Vacature .NET Developer

Leuk dat je een kijkje neemt naar de .NET Developer vacature. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en voldoen wij aan jouw eisen? Lees snel verder om hierachter te komen.

Solliciteer direct

Datamanagement

Uren per week:  32 - 40 

Kennis en ervaring

(ASP).NET Core 2.x
Web API / OData / (Worker)Services
Docker / Jenkins (CI/CD pipelines)
Microsoft SQL Server (SSRS en SSIS)

  Je bent bekend met:

Micro Services Architecture
Message brokers (Rabbit MQ)
Solid Principles
Agile-Scrum-Kanban

Werkzaamheden .NET Developer

In de rol van .NET developer ontwikkel je generieke modules en applicaties welke worden ingezet voor klanten van Pondres. Dit kan variëren van het ontwikkelen van een gateway waarop onze klanten hun data kunnen aanbieden tot en met de integratie van ons WMS met het door onszelf ontwikkelde OMNIA platform. We coderen middels de SOLID principles en je werk wordt collegiaal getoetst, zodat de geldende standaard gewaarborgd blijft. Je gaat je bezighouden met changes op projecten en lost als het nodig is een incident op.

Daarbij ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief ontwikkelen van generieke componenten en applicaties. Je schrijft heldere en gedocumenteerde code. Je werkt in een scrum team en zorgt samen met de teamleden voor een juiste werkverdeling. Samen gaan jullie de uitdaging aan om projecten succesvol af te ronden.

Ben jij onze .NET Developer?

Jij hebt een HBO werk- of denkniveau, het liefst in bedrijfskundige IT of vergelijkbaar. Je bent gewend om gestructureerd te werken en gebouwde oplossingen beheersbaar en gedocumenteerd op te leveren. Hierbij ben je kritisch naar je omgeving en in staat om alternatieven in te brengen. Zelfstandig werken vind je fijn, maar je vraagt naar andermans visie als je er even niet uitkomt. Je bent gedreven om jouw project op tijd af te ronden, waardoor jij het niet erg vindt om een uurtje langer te werken.

Hoe ziet jouw afdeling eruit?

Vacature .Net DeveloperDe organisatie eenheid Projectmanagement en ICT bestaat uit een team van Professionals (Functioneel- en Systeembeheerders, Projectmanagers, Softwareontwikkelaars en Technisch Specialisten) die zich bezighouden met het ontwikkelen van klant specifieke oplossingen vanuit een standaard omgeving. Daarnaast verzorgen wij maatwerkapplicaties voor klanten. Hierbij kun je o.a. denken aan gepersonaliseerde landingspagina’s, e-responsmanagementsystemen, maar ook aan webshops en social mediacampagnes.

Op de afdeling is een gezellige maar serieuze werksfeer. Je kan de gehele werkdag genieten van warme dranken en de heerlijkste koffie (vooral op de eerste verdieping is de koffie geweldig). Daarnaast staan er verspreid over het gebouw fruitschalen, waardoor je de hele dag kan genieten van vers fruit.

Vacature net developer

Wat wij jou bieden

 Een mooi salaris, namelijk tussen de 36.000 en de 55.000 euro
 Ontwikkeling van je kennis en vaardigheden
 Leuke collega’s die je met open armen ontvangen
 Elk kwartaal een bedrijfsborrel   
 Gezellige en informele bedrijfssfeer
 Gratis vers bedrijfsfruit
 Je eigen werkplek en laptop

Bert Alblas

Interesse in de vacature van .NET Developer?

Heb jij interesse naar de vacature van .Net Developer? We komen graag met je in contact. Solliciteer direct via onderstaande button en je hoort binnen twee werkdagen van ons.

Ja, ik heb interesse

Heb je nog vragen over de vacature? Mail dan gerust Bert Alblas. Hij is in staat om al jouw vragen rondom de vacature te beantwoorden.

Bert Alblas - CIO

bert.alblas@pondres.nl

Een screening met onder andere een referentiecheck en een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Neem contact op met