Pondres logo

Marketing Communicatie Professional

Kom jij ons marketingteam versterken?
Home > Over ons > Werken bij > Marketing Communicatie Professional
Dienstverband: 34 - 40 uur

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de lading en positionering van het merk Pondres? Ben jij in staat om de briefing vanuit Marketing te vertalen naar heldere communicatiedoelen, -doelgroepen en een onderscheiden communicatiestrategie en middelenplanning? Deins je niet terug om de lead te nemen in de uitvoer van marketingcommunicatiecampagnes? En ben jij die proactieve professional die stakeholders weet te enthousiasmeren en de commerciële effectiviteit van een organisatie naar een hoger niveau weet te tillen? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Marketing Communicatie Professional ben jij verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie en marktbewerking zowel on- als ook offline. Je stuurt de interne organisatie en externe partners aan om de merk- en conversiedoelstellingen te realiseren. Gevraagd of ongevraagd adviseer jij stakeholders over de in- en externe communicatie, je zorgt voor een onderscheidende creatieve vertaling, plant en organiseert de uitvoering, je monitort de respons en conversie rates van de lopende campagnes en stuurt bij waar nodig. Verder draag je zorg voor een heldere evaluatie en rapportage en verzilvert de learnings.

Uiteraard heb je ook een scherp oog voor bruikbare innovaties.

 Je werkt nauw samen met zowel je directe collega’s op de afdeling Marketing & Communicatie als met je collega’s van de afdelingen Sales en Operations. Samen zorgen jullie voor de mooiste content, ideeën en oplossingen waar onze klanten blij van worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Het bedrijf - Pondres

Pondres is een van de grootste bedrijven in Nederland op het gebied van de productie en distributie van effectieve klantcommunicatie. Zowel voor fysieke als ook digitale kanalen.

We helpen onze klanten bij het realiseren van de beste customer experience voor hun klanten door een excellente uitvoering van de klantcontact strategie. We ondersteunen bij de vormgeving, de productie en distributie van de communicatieboodschap via het gewenste kanaal of device, op het gewenste tijdstip, in de juiste look & feel en met de juiste tone-of voice; allemaal volledig afgestemd op het individuele real-time profiel van de ontvanger. In het verlengde hiervan zorgen we ook voor persoonlijke en unieke fulfilment van de goederen- en documentstromen. Zowel gepland als on demand.

De kandidaat – Wat verwachten wij van jou?

HBO- of WO-niveau

Opereert op HBO- of WO-niveau verkregen door opleiding in de richting communicatie, marketing of commerciële economie

Communicatief

Je bent klantgericht, enthousiast, denkt in oplossingen en je bent communicatief overtuigend.

Vaardigheden

Je bent conceptueel sterk. Snapt het belang van branding en de vertaalslag van klantbehoeftes, klantdrijfveren en communicatie.
Je bent vaardig in het vertalen van complexe onderwerpen naar heldere, aansprekende content.
Je bent creatief, innovatief en daadkrachtig met een positieve "can-do" mentaliteit
Ervaring met grafische ontwerpsoftware zoals Adobe Illustrator of Photoshop is een pré;

Ervaring

Je hebt aantoonbaar 3-5 jaar ervaring in een marketing communicatie functie.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Pondres is dynamisch; elke dag is weer anders. Bij Pondres wordt eigen initiatief gestimuleerd en krijg je alle ruimte om je ontwikkelen en het maximale uit je zelf te halen. Samen met je collega’s maak jij iedere dag onze missie waar, ‘Het maken van persoonlijke en relevante communicatie die onze klanten raakt’ .

Uitdaging

Een uitdagende job in een ondernemend bedrijf.

Gezelligheid

Een enthousiast en gedreven team.

Groei

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vakantie

26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Pensioen

Riante pensioenregeling

Voorzieningen

Een laptop en telefoon van de zaak.

Salaris

Een salaris passend bij jouw ervaring.

Interesse

Solliciteren kan tot 17 juni. Op 18 juni nemen we contact op over een vervolg, de eerste gespreksronde vindt plaats via MS Teams. Een referentiecheck en assessment maken deel uit van de procedure. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met HR via +31 88 949 41 00.
Luuk Tops
Luuk Tops
HR-medewerker
Solliciteer nu
Persoonlijk betrokken
Top arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram