Vacature Medewerker Expeditie & Retourverwerking

Pondres is op zoek naar een Medewerker Expeditie & Retourverwerking voor onze afdeling Magazijn & Expeditie. Werk je nauwkeurig en laat jij je niet gek maken als het druk is? Lees snel verder!

Solliciteer direct

Medewerker retourverwerking

Uren per week:   24 - 39 

 

 

WAT GA JE DOEN?

Pondres werkt voor hele mooie klanten zoals Hallmark, Herbalife, Shoeby, Zeeman, Nutricia, Nationale Postcode Loterij en DAF. Als medewerker Expeditie & Retourverwerking ben je verantwoordelijk voor de in- en uitgaande logistiek van goederen en emballage van o.a. deze klanten. Je start je dag met het verwerken van alle zendingen die bij ons retour zijn gekomen, dit doe je in een geautomatiseerd systeem. Als dit is verwerkt zorg je ervoor dat de producten uit de retourzending op de juiste plek terecht komen. Na de lunch ga je aan de slag met de orders. Nadat je afspraken hebt gemaakt met externe vervoerders over benodigde emballage, denk aan containers, bakken of pallets, zorg je ervoor dat de partijen verzendklaar klaar staan. Collega’s kunnen ook bij jou terecht voor vragen en je rapporteert aan de Teamleider Magazijn & Expeditie.

Productie werk

WIE BEN JIJ?

Je werkt heel nauwkeurig en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. En dat is fijn, want bij Pondres is kwaliteit super belangrijk. Je bent betrouwbaar en wil altijd je afspraken nakomen. Jij beseft als geen ander dat timing en juistheid in de logistiek cruciaal is. Je bent gestructureerd, houd je hoofd koel als het druk is en behoudt het overzicht over de situatie. Je wacht niet af en zoekt collega’s op als zaken fout dreigen te gaan of onduidelijk zijn. Maar ook als het goed gaat zoek je je collega’s op want je vindt het leuk om samen te werken. Heb je een hef- of reachtruck certificaat? Dat is fijn! Maar als je deze nog niet hebt, dan kun je deze behalen via Pondres.  

 

JOUW AFDELING

Ga je bij Pondres aan de slag, dan word je onderdeel van een team van 12 collega’s op de afdeling Magazijn & Expeditie. Deze afdeling is verantwoordelijk voor zowel de inkomende, interne en uitgaande goederenstromen.

 

WERKTIJDEN

Als medewerker Expeditie & Retourverweking kun je alle dagen van de week werken: de logistiek bij Pondres staat nooit stil! We zoeken iemand voor minimaal 24 uur en maximaal 39 uur per week. De werktijden liggen tussen 08.00 uur en 23.45 in. Wij zijn flexibel en zoeken samen met jou naar een passend rooster.

Vacature productiemedewerker

Wat wij jou bieden

✔ Een dienstverband tussen de 24 en 39 uur
 We zorgen elke maand keurig op tijd voor een marktconform salaris wat afhankelijk is van je leeftijd, opleiding, werkervaring en beschikbaarheid/flexibiliteit
✔ 26 vakantiedagen per jaar
✔ De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen
✔ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
✔ Werken met leuke collega’s die je met open armen ontvangen
 Een gezellige en informele bedrijfssfeer

Vacature expeditie en retourverwerking

Solliciteer direct
Ben jij onze nieuwe expeditie en retourverwerking collega? Neem dan direct contact op met Frans van der Boom. Hij vertelt je graag alles over de functie.

Frans van der Boom - HR manager
+3188 494 41 00
hr@pondres.nl

Neem contact op met