Vacature Medewerker goederen inslag

Pondres is op zoek naar een Medewerker Inslag voor onze afdeling Magazijn & Expeditie. Werk je nauwkeurig en vind je het belangrijk om kwaliteit te leveren? Lees snel verder!

Solliciteer direct

Vacature medewerker inslag

Uren per week:   39 

 

 

WAT GA JE DOEN?

Pondres werkt voor hele mooie klanten zoals Hallmark, Herbalife, Shoeby, Zeeman, Nutricia, Nationale Postcode Loterij en DAF. Als Medewerker inslag ben je de poortwachter van alle producten die voor deze klanten binnenkomen bij Pondres, Iedere dag worden er goederen geleverd, aan jou de taak om deze op juistheid te controleren en te verwerken in ons systeem. Vervolgens zorg je ervoor dat alles op de juiste plek in het magazijn komt te staan. Collega’s kunnen ook bij jou terecht voor vragen en je rapporteert aan de Teamleider Magazijn & Expeditie.

Productie werk

WIE BEN JIJ?

Je werkt heel nauwkeurig en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. En dat is fijn, want bij Pondres is kwaliteit super belangrijk. Bij controle en administratie is er namelijk geen sprake van bijna goed. Je bent gestructureerd, houd je hoofd koel als het druk is en behoudt het overzicht over de situatie. Je wacht niet af en zoekt collega’s op als zaken fout dreigen te gaan of onduidelijk zijn. Maar ook als het goed gaat zoek je je collega’s op want je vindt het leuk om samen te werken.

Heb je ervaring met MS Office en een ERP/WMS systeem? En kennis van administratieve en logistieke processen? Dat is een voordeel om snel te kunnen starten! Maar ook als je die ervaring of kennis nog niet hebt dan zijn er zeker mogelijkheden, bij Pondres kun je veel leren!

 

JOUW AFDELING

Ga je bij Pondres aan de slag, dan word je onderdeel van een team van 12 collega’s op de afdeling Magazijn & Expeditie. Deze afdeling is verantwoordelijk voor zowel de inkomende, interne en uitgaande goederenstromen.

 

 

WERKTIJDEN

Als medewerker inslag werk je van maandag t/m vrijdag. Je werkdag begint om 8.00 uur en om 17.00 uur zit de dag erop. Het komt wel eens voor dat er in het weekend wordt gewerkt.

Vacature productiemedewerker

Wat wij jou bieden

✔ Een fulltime dienstverband van 39 uur per week
 Elke maand keurig op tijd een marktconform salaris
✔ 26 vakantiedagen per jaar
✔ De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen
✔ Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
✔ Werken met leuke collega’s die je met open armen ontvangen
 Een gezellige en informele bedrijfssfeer

Inslag medewerker

Solliciteer direct
Ben jij onze nieuwe inslag medewerker? Neem dan direct contact op met Frans van der Boom. Hij vertelt je graag alles over de functie.

Frans van der Boom - HR manager
+3188 494 41 00
hr@pondres.nl

Neem contact op met