Vacature orderpicker

Pondres is op zoek naar een Orderpicker, inpak- en magazijnmedewerker voor onze afdeling Fulfilment. Ben je leergierig, werk je graag met je handen en ben je nauwkeurig? Lees snel verder!

Solliciteer direct

Vacature orderpicker

Uren per week:   32 - 39 

 

 

WAT GA JE DOEN?

Als Orderpicker, inpak- en magazijnmedewerker ben je werkzaam op de afdeling Fulfilment. Je werk is heel afwisselend. Je pickt bestelde artikelen, pakt deze volgens de klantinstructie in en je bent mede verantwoordelijk voor het magazijnbeheer. Zo zorg jij er onder andere voor dat de goederen worden geteld en gesorteerd.

Productie werk

WIE BEN JIJ?

Je bent leergierig, werkt graag met je handen, je bent nauwkeurig en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.  En dat is fijn, want bij Pondres is kwaliteit super belangrijk. Je bent gestructureerd, houd je hoofd koel als het druk is en behoudt het overzicht over de situatie. Je wacht niet af en zoekt collega’s op als zaken fout dreigen te gaan of onduidelijk zijn. Maar ook als het goed gaat zoek je je collega’s op want je vindt het leuk om samen te werken.

Na een inwerkperiode ben je in staat om bovenstaande werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Je vindt het heerlijk om samen met collega’s te werken en kennis te delen. Onze werkprocessen zijn in het Nederlands beschreven, maar dat is geen probleem voor jou, want je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

 

JOUW AFDELING

Ga je bij Pondres aan de slag, dan word je onderdeel van het team van de afdeling Fulfilment. Pondres werkt voor hele mooie klanten zoals Hallmark, Herbalife, Shoeby, Zeeman, Nutricia, Nationale Postcode Loterij en DAF. Het team is dagelijks verantwoordelijk voor de verwerking van vele orders uit de webshops van deze klanten. Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor een spoedig verloop van het proces. Deze afdeling is de laatste schakel in het totale proces, waarbij kwaliteit en snelheid van belang zijn, zodat orders compleet en op tijd bij de consument is.

 

WERKTIJDEN

Als orderpicker, inpak- en magazijnmederwerker werk je van maandag t/m vrijdag. We werken in 3 shifts:

 

  • 08:00 – 17.00
  • 13:00 – 22.00
  • 15:00 – 24.00

 

We zoeken iemand voor minimaal 32 uur en maximaal 39 uur per week. De werktijdens zijn flexibel, zo werk je de ene week van 8.00 – 17.00 uur en de andere week van 15.00 – 24.00 uur. De werktijden worden bepaald aan de hand van een rooster. 

Vacature productiemedewerker

Wat wij jou bieden

✔ Een dienstverband tussen de 32 en 39 uur
 Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
✔ Marktconform salaris
✔ 26 vakantiedagen per jaar
✔ De mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen
✔ Werken met leuke collega’s die je met open armen ontvangen
 Een gezellige en informele bedrijfssfeer

Vacature orderpicken

Solliciteer direct
Ben jij onze nieuwe orderpicker? Neem dan direct contact op met Frans van der Boom. Hij vertelt je graag alles over de functie.

Frans van der Boom - HR manager
+3188 494 41 00
hr@pondres.nl

Neem contact op met