werken en kennis te delen.

Afwisselend

Als machinestekker werk je in wisselende diensten en incidenteel ook in het weekend. Het kan voorkomen dat je op een andere afdeling binnen Operations wordt ingezet, dat geeft mooie afwisseling!

Enthousiast? Dit kan jij van ons verwachten.

Gezelligheid

Een gezellige en informele sfeer!

Vakantie

26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Pensioen

Een aantrekkelijke pensioenregeling

Ontwikkeling

De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Salaris

Salaris afhankelijk van je ervaring en potentieel.

Interesse

Hebben we je enthousiast gemaakt en zie je jezelf bij Pondres werken? Via onderstaande button kan je solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met HR via: +31 88 949 41 00.

Luuk Tops
Luuk Tops
HR-medewerker
Solliciteer nu
Persoonlijk betrokken
Top arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram