Pondres logo

Operator Couverteren

Kom jij ons team versterken?
Home > Over ons > Werken bij > Operator Couverteren
Dienstverband: fulltime - 39 uur

Pondres is continue in beweging en op zoek naar een Machine Operator voor onze afdeling Productie. Heb je zin om mooie grafische producten te produceren en vind je het leuk om samen te werken? Lees snel verder!

Wat ga je doen?

Pondres werkt voor hele mooie klanten zoals Hallmark, Shoeby, Nutricia, Nationale Postcode Loterij en DAF. Als operator machinaal verpakken ben je verantwoordelijk voor het maken van grafische eindproducten. Je gaat aan de slag met onze inpakmachines. Hiermee produceren we producten zoals mailings, folders, brochures en magazines. Dit gaat allemaal machinaal en je zorgt ervoor dat alles op tijd en goed wordt afgehandeld. Dat dit goed gebeurt, vind jij meer dan vanzelfsprekend want je voelt je verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden. Samen met het team zorg je voor kwaliteit!

Jouw afdeling

Op de afdeling Productie verwerken we samen met een team van collega’s dagelijks diverse opdrachten voor onze klanten. Op de afdeling staan wel dertig machines die allemaal een eigen functie hebben. Kwaliteit staat voorop, maar ook timing en juistheid zijn van groot belang. De leveringsafspraken met onze klanten zijn erg belangrijk, daarom ben jij als onderdeel van het team verantwoordelijk voor een spoedig verloop van het proces. Deze afdeling is de laatste schakel in het totale proces en dus van groot belang voor het eindproduct wat naar de klant gaat.

Wie ben jij?

Gedreven

Je bent leergierig, je bent gedreven om mooie producten af te leveren en vindt het leuk om proactief mee te denken aan verbeterpunten. Je bent gestructureerd, houd je hoofd koel als het druk is en behoudt het overzicht over de situatie. Je wacht niet af en zoekt collega’s op als zaken fout dreigen te gaan of onduidelijk zijn. Maar ook als het goed gaat zoek je je collega’s op want je vindt het leuk om samen te werken.

Kennis & ervaring

Heb je kennis van grafische machines? Dat is handig! Maar ook als je die ervaring of kennis nog niet hebt dan zijn er zeker mogelijkheden, bij Pondres kun je veel leren! Na een inwerkperiode ben je zelf in staat om de machines in te stellen en storingen te verhelpen.

Kwaliteit leveren vind je vanzelfsprekend en van werken met collega’s krijg je energie. Onze werkprocessen zijn in het Nederlands beschreven, maar dat is geen probleem voor jou, want je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Afwisselend

Als machine operator werk je in wisselende diensten en incidenteel ook in het weekend. Het kan voorkomen dat je op een andere afdeling binnen Operations wordt ingezet, dat geeft mooie afwisseling!

Enthousiast? Dit kan jij van ons verwachten.

Gezelligheid

Een gezellige en informele sfeer!

Vakantie

26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Pensioen

Een aantrekkelijke pensioenregeling

Ontwikkeling

De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Salaris

Een keurig salaris gebaseerd op je ervaring en potentieel.

Interesse

Zie jij jezelf al bij Pondres werken? Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze collega’s van HR via: +31 88 949 41 00.

Luuk Tops
Luuk Tops
HR-medewerker
Solliciteer nu
Persoonlijk betrokken
Top arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram