Vacature Developer met javascript kennis

Leuk dat je een kijkje neemt naar de vacature als developer met javascript kennis. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en voldoen wij aan jouw eisen? Lees snel verder om hierachter te komen.

Solliciteer direct

Datamanagement

Uren per week:  32 - 40 

Kennis en ervaring
Ervaring met front-end development (HTML 5, CSS3, JavaScript, JQuery)
Angular 2+
Groovy, TypeScript, LESS, GIT
Kennis en ervaring met Quadient.com Designer, Interactive, Scripting, Automation en/of Scaler is een pré

Je bent bekend met:

Ervaring met .NET MVC
RESTful API’s
Kennis van relationele databases (Azure SQL, MS-SQL)

Werkzaamheden Javascript Developer

Als Javascript Developer sluit je klanten aan op de standaard OMNIA omgeving van Pondres. Dit doe je in een op JAVA gebaseerde CCM omgeving. Je werkt aan changes en projecten en lost als het nodig is een incident op. Je bent verantwoordelijk voor het kwalitatief onboarden van klanten en je schrijft heldere en gedocumenteerde code. Werk wordt collegiaal getoetst, zodat er volgens één standaard wordt gewerkt. Je werkt in een scrum team en zorgt samen met het team voor een juiste werkverdeling.

Afhankelijk van het platform (legacy of omnia) is het java-based of javascript based.

Ben jij onze Developer?

Jij hebt een MBO/HBO werk- of denkniveau, het liefst in bedrijfskundige IT. Je bent gewend om gestructureerd te werken en gebouwde oplossingen beheersbaar en gedocumenteerd op te leveren. Je bent kritisch naar je omgeving en je komt daarbij met een advies of een alternatief. Je werkt zelfstandig, maar vraagt hulp aan je collega als dit nodig is. Je bent gedreven om jouw project op tijd af te ronden, waardoor jij het niet erg vindt om een uurtje langer te werken.

Hoe ziet jouw afdeling eruit?

Vacature .Net DeveloperDe organisatie eenheid Projectmanagement en ICT bestaat uit een team van Professionals (Functioneel- en Systeembeheerders, Projectmanagers, Softwareontwikkelaars en Technisch Specialisten) die zich bezighouden met het ontwikkelen van klant specifieke oplossingen vanuit een standaard omgeving. Daarnaast verzorgen wij maatwerkapplicaties voor klanten. Hierbij kun je o.a. denken aan gepersonaliseerde landingspagina’s, e-responsmanagementsystemen, maar ook aan webshops en social mediacampagnes. Als Javascript Developer ondersteun je de afdeling met jouw kennis en ervaring.

Op de afdeling heerst een gezellige maar serieuze werksfeer. Je kan gedurende de dag genieten van warme dranken en de heerlijkste koffie (vooral op de eerste verdieping is de koffie geweldig). Daarnaast staan er verspreid over het gebouw fruitschalen, waardoor je de hele dag toegang hebt tot vers fruit.

Vacature net developer

Wat wij jou bieden

 Een mooi salaris, namelijk tussen de 31.000 en de 50.000 euro
 Ontwikkeling van je kennis en vaardigheden
 Leuke collega’s die je met open armen ontvangen
 Elk kwartaal een bedrijfsborrel   
 Gezellige en informele bedrijfssfeer
 Gratis vers bedrijfsfruit

Bert Alblas

Interesse in de vacature van Developer met kennis in javascript?

Heb jij interesse naar de vacature van Developer met kennis van javascript? We komen graag met je in contact. Solliciteer direct via onderstaande button en je hoort binnen twee werkdagen van ons.

Ja, ik heb interesse

Heb je nog vragen over de vacature? Mail dan gerust Bert Alblas. Hij is in staat om al jouw vragen rondom de vacature te beantwoorden.

Bert Alblas - CIO

bert.alblas@pondres.nl

Een screening met onder andere een referentiecheck en een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Neem contact op met