Vacature Medewerker Nawerking

Pondres is op zoek naar een Medewerker Nawerking voor onze afdeling Productie. Heb je zin om mooie grafische producten te produceren en vind je het leuk om samen te werken? Lees snel verder!

Solliciteer direct

Vacature medewerker grafische nabewerking

Uren per week:   32 - 39 

 

 

WAT GA JE DOEN?

Pondres werkt voor hele mooie klanten zoals Hallmark, Herbalife, Shoeby, Zeeman, Nutricia, Nationale Postcode Loterij en DAF. Als medewerker Nabewerking ben je verantwoordelijk voor het maken van grafische eindproducten voor o.a. deze klanten. Je gaat aan de slag met onze lamineer-, plak-, snij-, vouw-, hecht- en inpakmachines. Hiermee produceren we mooie producten, zoals kaarten, mailings, folders, brochures en magazines. Dit gaat allemaal machinaal, maar jij zorgt ervoor dat alles op tijd en goed wordt afgehandeld. Dat dit goed gebeurt, vind jij meer dan vanzelfsprekend want je voelt je verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden. Samen met het team zorg je voor kwaliteit!

Productie werk

WIE BEN JIJ?

Je bent leergierig, je bent gedreven om mooie producten af te leveren en vindt het leuk om proactief mee te denken aan verbeterpunten. Je bent gestructureerd, houd je hoofd koel als het druk is en behoudt het overzicht over de situatie. Je wacht niet af en zoekt collega’s op als zaken fout dreigen te gaan of onduidelijk zijn. Maar ook als het goed gaat zoek je je collega’s op want je vindt het leuk om samen te werken.

 

Heb je kennis van grafische machines? Dat is handig! Maar ook als je die ervaring of kennis nog niet hebt dan zijn er zeker mogelijkheden, bij Pondres kun je veel leren! Na een inwerkperiode ben je zelf in staat om de machines in te stellen en storingen te verhelpen.

 

Kwaliteit leveren vind je vanzelfsprekend en van werken met collega’s krijg je energie. Onze werkprocessen zijn in het Nederlands beschreven, maar dat is geen probleem voor jou, want je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

 

JOUW AFDELING

Op de afdeling Productie verwerken we samen met een team van collega’s dagelijks diverse opdrachten voor onze klanten. Op de afdeling staan wel dertig machines die allemaal een eigen functie hebben. Kwaliteit staat voorop, maar ook timing en juistheid zijn van groot belang. De leveringsafspraken met onze klanten zijn erg belangrijk, daarom ben als jij al onderdeel van het team verantwoordelijk voor een spoedig verloop van het proces. Deze afdeling is de laatste schakel in het totale proces en dus van groot belang voor het eindproduct wat naar de klant gaat.

 

WERKTIJDEN

Als medewerker Nabewerking werk je in principe van maandag t/m vrijdag. We werken in 3 shifts:

 

  • 08:00 – 17.00
  • 13:00 – 22.00
  • 15:00 – 24.00

 

We zoeken iemand voor minimaal 32 uur en maximaal 39 uur per week. De werktijdens zijn flexibel, zo werk je de ene week van 8.00 – 17.00 uur en de andere week van 15.00 – 24.00 uur. Iedereen werk 1x in de 4 weken een weekenddienst van 13.00 – 20.00 uur.

Vacature productiemedewerker

Wat wij jou bieden

✔ Een dienstverband tussen de 32 en 39 uur
 Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
✔ Marktconform salaris
✔ 26 vakantiedagen per jaar
✔ De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen
✔ Werken met leuke collega’s die je met open armen ontvangen
 Een gezellige en informele bedrijfssfeer

Vacature nabewerking

Solliciteer direct
Ben jij onze nieuwe medewerker nabewerking? Neem dan direct contact op met Frans van der Boom. Hij vertelt je graag alles over de functie.

Frans van der Boom - HR manager
+3188 494 41 00
hr@pondres.nl

Neem contact op met