Pondres logo

Marketeer

Kom jij ons marketingteam versterken?
Home > Over ons > Werken bij > Marketeer
Dienstverband: 34 - 40 uur

Wat ga je doen?

Als Marketeer ben jij de spil in het web op het gebied van Commercie. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van proposities, bestaand en nieuw. Je bepaalt de digitale producten en diensten die Pondres in de markt zet en hoe de marketingmix van deze producten en diensten eruit ziet. Door het volgen van de ontwikkelingen in de markt, onderzoek te doen naar de behoeften en het analyseren van concurrenten weet jij precies waar onze bestaande en nieuwe klanten op zitten te wachten en hoe we deze proposities in moeten zetten om concurrentieel onderscheidend en uniek te zijn. Staat je propositie als een huis? Mooi! Want dan kun je aan de slag met het ontwikkelen van originele campagnes en uitingen voor het behalen van de commerciële targets.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Voor de uitvoering van deze campagnes werk je nauw samen met een online marketeer en een marketingcommunicatie collega. Daarnaast heb je veel contact met je collega’s van de afdelingen Sales, Operations en IT. Jij zorgt er voor dat we onderscheidende proposities in de markt zetten en dat we aan de klant waarmaken wat we beloven. Je direct leidinggevende is de CEO.

Het bedrijf - Pondres

Pondres is een van de grootste bedrijven van Nederland op het gebied van effectieve omnichannel klantcommunicatie. We bieden klanten en eindklanten de beste customer experience door de vormgeving van klantgerichte communicatie via het gewenste kanaal of device, op het gewenste tijdstip, in de gewenste look & feel en met de juiste tone-of voice; allemaal volledig afgestemd op het individuele real-time profiel van de ontvanger. In het verlengde hiervan zorgen we ook voor persoonlijke en unieke fulfilment van de goederenstromen en (digitale) documentstromen.

De kandidaat – Wat verwachten wij van jou?

HBO- of WO-niveau

Opereert op HBO- of WO-niveau verkregen door opleiding in de richting Marketing, Commerciële Economie of Communicatie met specialisatie op marketing.

Commercieel ingesteld

Commerciële achtergrond en affiniteit met digitale klantcommunicatie, marketing en productplannen.

Innovatief

Snapt de relevantie van IT en marketing automation.

Resultaat gericht

Doel- en resultaatgericht, samenwerken is de sleutel tot succes.

Communicatief

Stressbestending, communicatief overtuigend zowel mondeling als schriftelijk.

Ervaren

Je hebt 5 - 10 jaar ervaring opgedaan in het groot-MKB, bij voorkeur in de communicatieve sector of bij een online dienstverlener.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Pondres betekent werkzaam zijn in een dynamische omgeving; elke dag is weer anders. Bij Pondres wordt eigen initiatief zeer gewaardeerd en heb je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Samen met je collega’s maak jij iedere dag onze missie waar, ‘Het maken van persoonlijke en relevante communicatie die jouw klanten raakt’

Uitdaging

Een uitdagende job in een ondernemend bedrijf.

Gezelligheid

Een enthousiast en gedreven team.

Groei

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vakantie

26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Pensioen

Riante pensioenregeling

Voorzieningen

Een laptop van de zaak.

Salaris

Een salaris passend bij jouw ervaring.

Interesse

Solliciteren kan tot 17 juni. Op 18 juni nemen we contact op over een vervolg, de eerste gespreksronde vindt plaats via MS Teams. Een referentiecheck en assessment maken deel uit van de procedure. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met HR via +31 88 949 41 00.
Luuk Tops
Luuk Tops
HR-medewerker
Solliciteer nu
Persoonlijk betrokken
Top arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram